Iltaa!

Onhan tää ensimmäinen päivä rouvana menny siinä ku muutkin :) Tyttö lähti syyslomaa viettämään pohjanmaalle ja mä rupesin askartelemaan joulukortteja. Juhlistettiin omalla porukalla mun vanhenemista.

13.10.2012
marjaana
marjaana

emmä oikeesti tiä miten siitä tuli pahaa.. ehkä tein sitten jotain väärin vaikka ohjeesta tarkasti lunttasin... :D noh,tulipahan kokeiltua,heh.

13.10.2012
suvikki1
suvikki1

Joo en tod ihmettele marjaana jos et noin pieniä laita keskenään linja-autoon tuommoseks ajaks... Jestas mie lattas ees lähikauppaan kahestaan!

Mursumuru mie oon hiukka kade kun sie saat nuuhkuttaa sitä vauvantuoksua... Tuosta mustasukkaisuudesta en oo kade, mutta onneksi se ajastaan helpottaa :D Oi voi ja joku tuommonen sipsi ja dippi vois olla aika kiva iltamässy :)

Tipihii mitä mie sinnuu näin niin muutama kilo siihen päälle on vaan hyvästä! Sie olit tosi hoikka :) Ihme tyyppi se teijän poika kun ei porkkanaletut kelpaa... Aika herkkuja kuitenkii ovat :)

Suvikki pahoin pelkään että rääpiäisiin ei jää mitään. Tuo määrä mikä on jäljellä uppoo taatusti aamupalana tälle perheelle :D Ja miten ihmeessä siitä kakusta muka tuli pahaa? :D

Mie keittelen iltapalaksi nuudelia, kohta vetäydyn sohvalle. Tavoitteena on jaksaa uottaa niin pitkään että saan villavaatteet koneesta kuivumaan :D

13.10.2012
riu
riu

iltoota. ensiksi onnittelut marjaanalle ja riun poijjaalle :) oli muuten suloinen kuva ja paljon kaikkea herkkua teillä ollut että miekin voisin rääppiäisiin tulla vaiks jooks ?;) mä tein tänään ekaa kertaa sellasta suklaamantelikakkua ja oli aika kuivaa ja pahaa :D mies kattoo sitä pirates leffaa ja mua ei vois VÄHEMPÄÄ kiinostaa... pitäsköhän mennä vaan irttiksii ahmiin :)

13.10.2012
suvikki1
suvikki1

Joo, poika 7v ja tyttö 6v.

13.10.2012
marjaana
marjaana

ai juu niin olikii, siulla oli ne kaks suunnilleen 10-vuotiasta joitten ois pitäny ajella kaksin... No en miekää laittas keksin menemään niin nuoria :)

13.10.2012
riu
riu

Ex tekee kiusaa ja nyt pitää selvittää miksen laita lapsiani bussilla kulkemaan neljän tunnin matkaa kaksistaan.. Ärsyttävää! Voisin kirjan kirjottaa kaikesta siitä paskasta mitä se on tehny ja "hän ajattelee lapsiaan".. huoh..

13.10.2012
marjaana
marjaana

hahah mummy on syytä tulla äkkiä jos meinaat mitä saaha! :D

Tyttö kävi kaverinsa kaa tallilla, tuli äsken kotiin järkyttävän likaisena mutta onnellisena :D Ja synttärisankari on tosi väsynyt... Laitan tässä sikäli pojan yöunille :)

13.10.2012
riu
riu

Nii ja todella suloinen synttärisankari :)

13.10.2012
Mummy83
Mummy83

Mä tuun rääppiäisille teille, tahtoo voikkarikakkua!! :)

13.10.2012
Mummy83
Mummy83

tässäpä on vielä kuva synttäripojasta:

http://aijaa.com/PM5ESj

Voi voi kun hurjaa, poika on jo 2v! :)

13.10.2012
riu
riu

Hahahha mummy sehän se tärkeintä onkii :DDDD

Mitä selvityksiä siun marjaana pittää tehä?

13.10.2012
riu
riu

Mä en jaksa edes kopioida, ei siellä muuta tähdellistä ollu ku onnea riun poitsulle :)

Onnea tuoreelle (ja vanhemmalle ;)) rouvalle :)

13.10.2012
Mummy83
Mummy83

On naitu :) ai, et sä sitä kysynytkään ;)

Mulla on nyt viikon verran ollu tosi huono olo, niin huono että hain jo testinkin... Taitaa olla kuitenkin vaan stressistä johtuvaa... Tarttis ruveta oikeuteen tekeen selvitystä lasten asioista, utta huomenna sitte :)

13.10.2012
marjaana
marjaana

Kopioin osan laiskuuksissani :D

Meillä on tänään juhlittu! Poika täytti eilen 2 v niin tänään oli sitten pilleet :D Poika oli niiiiin ihana kun se ilahtu ihan kaikesta mitä se sai, voi että tuo pienten lasten taito tuossa asiassa, se on vaan jotakii sanoinkuvaamattoman aitoa ja ihanaa ♥ Mutta nyt siis meillä on mahat täynnä herkkuja ja semmonen sopiva juhlaväsymys päällä. Tosi kivat juhlat, nää alkaa meiltä sujua jo aika mallikkaasti kun on tullut monta vuotta harjoteltua :)
Nyt sitten ajatukset on siirtynyt jo kouluhommiin, mutta en aio niitä enempää käyvä tekemään, vaan kahon töllöä ja rentoudun koko illan :)

No marjaana se on nyt sitten naitu nainen ;D Mukavalta kuulostaa tuo siun päivä kaikkine askarteluineen :)

13.10.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...