G: kännykän toiminnoista

Kuin monelta mammalta löytyy älypuhelin? Kuin moni käyttää käyttää nettiä kännyn kautta? Entäs käyttäö puhelinta kamerana tai soittimena? Ja mitä muita toimintoja niissä onkaan..? Mä tunnen itseni välillä ihan takapajuiseksi, mul on joku miehen vanha kosketusnäytöllinen samsung missä on jonkinlainen yhteys nettiin, jota käytän aniharvoin. Mä en todellakaan tykkää rämplätä semmoista miniruutua ja se hemmetin kosketusnäyttö vie hermot. Paitsi sitku ruutu on iso niinku tabletissa :) Kamera löytyy tuosta ja ihan ok kuviaki, mut ei se voita pokkaria ;) mp3 soitin on erikseen. Eli mä käytän puhelinta vaan soittamiseen, nykyään aniharvoin tekstailuunkaan ja sit se toimii herätyskellona. Samoin kalenteri on käytös mut siinä ne :)

17.10.2012
Mummy83
Mummy83

Mä sain kesällä synttärilahjaksi Samsung Galaxy Gion. Onhan tuossa vaikka ja mitä mut kyllä mun käyttöni suurimmaksi osaksi on edelleen puhelut ja tekstiviestit, joskus saatan kattella esim. päivän sääuhkailut ilmatieteenlaitoksen sivuilta. Ja säpön katon joskus.

Mulla on joku pikkunetti tossa liittymässä ja se menee täyteen jo pelkällä angrybirdsin pelailulla parina iltana. Siinä on niin turkasesti mainoksia jotka tulee siellä ohessa netin kautta eikä niitä saa pois. Hiukka ärsyttävää.

Kamera on hidas ku nälkävuosi, painat nyt ni se ottaa sen kuvan ehkä huomenna. Eli ei ole kauheesti tullut käytettyä. Muutaman videon oon tuolla ottanu mut en ole kattonut miltä ne koneella näyttää.

Tuo on mun herätyskelloni.

Oon yrittäny käyttää navigaattorina mut mulla on joku juttu tuossa nyt ettei se toimi. Joku paikannusasetus pitää muuttaa jostain.

Akku kestää aktiivikäytössä 6 tuntia joten ei tuolla ihan kauheita kyllä väsätä ilman et on jatkuvasti piuhan päässä. Jos on vaan varalla ni sit menee useampi päivä kyllä. Saa tosissaan tarkkaan kattoo ettei oo wifit ja gmailin päivitykset sun muut härpätykset päällä jatkuvasti.

18.10.2012
misukka
misukka

mie ostin kesällä samsungin uusimman. edellinen oli Nokian yksinkertainen kosketusnäyttö ja hermot meni siihen puolessa vuodessa. näyttö jumitti niin et esim näppäimistö jäi näyttöön näkyviin vaikka otti sen pois olevinaan. sit se kuumeni yksinään, eikä nettiä voinu käyttää kun ei puhelimessa muisti riittänyt.. puhelinta käytän soitteluun, surffailuun, herätuskellona, kalenterina, viestittelyyn ja kuvista tulee sillon tällöin otettua jos ei oo kamera kädenulottuvilla.. :) tätä jaksaa katella useamman vuoden. :)

18.10.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

heidi_koo, ukolla on Samsungin se kaiken kestävä (en muista nimeä :D) luuri ja se lataa sen joka päivä. Käyttää puhelinta puhumiseen, viestittelyyn, nettiin aina välillä kun kone tilttaa ja joskus pelailee. Niin ja lenkillä musiikinkuunteluun tietty. Ja herätyskellona. Ite en kestäisi tollasta akun kestoa, mä lataan omaa luuriani kerran viikossa.. :D

17.10.2012
RJ89
RJ89

en tiiä lasketaanko älypuhelimeksi :D ei ole kosketusnäyttöä, nettiselain siinä on mutta nettiä en siihen ole ottanut koska en tykkää selata pieneltä ruudulta sitä koska ei kestä hermo.

joo minullakin puhelin on puhumista varten ja herätyskellona myös, ja taskulaskimena kaupassa :D

ja nokialainen on, se on mun merkki, ollu muitakin mut nokialla paras tekstarin kirjotus homma koska suomalaisille tehty alunperin.

