G: Saunomisesta :)

Minkälainen kylpijä olet? Lämmitätkö saunan sata-asteiseksi etkä heitä juuri lainkaan löylyä, vai miedossa lämmössä paljon löylyä? Kertokaahan saunomistottumuksenna ja tapanne :)

15.10.2012
riu
riu

mie olen varmaan maailman epäsuomalaisin saunoja.

makaan AINA alimmalla tasolla. ja siis tasolla, en lauteilla vaan tasolla. kotona aina saunajakkaralla:D sit vaan  tyyny  lantion alle ja pään  alle ja jalat kohti kattoa ja pää sivulle haukkomaan happea lattialta:D

mie jostainsyystä  en saa tarpeeksi  happea kuumissa  löylyissä. olisauna mikä  hyvänsä. naaman tarttisi olla viileässä ja muun kropan lämpimässä. siksi käytäntöni pohjamakoiluna:)  muissa saunoissa käyttäydyn sivistyneemmin  ja ISTUN jakkaralla.jos oikein uhkarohkea olen niin alimmalla lauteella:D

15.10.2012
Blanco
Blanco

Meillä on semmonen sopiva lämpö saunassa, en mä tiedä paljonko? 80 tuskin on kaukana. :) Heitellään vähä hissuksiin löylyjä, sit kun mä alan saamaan paniikkikohtausta niin hipsin suihkun puolelle ja ukko ottaa kovat löylyt päälle. Saunatuoksuja käytetään, tervaa ja eukaa, koivua en saa käyttää, käyttäisin muuten. Ja juoksevaa hunajaa nassuun aina kun sattuu kaapissa olemaan. :)

Kuten ehkä tosta paniikkikohtauksesta voi päätellä, en sauno hirveen usein. Tykkään kyllä, mut ahdas kuuma paikka missä loppuu happi ei oo mun juttu. :D

15.10.2012
RJ89
RJ89

Meillä saunotaan oikeastaan tosi harvoin. Useamminkin voisi jos olisi jaksamusta. Kai me ollaan laiskoja tai jotain mutta ei kauheasti huvita noihin pienten kanssa lähteä urheilemaan saunaan ku se on semmosta shouta sitten. Kai siihen löytyisi rutiini jos kumpikin vanhemmista sitä haluaisi. Mä tykkäisin et koko perhe olis hetkenki kimpassa saunassa mut ukko haluaa lähinnä kaksin siellä saunassa köllötellä. Ni saunaan pitäs mennä ku nappulat koisaa jo. Useimmiten sillon on sit niin väsy ettei ite jaksa enää kylpeä.

Mut lämpötilat siellä 60 asteeen kieppeillä ja kosteat löylyt. Kumpikaan ei tykkää kuivista ja kuumista löylyistä.

15.10.2012
misukka
misukka

Voi hitsit ku alkaa tekee mieli omaa saunaa !!

En mä joka ilta jaksais, luulen et se olis 2-3 iltaa viikossa ku sauna lämpenis.

Mä tykkään kosteista löylyistä, inhoon semmoisia kuivia. Koska ei oo omas saunaa, niin ei oo pienintäkään hajua lämpötilasta, mut semmoinen mukavan lämmin on kiva. En tykkää kaksinkerroin kuumuudesta.

Periaattees tasainen lämpö, mut sillonku on oikein kylmä, ni se kuumuuden iskeytyminen heiton jälkeen on kiva fiilis.

Ja hitsi vie kukas se alla oli joka teki kasvo ja hiushoitoja, kuullosti niin taivaalliselle!

15.10.2012
Mummy83
Mummy83

joku varmaan 75 astetta ja hiljalleen ja vähän kerralaan löylyä heitellään. n. kerran viikossa sauna lämpimänä :))

15.10.2012
suvikki1
suvikki1

tykkään semmoisista 80 asteen löylyistä, ja istuskelen rauhassa en paljon löylyä heittele paitsi ennen kun menen suihkuun otan kunnon löylyt. meillä on sähkökiuas mutta parhaat löylyt tulee tietysti puukiukaasta, ja sellainen tulee olla myös tulevaisuudessa kun rivarista päästään.

saunotaan muutama kerta viikossa. ei viitti joka päivä sähkönkulutuksen takia. viikonloppusin usein saunotaan sekä perjantaina että lauantaina.

mies ottaa sitten kun minä olen lähteny niin kunnon löylyt vielä. lapset saunoo yleensä keskiviikkosin ja lauantaisin.

15.10.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...