lörpsänpörpsänlörpön​löö :D

Bono estente! dobrij djen! Kuinkas kulkee? Paljon peli? Mikä boogie? :D Kokeillaanpas jotakii lörpäntynkee! :D

17.10.2012
riu
riu

no ompas kaikilla kaiken laista.

mun iltani meni päivystyksessä. vauvalla ensimmäinen korvatulehdus. ja mittasivat kuumeen korvakuume mittarilla ja vähän oli lämpöä, mä en luota enää kyllä yhtään tohon digitaali mittariin minkä pitäs ottaa 10 sekunnissa kuume pyllystä. näyttää vaikuttavan niin paljon jos on ollu kylmä vaippa just. toivottavasti antibiootit ei hirveesti kakan mukana polttele toista, kun en raaskinu mitää maitohappoja ostaa.

ihana lukea taivaltajan tekstiä :D se on kyllä niin ihanaa kun asiat on kunnossa. itekkin välillä hymyilyttää kun kattoo noita töhötoopeja keskenään riehumassa isin päällä.

17.10.2012
mustikka88
mustikka88

kahos taivaltaja ei minnuu muitten onni haittaa, päinvastoin, oikein ihana lukee siun onnellisuudesta. Oot todellakin ansainut kaiken onnen mitä siulle tulee!!!! :)))))

Oijoi mummy, aika kivalta kuulostaa tuo kirjasto! Meilläkii on tänne tulossa uusi kirjasto, jännityksellä uotellaan... On sinne taatusti helpompi mennä kuin nykyseen kirjastoon :D Se on niin onnettomalla paikalla että huhhuh :D Toivottavasti sinne tullee kanssa kaikkia nurkkauksia. Eläkettä se on miunkii kyllä vissiin uotettava ennen ku on aikaa tehä yhtään mittään ihan vaan omaksi ilokseni :D Tännään kun pyörähdin kirjastossa muistui mieleen että miksi mie sitä rakastan, mutta ei siellä vaan tule käytyä :/

Nyt on muksut syöny iltapalan ja 33% pestykkin :D Pienimmän kun pesasen ja laitan nukkumaan, kaks muuta sankarii saa uotella isin kotiin :)

17.10.2012
riu
riu

taivaltaja, ajattele pikemminkin et nyt on se hetki ku aurinko paistaa siihen risukasaan ja kaikkien viime vuosien "yh"-haasteiden, hometalojen yms jälkeen sietääkin onni tulla luo ja jyrätä kunnolla yli 3 olen todella onnellinen sun puolesta!!

 

heh, beibi, mä olisin ollut tuossa tilantees tosi kiusaantunu :D ja varmaan lähteny hetkeks tauolle johonki tai semmoiseen laitteeseen mihin se mies ei ainakaan seuraa peräs :D sillä oli silti varmaan sama ohjelma käytös ku sulla kun piti samat liikkket tehdä ;)

riu joo, täällä on niiiin ihan tuo uus kirjasto, siellä olis ainakin neljä-viis eri lukunurkkausta tmv paikkaa mihin vois jumittaa lopppupäiväksi lukemaan :D Sit siellä on erikseen ihan semmoinen osasto, missä on uutuuskirjat, jotka on kirjastos lukemista varten, niitä ei saa lainata. Ehkä eläkkeellä sit.. :)

17.10.2012
Mummy83
Mummy83

Oon töissä iltavuorossa ja nukuttaa ja väsyttää ja raskaus pahoinvoinnit on ihan kauheeta näin iltasin,ainakin mulla.. yritä tässä sit jaksaa kun laattaa meinaa lentää..Heh Onneksi puolentoista tunnin päästä pääsee kotiin lepää ja huomenna sitte työporukan pikkujoulu risteilylle joten mä olen varmaan lapsenkaitsija kun tyypit meinaa vetää perseet,olisin minäkin ottanut kuppiin jollen olisi plussannut.

17.10.2012
Surunauha
Surunauha

Voi sralla, siunko vika tää olikii??? :D No hyvä ruoka, parempi mieli jälleen kerran. Kuhan tässä tän illan sinnittelee ja saa lapset nukkumaan niin ehkä se tästä. Pikkasen sain jo etenemään sitä jotenkii kamalan hankalaa tehtävää oikeuslaitoksesta: Kävin kirjastosta pari aihetta liippaavaa kirjaa :D No mutta eteenpäin sekin on :D Tytön kaveri on vielä hetken meillä, mie oon vieläkii niin onnellinen kun sillä on nyt ystävä! :))))

Haha ipu miulla ois auton penkki kastunu aamulla poliisin nähessäni ihan muusta syystä, sen verta tais olla ylinopeutta kouluun ajellessa että ois varmaan hätäpissi karannut :D

Marjaana hyvin se neuvola mennee, oot vaan rohkeesti oma ihtes :) Tuo ryhmäneuvola on aika jännä ilmiö, täällä semmosia ei vielä ainkaan ole ollu ja ehkä ihan hyvä niin :)

