F: Minkälainen koti teillä on? :)

Enkä nyt tarkoita että paljon on neliöitä ja monta huonetta, vaikka saa nekin tietty kertoo :D Vaan enemmän semmosta "olkkarissa on siniset tapetit ja violetti kokolattiamatto"-kuvausta teijän kodista :)

11.10.2012
riu
riu

pitäsköhän se itekkii vastailla... :D Meijän koti on yleisesti ottaen aina sotkunen :D Meillä keittiö on tilava, paljon vaniljanväristä kaappitilaa, ei ehkä ihan miun tyyliä, mutta menettelee. Lattiassa on kamala beigen kukertava karkeapintainen laatta. Voin kertoa että kaukana kätevästä lapsiperheessä... Eteisessä ja olkkarissa on parkettilattia, eteisessä on mintunvihree puolipaneeli ja ruma tapetti, olkkarissa beigeraidallinen tapetti, tiilerin beige varaava takka, punaset sohvat joita vihaan, punaiset nojatuolti joita rakastan, telkkaritaso ja miun mummon vanha piironki, joka on miulle rakas. Ikkunoissa roikkuu valkeet verhot. KOdinhoitohuone on käytännössä käytävä saunaan mennessä, siinä kaapit menettelee, mutta mie inhoon sitä lasikuitutapettia. Sauna ja kylppäri on ihastuttavan kaheksankymmentälukulaista :D Se ois semmonen isompi remonttikohde kunhan taloustilanne antaa myöten = miulla on töitä. Näissä luetelluissa tiloissa on semmonen valkeeksi lakattu paneelikatto, se on miusta kiva :) Makkareissa onkii 80-luvun sistuslevyt katossa :D Jokaisessa makkarissa on laminaattilattiat ja todella rumt tapetit. Tarkotus ois se meijän makkari ottaa työn alle tänä talvena... Se kun on oikeesti ihan järkyttävä :D Kun olisi rahaa niin ostettas sinne yksi kunnon vaatekaappi, mutta kun ei ole niin tapetti ja maali riittänee :D Miun pitäs saaha kirjahyllyt myös koska kirjat on edelleen pahvilaatikoissa olkkarissa :D Poikien huone on ison makkari talossa, siellä on kumallakin pojalla oma sänky, ostetaan kerrossänky lähiaikoina :) Siellä on vihreet ruutuverhot ja ruma tapetti :D Tytön huone on aika pieni koppi. Jälleen rumat tapetit... Ikkunassa on oikein romanttiset pitsiverhot :) Tytön huoneenkii vois jo tapetoida uusiks, se on niin sio ettei enää piirtele seiniin :)

Kokonaisuudessaan mie muuten tykkään meijän kodista, mitä nyt on hemmetin rumat tapetit joka huoneessa :D

13.10.2012
riu
riu

liberomammat ryhmäs?? ..vai onko muita libero ryhmiä?

12.10.2012
surkelo
surkelo

oon siellä :)

12.10.2012
surkelo
surkelo

oon :)

12.10.2012
surkelo
surkelo

J75 talosta ois ihana nähä kuvia :))) kuulostaa tooosi hyvältä kaikki!!!

niih ja mein pesutilat, khh on harmaaksi maalattua lasikuitutapettia, valkoiset kaapit ja mustaa tasoa, suihkutilassa kaksi suihkua ja niiden seinustalla on mustaa isoa laattaa, sekä keskellä (pystysuunnassa menee kivilaattaa), muut seinät valkoista laattaa, saunan ovi lasia, saunassa seinät mustat, lauteet puun väriset! lattia noissa tiloissa mustaa 10x10 turvalaattaa!

11.10.2012
surkelo
surkelo

kalusteissa joo keittiökalusteet on pähkinää, olkkarin sohvat mustat nahkaa, tv-hyllyä ei vielä ole, mutta pähkinän värisen hommaan kun löydän oikean. eteisessä tammen väriset, öljyttyä pähkinää oleva kenkäteline ja laatikosto, naulakot on vielä alkuperäiset hirveet, meiän yöpöydät on isäni tekemät pähkinän väriset. lasten huoneessa vanhat mäntyset kirjahylly ja sänky, valkoinen hoitopöytä ja ikean laatikosto jossa muoviset värilliset laatikot.