17.10.2012
mustikka88
mustikka88

Lisäänpä vielä, ukko kysy multa joku aika sitten että haluaisinko oikeen kunnon älypuhelimen, että tekisinkö sillä mitään. Mä totesin etten mä edes tekis sillä mitään. Ihan liikaa kaikkea turhaa.

17.10.2012
RJ89
RJ89

Mulla on Nokian C2-02 puolikosketusnäyttö. Ukko osti viime jouluna joululahjaksi kun marisin aikani Sittarissa että haluan kosketusnäyttöpuhelimen mutten kosketusnäyttöpuhelinta. :D Sit kun sellanen löyty niin pukki toi. :) Tota ei kait luokitella älypuhelimeksi vaikka ties mitä siitä löytyykin, mä käytän sitä tällä hetkellä soittamiseen, viestittelyyn, radiona/mp3-soittimena, herätyskellona ja kalenterina. Kamera on niin paska että kuljetan mukanani mieluummin 16mp Nikonia. :D

Sit mulla on Sony Erikssonin Zylo mikä nyt siis lojuu laatikossa kun on toi Nokialainen. Mä tykkäsin Sonystä enemmän, niinkun siis sen käyttöliittymästä. Toi Zylo on vaan liuku, ei mitään tsäppädäppädäidää. Ei mitään liikaa. Ja sillä tein ihan samoja kun Nokialla, mut lisäks surffasin netissä kun se oli niin helppo ja näppärä käydä äkkiä kattomas jotain.

17.10.2012
RJ89
RJ89

mie sain duunipuhelimeksi sen samsungin duudsonien kestävän älypuhelimen. kahdessa viikossa olinsaanut  jo näytön pirstaleiksi.

meillä piti pystyä vastaanottamaan mailit kännykkään ja lähettää tarkkikuvia s-postiin  jne. joten  siihen se soveltui  täydellisesti. google-kalenterinkin  opin käyttämään  ja liberoimaan tauoilla:D mutta PUHELIMENA  täysi  paska. ei vastaanottanut aina puheluita, hukkasi vastaajaviestit, löi  luurin sammuksiin monta kertaa päivässä, soitteli itekseen keittiön pöydällä jne. lopulta tuo pamahti  hajalle kahden kuukauden käytön  jälkeen, ja  sittemmin  olen onnellisesti taas käyttänyt vanhaa nokian läppäpuhelinta  jossa ei ole MITÄÄN:))

17.10.2012
Blanco
Blanco

Juuri haiken mielen heitin kierrätykseen 12v palvelleeni nokia 3310 kun törkimys lakkasi toimimasta vaikka oli ihan "uusi". Nyt mulla on käytössä isän vanha nokia c2. Tyytyväinen olen enkä mitään älypuhelinta tai kosketusnäyttöä ottaisi vaikka maksettaisi. Mulle puhelin on puhumiseen, tekstaamiseen ja herätyskello. Uuden puhelimen kalenteri on kätevä ja kamerastakin on varmasti joskus hyötyä vaikka se ei hyvä todellakaan ole.

17.10.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 7-month-old toddler

miulla on nyt käytössä semmonen karvahattu-nokia ettei sillä ees pääsis mihinkään nettiin :D Miulla puhelin on puhumista, herätyskelloa varten. Niin juu ja miulla kun ei oo rannekelloo niin puhelimesta tullee tarkasteltua ajan kulua :)

17.10.2012
riu
riu

Mulla on iPhone, nettiä käytän jonkin verran, mutta kameraa tulee käytettyä päivittäin, digikameralla ei oo enää kuvia tullut otettua..

17.10.2012
surkelo
surkelo

Älypuhelin löytyy ja käytän perinteisten soittamisen ja tekstailun lisäksi netissä surffaamiseen (yöllä imettäessä pysyy hyvin hereillä), kalenteri on ahkerassa käytössä, kamera harvemmin ja herätyskellona meillä on nahkavekkari, mut siis ennen kuopuksen syntymää käytin puhelimen herätystoimintoa :)

Ja puhelimena siis Nokialainen, joku erikoismalli.

17.10.2012
marjaana
marjaana
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...