Jonnalle tsemppiä kouluhommiin, mie niin tiiän tuon tunteen! Miulla jo nyt roikkuu pari koulujuttuu kun ei vaan saa jotenkii ees alotettuu. Tyhmiä tehtäviä, en muuta sano! :D

Mummy aika kivan kuulonen tuo siun kirjastopäivä :) Varmaan oli tytöstäkin tosi kivaa ja minnuukaan ei haittais olla joskus kirjastossa ihan ajan kanssa :)

Vai sai beibi ihailijan! :D

17.10.2012
riu
riu

Jaha, nyt lapset ravittu ja kohta saa alkaa iltapesuja suunnittelemaan.. tänään saunaan, ah ihanaa! Jos vaikka sais saunapuhdasta illalla ;)

17.10.2012
marjaana
marjaana

Heippankuu. Eka lomapäivä tai no kolmas mut eka minkä oon ottanu lomana paitsi et laitoin yhden töitä/koulua koskevan mailin ja vastasin yhteen puheluun ku tuli töistä :) mut muuten en oo tehny koulu enkä työjuttuja vaan mentiin tytön kans reippaillen (tyttö fillaroi ja mä kävelin) kirjastoon viettään aikaa. Kävi oikein tuuri, ku tyttö jostain leluaarrelehdestä pongas semmoisen pelin ku zoopanic ja tuolla pääkirjastos lasten puolella on pelejä, joita saa pelata siellä ni löytys se peli. Oli kyl niin kiva tytön mielestä, et sen vois ostaa joululahjaksi. Testattiin myös inkan aarretta ja vaikka sama periaate, niin se on tehty reittien puolesta pikkuisen haastavammaksi, on umpikujia ja meritie (Amazon) keskellä mannertaki. TyKkäsin siitäki. Ja Junior Aliaksesta, se vois olla hyvää treenausta tytölle.

Sit mä oon lukenu ääneni käheäksi, ku pelien välissä istuttii lukemaan kirjoja :) kaikkiaan kirjastos oltiin varmaan 2,5h-3h plus matkat. Niistäki tuli 9km yhteensä, ny o väsy ;)

Kyl se riu siitä taas ylöspäin nousee :) 3 onnalle tsemppii kouluhommiin, sillon ku ei luista kannattaa ottaa se tauko ihan kunnolla ja koittaa sit huomenna uudestaan. Marjaana ja ipu taitaa olla samanlaisis tunnelmis? :)

17.10.2012
Mummy83
Mummy83

Mä tulin just äitiysneuvolasta. Kaikki hyvin verenpaineet aika alhaalla mutta milläs niitä nostat. Mulla on kanssa vähän samanlainen tunne kun riualla. Kaikki huolestuttaa ja mitään ei oikein jaksais tehdä.

17.10.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 1-month-old toddler

Minun aamu alko vauhdikkaasti kun ajelin kaupasta kotiin ja näin mäen nyppylältä et edessä vilkkuu sinivalot. UU...se oli meidän naapurinpolliisi pysäyttäny auton tienlaitaan, voi jestas että se oli syötävä virkapuvussaan. Se on muutenkin oikein miellyttävää silmänruokaa kun ohi lenkkeilee :p En kyl kokeillu autonpenkkiä kastuko se :D

Nyt oon sit pakannu ja pakannu. Kuin kamalasti sitä pitääkään ottaa tälle poppoolle kamaa viikon reissulle mukaan! Kun pitää ottaa vaatetta siltäkin varalta et on oikeesti kylmä.

17.10.2012
iputin
iputin

Lörpsistä!

Onpa taas päivä.. mitään en oo saanu aikaan... kuunnellu vaan lasten mekastusta ja yrittäny komentaa...

Onneks kohta tulee kaveri kylään ja saa hetkeks muuta ajateltavaa.. Huomenna olis sitte ryhmäneuvola ja hiukan meinaa jännittää mitä se tuo tullessaan.. oon aina ollu ujohko ja isossa porukassa oon aina se hiljanen.. tosin iän myötä hiukan helpottanu ja työn puolesta esimiehenä työskentely on "pakottanu" esiintymään :)

Hitto ku taas p***ttaa..  nyt on vasta rilluntai ja mulla jo tällaset puheet...

17.10.2012
marjaana
marjaana

Mie yritän tässä piristyä X) Tilitin jo erityishoitoa tarvitseviin lapsiin, joten siihen ei oo ennää tarvetta, on vaan vähän semmonen olo ku ois koko maailman paino harteilla. Juu nou, semmonen pienehkö masennuksentapainen hetkellinen olotila. Teijän kunniatehtävä on piristää minnuu, että onneksi olkoon X)

Miulla oli tännään koulupäivä, paljon tekemättömiä hommia ja sen sellasta. Nyt tässä oon kotona, uotan että tyttö tekkee läksyt ja sitten mennään kirjastoon ja kauppaan. How very exciting :D Mitäs mammojen päivään? :)

17.10.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...