alkaa tatuointinahka loppua kesken:D

alkaa olla probleema, tatuointeihin  tullee himo, mutta en  henk.kohtasesti tykkää että oisin  liian tatuoitu. tällä hetkellä kuvia on 4, joista yksi   on koko käsivarren mittainen ja ulottuu selkään peittäen lapaluun. mie en  tykkää, että kummatkin kädet oisi kuvien peitossa, enkä halua  edes yhtä kättä kokonaisuudessan. jalat taas on poissuljettu omalta kohdaltani,  rintamuksen jätän rauhaan. alkaa  siis tosissaan ollapaikat kohta vähissä:D alaselkä on vielä vapaata riistaa, mutta se epiduraali/spinaali vieläkin mietityttää, jos joskus vielä lapsen tekkee. siitä kunkulkee EDELLEEN ristiriitaista tietoa, enkä todellakaan halua   omalle kohdalleni puoskaria joka ei piikkiä anna "varmuuden vuoksi". oon miettiny  paikkoja, jotka ei välttämättä ns. normiasennossa  edes  näkyisi. hyvänä esimerkkinä mielestäni Elina Viitanen, joilla suurin osa käsikuvista jää piiloon tämän ollessa normaalisti kuvattuna edestäpäin. mitäs työ ehdottaisitte? muuta kuin vesivärien  käyttöönottoa:)?

17.10.2012
Blanco
Blanco

en mie  semmosia tarvihe kun itelläkin  on metrinahkaa:DD voisinkin ottaa vatsan täyteenkuvia ja  vaan viikata aina tarpeen vaatiessa puhtaan pinnan päällimmäiseksi xDD

18.10.2012
Blanco
Blanco

Hei kamoon, minäkin olen vuokranahkaa! :D

17.10.2012
RJ89
RJ89

entäs jos ottaisit vuokranahkaa? Miulla ois ihan ylimäärärsenä joutavaa nahkaa ilman tatuointeja :D

17.10.2012
riu
riu

Hitsi kun mulla oli viime syksyksi jo varattu tatuointiaika, mutta sitte plussasin ennen sitä ja se jäi.. nyt vielä imetän joten ei vieläkään voi ottaa.. Tarkotuksena olis oikeeseen käteen ottaa kyynärpäästä lapaluuhun asti ulottuva kuva, ennestään mulla vasta kolme tatuointia :)

17.10.2012
marjaana
marjaana

kylki = olkapää. oorait. tai sit mie pyydän nuijanukutusta ensin;)

mut kylkeen jos otan, niin sen pittää olla myös  näyttävä, vaikka oisikin simppeli, on tällä kyljyksellä sen verta pituutta kumminkin:DD

17.10.2012
Blanco
Blanco

mulla kylki ja olkapää tuntui ihan samalle..

17.10.2012
majezki
majezki
2 years, 8-month-old toddler

no oon kyllä kylkeä pohtinu. musta joku merihevonenkin ois  kivan näkönen. mut joo, oon myös kuullu et  se kylki on kuolemankipee:D en tiiä onko musta siihen!

17.10.2012
Blanco
Blanco

mites kyljet??

17.10.2012
majezki
majezki
2 years, 8-month-old toddler

Mun mielestä tekstirimsput on tosi kivannäkösiä kyljessä, siis tossa oikeestaan kainalon puolella. Se on vaan kuulemma aivan jumalattoman kipiä paikka, huhua oon kuullu että aikuunen mies on parit kyyneleet tirauttanut kun kylkeen leimattiin.. :D

17.10.2012
RJ89
RJ89

Selvitä mihin kohtaan se epiduraali ihan tarkkaan ottaen tulee ja tee semmoiseen kohtaan ettei oo just siinä :) vaikka ympärille niin et se piikityskohta jää sopivasti tyhjäksi ;)

Tai niin alas et on jo enempi pepun päällä :) mul on annettu epiduraali mutten kyllä osais nimetä mihin kohtaan..

Mitens kylki?

17.10.2012
Mummy83
Mummy83

ne sopisi hyvin jollekkin pikkukuvalle, mutta haluisin niin  kovasti sellaisen teksti-rimpsunkin. edellinen  teksti on vasemmassa käsivarren mittainen, halua oisi nyt toiselle, koosta toki vähän tinkien:)

17.10.2012
Blanco
Blanco

Mitäs niska, ihan hiusrajaan, korvan taakse?

17.10.2012
marjaana
marjaana

up

17.10.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...