4kk ei nuku yöllä!!!! auttakee joku?

Niin siis meidän herra 4kk on lakannu viikko sitten nukkumasta yöllä,heräilee itkemään 15-30min välein pitkin yötä ja haluu syödä eikä tuttikaan enää kelpaa eikä sylissä kantelu :/ herää  joka yö ainaki sen 5-7 kertaa joten rupee tosissaan vanhempia väsyttämään kun pitäis jaksaa töissäki käydä ja muut lapset ja koti hoitaa sekä kuukauden sisään muutetaanki vielä. Päivisin nukkuu vaihtelevasti 10-30min ja 3h unia ihan päivästä riippuu miten nukkuu. Mutta auta armias kun ilta tulee niin unet loppuu kun seinään ja ei meinaa saada yöunille millään,yleensä nukahtaa vasta 23-23.45 ja sitte alkaa se jatkuva heräily. en tiiä mikä neuvoksi että nukkuis?? viikko sitte vielä veteli 5-6 tunnin unet yöllä mutta ei enää ja mitään erikoista ei ole rutiineissa tapahtunut:( ei oo hampaita vielä,ei ilmavaivoja eikä muitakaan kipuja kun särkylääkkeen anto ei asiaa auta. Oppinu kyllä kääntyy mahalleen että en tiiä vaikuttaako se sitte?

18.10.2012
piia88
piia88

meillä on toistaiseksi niin pieni koti (kaksio) niin kaikki nukkuu samassa huoneessa eli minä,mies ja vauva sekä 6v poika. oma sänky vauvalle on mutta nukkuu siinä nyt hirveen huonosti,ennen nukku tosi hyvin ja vieressäkään ei nuku yhtään sen paremmin :/ vaunuissa pihalla nukkuu päivällä kaikki unensa kun sisälle ei suostu nukkuu. mutta yöllä ei auta vaikka vaunut ottas sisälle nii ei nuku sinnekkään kun pitäis lenkkiä kävellä vaan. Syliin harvoin nukahtaa ja mitkään hyssyttelyt ja keinuttamiset ei auta :/ maito/velli pullolle nukahtaa ainoastaan.

19.10.2012
piia88
piia88

Varmasti tällä katkonaisella unella on jokin yhteys liikkumiseen.. Meillä 6kk ikäinen herra on oppinut ryömimään ja konttaamista harjoittelee, ni samalla yöunet muuttui katkonaiseksi.. Yöllä parkuu ja konttausasennossa nylkyttää, pyörii ympäri sänkyä jne jne.. 

Odotan että yöt taas rauhoittuisivat.. Nimimerkillä 1kk ei yhtään hyvin nukuttua yötä O_o

18.10.2012
p1rpana86
p1rpana86
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...