Iltaa! :)

Parempiakin iltoja on ehkä ollut, mutta kyllä tääkin tästä iloks muuttuu kun särkylääke vaikuttaa eikä lasten meteli ota niin paljoo päähän X) Hauska hedari miulla siis... Tää päivä on ollu jotenkii aika pitkä. Liekö johtuu siitä että miulla on ens viikon loma niin tiukasti jo mielessä :D Mitäs mammojen iltaan kuuluu? :)

16.10.2012
riu
riu

Mekin vedettiin tuo vatsatauti pari vkoa sitten läpi,mutta ei sairastunu kuin 4/6 joten ei ihan kaikkiin tullu.Siinä oli kyllä tarpeeksi,kun yksi lapsista ehti oksentaa sänkyyn ja toinen wc-pytyn kannen päälle..kivasti roiskuu ympäri vessaa hyi=D

16.10.2012
huiskutin
huiskutin

Meillä on nyt lomaa viikko.Tai minulla on kouluviikko,mies töissä ja pienet päiväkodissa.Koululaiset on lähetetty mummolaan ettei tylsisty kotiin=)Nuo pienet lomaili viime viikon,olin ite pari päivää kotona ja sitten olivat mummolassa.Mutta jouluna lomaillaan koko perhe 2vkoa,sitä ootetaan=)

16.10.2012
huiskutin
huiskutin

mie mietin että pitäskö ne laittaa istumaan vaikka käräjäoikeuden malliin, että missä on kriminaalit ja missä on uhrit jne :) Ja keksii joku älytön rikos siihen, vaikka opettajan omenen varkaus :D

Toisaalta ei oo posit-lappua voittanutta... :D

Miettikää, mie oon lapset saunottanut jo, nyt ne kuivattelee ja kohta puetaan jo yökkärit niskaan. Ilta kehittyi vähän siihen malliin että aattelin että nyt mennee muuten myöhään :D

Marika, mie niin osaan samaistua, meillä oli koko perheellä noro yhtäaikaa, sillon meillä oli vasta kaksi lasta mutta yksi vessa X) Ei paljoo ujostuttanut siellä yhtäaikaa käyvä, mie voin kertoo X) Onneks se on teillä jo ohi, se on niin ina tauti että huhhuh!

16.10.2012
riu
riu

voi kiitos misukka :) Ja ei minnuu häiritse ketjujen sotkemiset, mie ku harrasta sitä itekkii :D

16.10.2012
riu
riu

myö mennään ens viikos sinne kylpylään tuetusti lomailemaan :D Mie niiiiiiiiin uotan.... :D Eritoten tämmösten iltojen jälkeen X) On taas äitiys palkinnut X)

Piglet meille kävi aiemmin tänä syksynä niin että anoppi tuli meille hetkeksi. Lähettiin miehen kaa autolla hakemaan 3 km päästä toinen auto ettei oltu pitkään pois. Onneks ei oltu, koska kun tultiin takaisin niin meijän pienin päjötti ihan ypöyksin pihalla ilman ulkovaatteita pelkät kumpparit jalassa. Anoppi ei ollut huomannut mitään. Onneks poika odotteli kiltisti omassa pihassa sen aikaa, meillä kun on tässä noin viidenkymmenen metrin päässä ranta ja sitä ennenkii on tuossa tien yli oja johan pikkuinen poika ois helposti plumpsahtanut. Huih, en muuta sano.

Taivaltaja teillä on kyllä aika hyvä tuo lomasetti :D Miekii voisin ottaa tolkuttoman pinon lettuja höysteineen :D

oi että vaahtokarkki, tuo äitiyspakkauksen penkominen on niin ihanaa.. snif ja haikeus :)

16.10.2012
riu
riu

riu: en viiti tota toista ketjua sotkea. Täytyy sanoo et teillä on söpönen herra 2v.

16.10.2012
misukka
misukka

Täällä on tällä viikolla syyslomat. Tai oikeastaan huieat 2 päivää eli torstai ja perjantai. Mut mulla esikko koko viikon kotona ku on eskarin opet kumpiki koko viikon lomilla.

16.10.2012
misukka
misukka

Iltaa iltaa..Ihan pika visiitillä pyörähtämässä,ku aattelin että tutkailen ton äitiyspakkauksen,joka tänään tuli tarkemmin. Lapsetki meni peteihinsä,ku aamulla taas aikanen herätys ja noihan herää jo muutenki ennen kellon soittoa..

16.10.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

kyllä lasten lomailu on rankkaa, nimittäin äidille :)

Huomenna tulee onneks nuorimmaisen kummitäti kahvittelemaan, saa aikuista juttuseuraa :) 

Miten voi olla näin huono olo, luulis et jos on vattatautia olis jo puhjennu kun nyt toista viikkoa ällöttää koko ajan.. kai mulla on niskat vaan niin jumis, että tekee huonon olon...

16.10.2012
marjaana
marjaana

Kauhee mikä tilanne piglet :/ varmalla oot säikähtäny ihan kympillä. Onko se auto jossain kulman takana vielä ettei siihen nää suoraan?

16.10.2012
misukka
misukka

Hellurei

tänne ei mitään erikoista. Nappulat alkaa olla väsyneitä ja meno sen mukaista. Riehua, riehua ja vähän lisää riehuntaa. Kohta nappulat iltapalalle.

Tänään käytiin tosiaan metsästelemässä suppiksia mut hiukka heikolla tuloksella. Täytyy joku päivä käydä tuo toinen metikkö läpi. Sain mä peräti yhden minigrip pussin paistettuja suppiksia pakkaseen vietäväksi. Ja osan hutasin suoraan nassuun pippuripossukastikkeen kera.

Ei ole suuria suunnitelmia tälle illalle. Kivasti repii taas suupieliä, että ei tässä kovin myöhään ainakaan valvota.

Leiki riu tuulimyllyä samalla ku sepustat. Joo, ei ehkä kuitenkaan :D Siis pitääkö sun pitää tuommonen esitys koulussa vai ihan oikeesti jollekin porukalle?

16.10.2012
misukka
misukka

ja myö lähetään kohta saunomaan :D Herjaakohan sivut taas suurimmalle osaa väkeä kun täällä on ollut näin pirun hiljanen päivä?

Minnuu kiukuttaa ihan vietävästi, ärsyttää kun mie oon projektipäällikkö ja miun pitäs jakaa nuorisolle hommat. SItten ne perhanat ei tee niitä hommia odotetulla tavalla ja argh! Kaikki tämä jo olemassaolevan päänsäryn päälle ja huh kun kiukuttaa X) Oiskohan meillä suklaata jos se vaikka auttas tähän??? :D

16.10.2012
riu
riu

Mie oisin muuten mahottoman kiitollinen jos joku keksii kuinka elävöittää 10 minuutin "opastusta" jossa aiheena on oikeuslaitos. Ei saa olla mitään powerpointteja taikka videoita, vaan semmosia muistilappuja vaan. Ei ees A4 vaan pienempiä. Jep, melkonen haaste :D

Miulla on ruoka tulilla, kamala nälkä tässä jo onkii :P Inhottavaa kun ruuan teko venyy näin arkisin, mutta on tässä vielä matkaa espanjalaiseen aikatauluun :D

16.10.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...