milläköhän tämän minimaalisesti etovan, mutta epämielltyttävän pahoivoinnin tunteen sais parhaiten taltutettua? o.O

Sen oon huomannut, että kunhan vaan jatkuvasti jaksaa jotain pientä mussuttaa, niin olo saattaa tuntua pikkuisen paremmalta :D

15.10.2012
Halitintti
Halitintti

Täälläkin on omakohtaista kokomusta. Esikosta kesti synnytykseen asti eikä mikään tuntunut auttavan pari kertaa sai oikeasti oksentaa. Purkkaa söin jatkuvasti. Nyt toista odottaessa kaikista pahin olo helpotti viikolla 15. Vieläkään ei ole ole mikään hyvä mutta huomattavasti parempi kun esikosta aikoinaan. Tarkasti täytyy pitää huoli että syö vähän väliä ettei ehtisi tulla nälkä. Aamulla saa myös olla tarkka että millä syömisen aloittaa.

16.10.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 4-month-old toddler

Pahoinvointirannekkeita saa apteekista.

15.10.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

tiikerikala, mulla oli kaverilla ne seaband-rannekkeet raskausaikana käytössä (ja sen tytölläki on semmoset, kun kärsii matkapahoinvoinnista) ja on kuulemma helpottanut oloa. Itellä ei ole kokemusta.

15.10.2012
Halitintti
Halitintti

se jatkuva syöminen oikeesti autto miullakin. Ruuan välissä söin sitten läkerol-pastilleja tasaisen tappavaan tahtiin ja latkin tosi tosi laimeeta mehua :)

15.10.2012
riu
riu

Mulla vasta rv6 meneillään ja aivan hirveät pahoinvoinnit jo nyt. Edellisessä sain oksentaa loppuun asti ja nyt hirvittää että taasko sama homma. Oksentaakin on jo saanut ja väsymys ja pahaolo on loputonta. Virta aika vähissä ja kolme pientä hoidettavana...syömiset olen muuttanut mutta ei paljoa auttanut, vähän kyllä muttei paljoa. Neuvolaan soitin ja sano että voipi tulla vaikeaa aikaa kun nyt jo niin pahat olot. Oon aina reagoinu raskauksiin nopeasti että jos joku ihmettelee viikkoja ja vointia. Onko kellään kokemusta niistä jostain rannekkeista mitä on olemassa? Mitä maksaa ja mistä?

15.10.2012
tiikerikala
tiikerikala

mulle taas kaikki rasvainen ja proteiininen teki vaan lisää huonoa oloa. näin ollen kasviksia, hedelmiä ja marjoja meni senkin edestä. ja tietty söi sitä mitä mieli just sillon teki. rauta ja b-vitamiini auttoi. homeopaattinen cocculus ja Bemer-hoito. kaikki mahollinen kokeiltu ja kahden viikon lievällä ällötyksellä selvittiin. nyt rv11.

15.10.2012
TikTok
TikTok

Ai niin. Onnea!

Jännää ku saat huomenna tietää, että millä viikoilla ootte menossa :) Mulla kans aina selvitty näillä pahoilla oloilla. esikon aikaan vielä ruoka autto, myöhemmin ruoka on ollu se ällötys :D

15.10.2012
misukka
misukka

juu vähän sama fiilis, kun sä selitit... :/ Aina on krapula-olo ja jos on nälkä, se tuntuu vähän huonompana olona. Ja sitten kun syö, on vieläki inha olo. :D Mulla ei koskaan oo menny oksentamiseksi nämä ällötykset kenenkään aikana, tämmöstä keljuilua vaan... x) Rv:t ei siis ilmeisesti ainakaan täytä varmaan 10 lukua, kun on kerran aika heikko happi eikä loppua näy. :D

Huomennahan tuo selviää....

15.10.2012
Halitintti
Halitintti

Mulla ei kuopuksen eikä tämän tulevan kohdalla ole auttanut mikään. Rv 11 on sitten helpannu ja poistunut pääosin huono olo. Vaikka ei suurta olekaan ni ihan riittävän ärsyttävää ku 24/7 kuvotus johon ei auta mikään. Pahimmillaan mulla paha olo oli just enenn ruokaa ku oli nälkä ja heti ruuan jälkeen, muuten vaan kuvotti tasasen varmasti.

15.10.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...