Joululahjaideoita

Kyseessä ois siis n. 2,5vuotias poika ja aattelin et mitäköhän sille ostais joululahjaks tai siis lähinnä mitä sanon kaikille sukulaisille ketkä kyselee mitä se haluis. Et mitäs te ootte aatellu ton ikäsille ostaa? Yks minkä haluan on ikeasta se sellanen jalallinen liitutaulu. Tietty perus dublot on ihan jees mut jos keksis jotain erikoisempaa. Onks kellään kokemusta niistä ensipeleistä?

12.10.2012
Lintu4
Lintu4

Entäs hoplop liput=) Ulos joku kuorma-auto,kaivinkone yms.

Meillä on vähän sama ongelma,mutta toivon just lisää samaa sarjaa mitä meillä on..esim.legoja ja brion juttuja.Myös kaikki värityskirjat,muovailuvahat,sormi/vesivärit on kivoja juttuja.

tai jotain lakanoita,pyyhkeitä eli käyttötavaraa=)

12.10.2012
huiskutin
huiskutin

Vissiin meiän ei ainakaan kannata (enkä kyllä ajatellutkaan) ostaa ite mitään lahjoja kun meiltä tuntuu löytyvän noi kaikki :D siis on juurikin sellanen leikkikassa, on leikkikeittiö on brion ja ikean junan radan osia...mut noi ensipelit kyllä pitää laittaa muistiin ja alkaa vähän netistäkin niitä ettiin.

12.10.2012
Lintu4
Lintu4

No sekin löytyy jo :) isänsä vanha sekin :D hyvin on säilyny!

12.10.2012
Lintu4
Lintu4

Stigan toivon meillä 2-vuotiaalle=)

12.10.2012
huiskutin
huiskutin

Joo siis sen tän hetkinen hittihän on juurikin pikkuautot (niitä on monen monta kymmentä, kaikki lähestulkoon isänsä vanhoja) ja iso autoratamatto ja parkkitalokin, että se kortti on käytetty :) mut joo noi tollaset tavalliset palapelit vois olla hyvä ja toi eläinpelikin kuulostaa kivalta. Soittimia meillä on paljon mut ne ei kiinnosta.

12.10.2012
Lintu4
Lintu4

niin ja dominoa ollaan tehty sillein että kun on kuvalliset kortit niin samanlaiset kuvat koskee toisiinsa muuten ei oo väliä mihin ne laittaa. sitten tuo tekee jo oikeita palapelejäkin.

12.10.2012
mustikka88
mustikka88

semmonen peli on missä pitää tehä puisista eläinpalikoista torni. se vois olla kiva. meillä kans mietin tolle tytölle mikä on saman ikäinen sillon. ja meillä noi soittimet toimii aina. jokos se poika osais ajaa pikkuautoilla matolla jossa on ajorata, vai joko teillä on semmonen? meillä ei ihan ainakaan vielä ymmärrä niitä teitä mutta ajelee pikkuautoilla kyllä mielellään.

12.10.2012
mustikka88
mustikka88

...........

12.10.2012
Lintu4
Lintu4
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...