Odottaa, odottaa, odottaa...

Hei! Olisiko kenelläkään ideoita mitä tehdä/ miten selviytyä, kun olen 38+6 raskaana ja kovat odotukset milloin syntyy jne. Mies on töissä ja melko tylsiksi käyvät päivät kotona. Alaselkä nyt hirmu kipeänä ja paineen tuntu alavatsalla jo melkoinen, toiveena olisi että vauva tulisi pian, mutta kaikki muistuttavat, että kun ensimmäistä odottaa niin usein menee kaksi viikkoa yli.... Aloitin juuri 1000 palan palapelin teon, mutta se on kohta valmis... Kertokaa hyviä ideoita.

12.10.2012
Tanju13
Tanju13
1 year, 7-month-old toddler

Ihania ideoita ja päivää piristää mukavasti kun, saa noin paljon vastauksia :) Eiköhän näillä eväillä pärjäillä loppuun asti, oli se sitten parin päivän tai kolmen viikon päästä :   Ritu sullahan on nopeasti tullut ensimmäinen!! Minulla on sellainen 80 km synnytyssairaalaan, että nyt rupes jännittämään... vaikka eihän ne synnytykset koskaan samanlaisia ole! =)

Tänään teki jo kipeää kävellä neuvolaan vaikka sinne ei ole kuin n. 500 metriä, että jos tyydyn kuitenkin vähemmän liikunnallisiin harrastuksiin ja toimiin ennen synnytystä. Kovasti kyllä odotan, että pääsen taas kunnolla liikkumaan, kuitenkin joutunut olemaan jo maaliskuusta asti olemaan pois salibandy treeneistä jota on tullut jo harrastettua 11 vuotta.... Mutta eiköhän se tästä. Lämmin kiitos teille kaikille!3

12.10.2012
Tanju13
Tanju13

On se parempi asennoitua niin et voi kestää. Sit on kiva ylläri jos tuleekin aiemmin. Ritu oot kyllä harvinaisuus ja pelottaa ajatella sun seuraavaa synnytystä. Se on ekasta supparista jo tulossa.

12.10.2012
misukka
misukka

Ota suosiolla se ajatus että ei se ainakaan etukäteen synny, todennäköisesti vähintään viikon menee yli. Eli ajattele et 3 viikon päästä sulla on nyytti sylissä. Siihen asti lue hyviä kirjoja, katsele leffoja, lepää ja nauti olostasi. Käy kävelylenkeillä, kohota kuntoa. Harrasta ikkunashoppailua jos ei varsinainen shoppailu innosta tai ole mahdollista.

Älä odota koska se on kaikkein ärsyttävintä. Tosissaan ajattele asia niin, että sulla on nyt vielä hyvin aikaa ihan itsellesi.

Ja jos sukulaiset soittelee et joko joko ni laitat puhelimen kiinni ettei ne pilaa sun rauhallista oloasi. Mikään ei ole ärsyttävämpää ku sukulaiset jotka soittelee kokoajan et no joko se syntyy. Ja saa sutkin hermostumaan siihen ettei se lapsi tuu ikinä.

12.10.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...