Auttakaapa mua, te tyttärien äidit..

Mitähän lahjaksi 8-vuotiaalle neidille? Oikein tomera ja fiksu tyttö on.. Mitkään barbit, ponit tai prinsessajutut ei hirveesti mua itseäni kiinnosta ja haluan, että lahja ois minustakin kiva.. Hän on siis minun kummilapsi. omat tytöt ovat vielä alle kouluikäisiä, joten oon huono arvioimaan, mikä ois tuon ikäselle sopivaa..

17.10.2012
ämppis
ämppis

Meillä ei kyllä nomination-koru kelpais... Enemmän tykkäis jotenkii tyttömäisemmistä koruista, en osaa selittää mutta voin luvata ettei tuo kelpais. Meilläkään ei tyttö leluilla juurikaan leiki enää, mutta nuo ipun mainitsemat topmodelvihkot ja -kynät on meilläkii suosiossa. Pelit on kivoja ja suosittuja lahjoja, lisäksi tyttö tykkää maalailla vesiväreillä, askarrella ja leipoa jos vaan siihen tulee mahdollisuus :) Meijänkii neiti sievänen on 8v ja tykkää nykyään jopa vaatelahjoista :D

17.10.2012
riu
riu

Tohon ipun tyttöön liipaten.

Meillä pojan edellinen (5.lk) ja nyt kuudennen luokan ope todenneet että 5.-6.-luokilla tytöt kiinnostuu pojista, tulee kiusottelua ja muuta.( Pojalla oli vitosella nuori miesopettaja).

Mutta ipun tyttö on varhaiskypsä. Ja murrosikä tulee nykyään aina vain aiemmin (fyysiset ja psyykkiset merkit).

17.10.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Jack, sitä minäkin oon sanonu että sillon ku me oltiin lapsia ja 8v niin mehän leikittiin ihan täysillä vielä. Leikit oli parhaimmassa vaiheessa. Petshopit on oikeestaan ainoat millä leikkii. Nukkeleikkejä ei oo ollu enää pariin vuoteen, barbit hyvin harvoin kaivetaan esille ja nekin on jo varastossa. Mielellään tuo kavereiden kans pelaa, ovat ulkona, leikkivät ulkoleikkejä, käyvät leikkipuistossa, tekevät koulutehtävien kaltaisia tehtäviä toisillensa. Mut ei tosiaan leluja juuri ole. Yksikseen jos on niin piirtelee, askartelee ja lukee.

Mut neiti onkin iso tyttö jo, enemmän "isompi" kuin jotkut kaverinsa. Meillähän tytöllä todettiin murkkuiän muutokset jo alkaneen niin tietysti sekin vaikuttaa jo että on mieleltäänkin vähän kypsempi.Esim. pojat kiinnostaa jo kovasti. Olikos se eilen kun huokaili mulle olevansa lemmenkipee :D Eikai me tuossa iässä pojista perustettu yhtään? :)

17.10.2012
iputin
iputin

No ei meillä ainakaan leikitä... Joskus petshopeilla kavereiden kans mut hyvin harvoin. Kyllä on suurinosa leluista jo laitettu pois.

Meillä neiti sai korvareiät 8v synttärilahjaksi, mutta sehän on sit vanhempien ja lapsen kans keskusteltava asia et laitetaanko sellasia ja millon. Tyttö sit tykkäs hirveesti kun sai paljon korvakoruja lahjaksi.

17.10.2012
iputin
iputin

hmm... Kiitos ideoista.. Tuo nominationkoru kuulostaa aika kivalta idealta.. :)

Mulla ei nyt ole oikein mahollisuuksia viedä tyttöä shoppailemaan, vaikka sekin olis hyvä idea. 

Noita tehtäväjuttuja ja kyniä oon hänelle usein ostanutkin.. Lelujakin voisin viedä, mutten oikein tiedä millä tuon ikäiset leikkii.. vai leikkiikö ne edes enää?

17.10.2012
ämppis
ämppis

No meidän 8v tykkää noista topmodel jutuista missä saa suunnitella vaatteita, meikkejä jne. Niitä näyttää kulkeutuvan sit kaverisynttäreilläkin puolin jos toisin. Ne top-model värikynät on ihan suunniteltu niitä piirrustustöitä varten sävyiltään ja ovat sit hyviä.

No sit meillä neiti jo tykkää kun on saanu omaa hajuvettä. Ja kirjat on tuon ikäisille tosi pop. Sit ainakin suomalaisessa kirjakaupassa on sellainen tyttöjen salaisuuskirja johon saa vastailla kysymyksiin pojista ja muista salaisuusjutuista.

Mut nykypäivänä tää 8-10v tytöt on tosi eritasoisia. Toiset on vielä lapsenomaisempia kuin toiset. Se hankaloittaa hirveästi lahjojen ostoa, ainakin mun mielestä.

17.10.2012
iputin
iputin

No mulla ei oo niin isoa lasta, mut kaverin lapsi on. Hän tykkää kaikista tehtäväkirjoista ja pelristä, niitä on esim semmoisia "korttipakkapelejä" mis on jokaise kortis joku tehtävä, matemaattisia tai verbaalisia jne. Semmoisen sai 9v lahjaksi. Sit on niitä Summanmutikan tehtäväkirjoja, mun mielestä niissäki oli 8-9vuotiaille. Tai joku ihan lautapeli?

Toi 8v tykkää pelata myös wiillä, et siihen joku peli, jos heillä on wii?

Mä oon omille kummilapsille (5,5,1v) hankkinu Nomination korun ja ostan siihen aina synttäreinä jonkun uuden osan. Se on semmoinen pysyvä muisto ja lasten vanhemmat on tykänny ideasta. Ehkä 8vki tykkäis? Niissä on hintahaarukkaki iso, jotain vajaa 20e halvin ja kalliimmat voi olla 100e pintaan? En tarkkaan edes tiedä, jotain 79e paloja oon ainaki nähny. Ja se kello-osa minkä siihen saa liitettyä on 99e.

17.10.2012
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...