EI OLLA SIT RASKAANA....EI!! ;D

pakko oli tuo hymiö heittää perään ettei kukaan vain luule mitään kammotuksia ;) mä täällä oon aikasemminkin purnannu että kun mä en tunne olevani raskaana, ei oo oireita ja mahakin pysyi tosi pienenä pitkään ja ei oo iso vieläkään mut selvä vauvamaha...ja mä oon koittanu itelle mielessä toitottaa että pitäis osata käyttäytyä kuin raskaana mut EI:::sitte vielä, kaiken kukkuraksi multa otetaan labrassa jotku hiton väärät sokerirasitukset jotka siis on tarkoitettu EI-raskaana oleville ja purnasin ettei miksi mua kutsuta tunnin mittaukseen...no siinä ne sit silmät pyöreenä että "ai, ootsä raskaana" no DAA, eikö muka näy!!!! ja sit tuumasi että miksi olen niin aikasin niin tuumasin vain että "no kuule, entiiä, tää tosin on jo tähän raskauteen toka rasitus ja nyt on menossa jo vko 26!!! eikä ollu uskoa...ei sitte TANA olla raskaana..eikä tartte auttaa!!!   ps: niin ja heippa kaikille pitkästä aikaa :)

16.10.2012
Boco
Boco

Ipu: mulla alkoi lievää heikotusta rv 8 ja kesti jonkusen viikon, muuten ollu tosi seesteista, nyt pikkusen ollu pientä kipuilua...mut milloinpa ei vanha kroppa valittas ;)

voiko kroppa olla viel niin tottunut raskaana olemiseen että on nyt helppoa :D kun siis ed ei oo kauaa aikaa...

beibi:kylkyl, pullat ollu uunissa jo tovin ;D

maarua: kiitos :)

24.10.2012
Boco
Boco

Voi tiedätkö boco, mä oon tästä asiasta purnannu kans jonku aikaa. Kun olis raskausoireita. Näistä kahdesta murusta ei ole ollu mitään alkuraskauden oireita, maha vaan alkoi kasvamaan jossain vaiheessa, no pojasta tuli tietty sit ne liitoskivut jne. Mutta, mä voisin vaikka viikon oksentaa niin tietäisin mitä sekin on :D Niin no oli mulla pojasta väsymystä, ehkä, nytkin väsyttää mutta eikös se oo vauvan äidillä ihan normaalia :)

Noh, eihän mulla ole viikkoja vasta ku 7 tai onko se jo kohta 8, en mä oo niin kartalla, mutta enivei. Tällä kertaa päätettiin että ei kerrota sukulaisille kun vasta myöhemmin. Ihan siksi että tiedetään että moni aattelee että meille on käyny vahinko kun junnu on vasta 7kk. Ei varmasti kummankaan vanhemmat usko että ihan odotettu vauva se tämä tulevakin on. Niin kun en voi kuin parin ystävän ja tietty herra iputtimen kans koko raskaudesta puhuakkaan vielä niin on siltäkin kantilta vähän kurjaa kun on olo niinkuin ei olisi raskaana.

Mutta ihanaa kun olet jo noin pitkällä, kohta saat jo vaavin :)

16.10.2012
iputin
iputin

:)

ehkä tää on sellaista ironista valittamista... ;)

en mä kaipaa ollenkaan sitä samanlaista kipuhelvettiä kuin viime raskaudessa (jos ny joku sattuu muistamaan) ihan kaikki vaivat laidasta laitaan tuli koettua ja tuntui että henki lähtee ennekuin lapsi ulostautuu :/ mut en tiedä ketä on kiittäminen, että sain vielä kokea raskauden IHANUUDEN ♥ mut voisin mä sitä huomiota ottaa enemmän vastaan vaikka en kivuista valitakkaan ;D

16.10.2012
Boco
Boco

Ihana avautuminen! 8D

16.10.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...