kuumeilua, mut mies mielestään liian vanha

No pakkohan se on ääneen tunnustaa et tääläkin vauvakuumetta on ja kovasti. Poika nyt 9kk. Mies vaan sanoo ettei halua enää lapsia (hänellä on niitä edellisestä liitosta) ja sanoo olevansa liian vanha. Siis kyllä kyllä, isäksihän voi tulla vaikka kuinka vanhana, mutta että vielä pitäisi jaksaa olla isänä... Se on siis se peruste.  Se etu mulla on tässä että meillä ei ole nyt ehkäisyä ollenkaan. Imetän yhä, viisi viikkoa sitten oli yhdet kuukautiset mutta toisia ei ole kuulunut tahi näkynyt. Mutta se taitaa olla tavallista kun imetys vielä jatkuu. No juu mutta siis täälä teidän muiden tarinoita ja onnistumisia ja epäonnistumisia luen... Raskauttavia tuulia kaikille sitä haluaville!

16.10.2012
hookoo
hookoo
3 years, 1-month-old toddler

Se olikin lähinnä vitsi. ;) Mutta siis voi kamala. Nyt mä ehkä ymmärrän enemmän, ehkä en, koska en ole moista menetystä kokenut.. Mutta saattaahan tuossa olla jo syytä miksei mies halua enää lasta. :/ En mä tiedä mitä sanoa. :/

16.10.2012
RJ89
RJ89

40v on mun mies. Meillä on ollut paljon murhetta näihin meidän lapsiin liittyen. Siis kun meidän yhteisen ekan vauvan synnytys aiheutti traumoja miehellenikin, vauva nimittäin kuoli. Ja sit seuraava raskaus oli henkisesti yhtä hel**ttiä meille molemmille... No onko siinä siis todellinen syy vai se ikä?? 

Mut on tuo ihana poika sen vaikean raskauden ja kamalan synnytyksen arvoinen... On se tosin kumma miten aika kultaa muistot, silloin raskausaikana ajatteli, etten enää ikinä lähde tähän, ja nyt kun synnytyksestä on 9kk niin kuume on melkoinen. 

Ja rj, en tod vaihda!! :))) Mielummin etsin keinoja miten saan miehen pään käännettyä...

16.10.2012
hookoo
hookoo

Ekana tuli mieleen; vaihda nuorempaan. :D Sit tuli mieleen; minkä ikänen ukko?

Nihkeehän meilläkin toi ukko oli alkujaan tämän pikkukakkosasian tiimoilta, mutta myönsi lopulta että varsinkin pikkuveli olisi mukava. Mutta en sit tiedä mitenkä pään saa käännettyä jos isä ajattelee olevansa liian vanha.. :/

16.10.2012
RJ89
RJ89

miun on ihan pakko kysyä että mites vanha se siun mies on?

Toivottavasti teilläkii löytyy yhteinen sävel tuon asian kaa :)

16.10.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...