21kk apuakaivataan

21kk ikäinen Tyttö huutaa jo sängyn nähdessään. meillä aina ollut selvät iltarutiinit.... ennen toiminut tosi hyvin, mutta 3kuukautta sitten syntyi veli. monta tuntia tyttö voi huutaa kun ei halua nukkua. mulla jo pinna loppu ja väsy painaa....

17.10.2012
minzimartta
minzimartta

kiitos vastauksista. :) koitin neuvoja ja nykyään menee hyvin... saatiin jopa lapset samaan huoneeseen nukkumaan. ilman ongelmia.... se kaikki vaati vain pientä pysähtymistä arjen keskellä. Aiomme jatkaa joka ilta sellaista maailmasta eroamista jossa ei ole kuin minä, tyttö ja vauva.. rauhoittumishetket kruunaavat meidän kiireiset päivämme. Terkuin taas äitiydestä nauttiva Äiti :D

26.11.2012
minzimartta
minzimartta

Selvää mustasukkaisuusoireilua. No läpsimiset pitää ehdottomasti kieltää, mutta muuten voisit ottaa tytön mukaan vauvan hoitoon. Antaa sulle vaippaa tai muuta vastaavaa. Ja silloin kun imetät ni voisit vaikka yrittää lukea jotain isommalle tai kertoa tarinaa. Pitää saada se isompi tuntemaan itsensä tärkeäksi, ja ettei vauva ole häntä syrjäyttänyt.

Ihan pelkkää huomionhakua tuo huuto on. Mutta teidän täytyy jutella lapsen kanssa asioista. Että kun on ilta ni mennään nukkumaan. Jos teillä samaan huoneeseen mahtuu isomman sänky ni hetkeksi voisi olla ihan hyväkin siirtää se sänky sinne teidän huoneeseen.

Meillä esikko oli 5v ku pikkuveli syntyi ja kyllä hänkin oli kovasti huolissaan, ettei me liian kauaa oltu vauvan kanssa kun hän meni nukkumaan. Kyseli, et koska me laitetaan vauva nukkumaan. Ja usein valvoi siihen asti, että kuuli meidän laittavan vauvan omaan sänkyynsä. Onneksi tuossa välissä ei usein mennyt kuin tunti, että kumpikin sitten nukkui.

Tuli mieleen, että voisitte kertoa teidän isommalle, että vauvaa aletaan laittaa unille heti kun tää isompi on nukahtanut. Ja vaikka näin ei oikeasti olisikaan, niin pidätte ainakin sitä mielikuvaa yllä. Ja jos isompi tulee vahtimaan, niin sanotte että takaisin nukkumaan, että mekin mennään heti nukkumaan kun pienempi nukahtaa. Ja voit vähän "valitella" sille isommalle, että voi sentään kun tätä pientä on niin paljo vaikeampi nukuttaa kun sinua, ku sinä oot jo noin iso. ;) Kehu trällen huomaamatta ni isompi tuntee hetken olevansa "parempi" ku se pikkuveli. Tekee hyvää itsetunnolle. Myöhemmin ehtii sitten tasotella, että molemmat on yhtä rakkaita jne. Kunhan alkuun saa sen mustistelun taittumaan.

26.10.2012
misukka
misukka

vauva nukkuu meidän huoneessa, tytöllä oma huone meitä vastapäätä. tyttö ei koskaan ole suostunut nukkumaan meidän vieressä. perhepeti mahdoton ollut aina hänen kanssa. hän vaatii omaa aikaa ja tilaa

uus ongelma myös. nyt tyttö alkanut myös läpsimään vauvaa. oh my god..... täytyy kokeilla neuvoja, oon vaan niin poikki kun sitten omaa aikaa ole, kun tapellaan tytön kanssa.

muistutetaan zombeja jo.

kiitos vinkeistä. :) ne on tervetulleita

25.10.2012
minzimartta
minzimartta
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...