iltalörppää! :)

Ja miulle mielen piristystä, kiitos! :D Mimmonen se on mammojen torjantai ollut? :)

18.10.2012
riu
riu

maaliskuulla onkii hyvä suunnitelma, mentalist. Meikkis sulkeutuu kanssa nyt töllöttimen suosioon :D

18.10.2012
misukka
misukka

no ku ne pienen ikuisuuden kiehnäs ja hiero tota osayleiskaavaa ja moneen kertaan jatkettiin "väliaikaista" rakennuskieltoa ku asia jätettiin taas kerran pöydälle ni siinä vähän hujahti tuota aikaa.

Nyt ne sit päätti toistaiseksi hylätä koko kaavahankkeen ni ne sit purki pienen osan sitä rakennuskieltoa ja me satutaan asumaan just sillä alueella josta se kielto purettiin.

18.10.2012
misukka
misukka

hihhii :) No jos lakipykälien mukaan mennään ni viron pojille on maksettava sama palkka ku suomalaisellekin, että miksei työllistäisi suomalaista samalla rahalla. Juuh, mies on isohkossa rakennusfirmassa töissä ni nää jutut alkaa tuleen tutuksi.

Jotku firmat toki maksaa viron pojilleki sen mitä kuuluu mut melko usein voi sanoo et jos on muita ko suomalaisia töissä ni jostain velvotteesta laistetaan.

18.10.2012
misukka
misukka

huiskutin joo ei miullekaan vihjailut mene perille siinä kiireessä kun lapsia tuot tai viet :D

Oi voi onpas pigletillä ollu kehno ilta. Mikähän sitä pikkuista on noin hitottanut? No toivotaan että tullee kuitenkii ehjä yö :) Eikä tuosta kirja-hommasta nyt tarvii huonoo omaatuntoa potea,, noita sattuu kaikille. Se aika ja syli ei vaan ihan joka hetkeen riitä vaikka mitä tekisit :) Ens kerran sitten :)

Onnea  jonnan miehelle opiskelupaikasta! Se onkii nyt mielenkiintosta kun molemmat opiskelee yhtäaikaa :D Meillä oli miehen kaa sama homma yhtäaikaa ja se tehtävien tekoon molemmilole ajan saaminen oli välillä pikkasen haastavaa, mutta kyllä siitäkii selvittiin :)

Misukka joo äkkiä rakentamaan kun vielä kerkee! :D Miten iohmeessä siellä se rakentaminen oli noin pitkäks aikaa kielletty?

18.10.2012
riu
riu

J. Kuulostaa ihan lupaavalta. :)

18.10.2012
misukka
misukka

Meillä annettiin päiväkodista ihan lappu missä muistutettiin että tuokaa lapsille villavaatteita ja muutenkin lämpimiä vaatteita.no mä sitten vein niitä lokeron täyteen,niin hoitaja sanoi että hyvä kun toit,mutta ei noita voi teidän kuumakalleilla käyttää=Doli siis kaikkien lokeroissa se lappu..

Hermo menis jos joku sanos että on teille vihjailtu..mä ainakin kun haen nuon 2riiviötä niin on täysi työ niitten pukemisessa,siinä vaiheessa on kenenkään turha vihjailla mitään=)

18.10.2012
huiskutin
huiskutin

Iltoja

Mie tuossa lukasin lehdestä et tän meidän alueen rakennuskielto on kumottu. Ihan oikeesti nyt himottaa kympillä et pystyis raksaa sen uuden mökin tohon tontin reunalle. Ennen ku ne taas keksii ruveta uudestaan kaavakehitykseen tässä nurkilla ja raksauskielto taas päälle. Edellinen kesti vaivaset 20 vuotta vai vähän yliki.

Mihinkäs päin Jii sitä asuntoa byggailee. Tai siis mihin päin se on nousemassa? Kai teillä on hyvä firma sitä pystyttämässä et tekee kunnon jälkeä eikä mitään kakkaa jota joutuu korjailee aina hamaan tulevaisuuteen?

Toi uimahyppy oli kyl paha :D Siis voi äly et joillaki joskus välähtää...

Meillä nappulat sängyissään. Pienempi ei meinannu käyä makuulleen millään, oli vähän liikaa vauhtia tuossa just ennen sänkyyn menoa. Siellä se nytki vouvottaa ja tekee unta. Isoveikka tietty pitelee korviaan ja "kiroilee".

18.10.2012
misukka
misukka

riu! siellä neuvolas vaan puhuttiin ja mä ku niin odotin puntarille pääsyä...tai siis neidin pääsyä :)

Olihan se varmaan niille neljälle ensisynnyttäjälle kiva vertaistukijuttu mutta en ite kokenu saavani mitään siitä.

18.10.2012
marjaana
marjaana

kiitos beibi :DDDD

18.10.2012
riu
riu

Marjaana mitäs siellä neuvolassa oli? Miusta tää on kiehtova aihe ku meillä ei tosiaan tuommosia neuvoloita ole :) Ja kiesus miten aikasin teijän muksut on heränny! Toivottavati ne illalla kanssa nukahtaa ajoissa... :D

Mrsmetalli, on oikeesti aika pitkänpuoleinen poika :) Meijänkii pitäs renkaita vaihtaa tässä lähiaikoina. Oli puhe että ennen lomaa, mutta se tais unohtuu. Pöh.

Jii menikö se teijän teini ihan yksin? Vaan onhan se paljon matkustellut tyttö että varmasti osaa :) Siulla on jii kyllä jännitystä elämässä tuon uuden kodin kanssa :) Joko siellä on rakentaminen miten edistynyt?

Nea ihan tuli mieleen että vieläkö se teijän poika on pelannut ekapeliä? Sie oot kyllä aina niin toimelias, että tässä tosissaan alkaa tuntemaan huonommuutta :D Mie en oo saanu koko päivänä aikaan taas yhellä tiellä mittään. Mahtavaa :D No onneks on aina huominen... :D Sie taijat tykätä tuommosista pienistä remonttihommista?

18.10.2012
riu
riu

Tänään ryhmäneuvolassa ja oli pettymys sekin kokemus.

Ruokakaupoilta just tultiin ja tarttis vauvaa laittaa ilmakylvyille ennen illan tankkauksia.. ihan kohta :)

Isukki lupas tehdä iltapalaks lämpösiä leipiä, ah ihanaa, se osaa tehdä NIIN hyviä! Slurpsis!

Saa nähdä alkaako mieskin jo haaveilla uudesta vauvasta kun kumit jäämäs pois ;)

18.10.2012
marjaana
marjaana

Meillä on enää kolme yötä kun päästään reissuun, ei sillä että laskisin :D Poikien neuvola oli tännään ja työ meijän 5v poika on kyllä aika kuikelo, painoi kokonaiset 18,5 kg, samalla kun 2v poika painoi 14,5 kg :D Ja siis tuo poika syö ihan riittävästi kuitenkii että en tajua... samanlainen se on kyllä kun isänsä :D Nyt tässä uottelen että riisi kypsyy ja päästään syömään... nam :P

Mitäs muille kuuluu? :)

18.10.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...