11.10.2012
mustikka88
mustikka88

meillä on puoliks vaiheessa, remppaa pikkuhiljaa. tällä hetkellä keittiö on ainut valmis ja saunakylppäriosasto, eli saunassa tummanruskeet seinät ja puunvaaleat lauteet, musta kiuas :D ja lasiovi. kylppärille ei tehty mitään vanhat vaaleat laatat joka puolella. keittiössä harmaa laminaattilattia mikä on laattakuvioinen, eli sitä luulee laatoitukseksi, (ei sellanen halpa hölmön näköinen vaan ihan laatu) pähkinän väriset alakaapit, betonin harmaat/hopeat tasot, välitila valkoinen jossa keskellä menne leveyssuunnassa leveä harmaa raita, yläkaapit mattavalkoiset, seinät on maalattu kalla nimisellä sävyllä, oisko se vähän beigehtävä valkoinen.

olohuone on vaalean harmaaksi maalattu, yksi tehosteseinä tummemmalla harmaalla johon maalaan myöhemmin hopealla ja violetilla efekti kuvioita. lattiassa vanha koivulaminaatti mikä vaihetaan pähkinään tai tummaan tammeen sitten joskus.

eteiset on valkoiset paitsi isossa eteisessä sivuseinät harmaat. vessasta en viitsi edes mainita. makuuhuoneissa on valkoiset seinät ja lasikuitutapetit. niihin laitetaan tasoitetapetit joskus, ja maalataan sitten, lastenhuoneeseen vihreä tehosteseinä ja jotain kivota tarroja varmaan tulee. meiän makkariin ajattelin rusehtavaa sävymaailmaa.

ja nämä valinnat ei ihan meiän tyyliä kaikki ole koska tehdään tätä ns. myyntiin. niin ollaan valittu semmosia mitkä ois kivoja mahdollisimman monen mielestä.

11.10.2012
mustikka88
mustikka88

me tehtiin alkuvuodesta remppaa..

eteisessa on valko-harmaa raidallinen tapetti, tuulikaapissa lattiassa musta 10x10 laatta ja isossa eteisessä harmaa laminaatti (sama laminaatti jokaisessa huoneessa, paitsi lasten kämpäs, se ei viel kokenu remppaan)
Olkkarissa ja keittiössä harmaa tapetti, olkkarissa valkoiset kalusteet, valkoinen sisustustakka, valkoinen yhen hengen divaani ja mustanharmaa sohva, valkoiset verhot ja musta matto, seinällä iso peili. Keittiössä on mustat alalaatikot, kiiltävät valkoiset tasot ja kiiltävät valkoiset ovet ylhäällä sekä ylhäällä on myös lasillisia kaappeja, välitilassa on tummanharmaata luonnonkiveä, kaikki kodinkoneet rosteria, ruokapöytä kiiltävä valkoinen (teetetty tilaan sopivaksi), ruokapöydän tuolit on vanhoja pinnatuoleja, jotka ois tarkotus viiä maalattavaksi (mustaksi), kuhan vain sais aikseks ;) keittiössä pinkit marimekon ananaskankaasta tehdyt kapat!
Meidän makkaris on, hmm, minkähän värinen se tapetti on... :D öööh.. noh, siel on yks seinä tehosteseinä, mutta saman värinen kuin muutkin seinät, valkoiset huonekalut, valkoiset verhot!

Muksujen kämppään ei tosiaan viel viittiny mitää tehä, ettei sit kauheesti ketuta, jos piirrellään seiniin tai lattiaan ;D

11.10.2012
surkelo
surkelo

Meillä kun on vuokra-asunto, niin ei kauheesti oo pintoihin kajottu... seinät on valkoset paitsi makkaris hopeanhohtoiset tapetit. Makkarin kalusteet mustat, olohuone tummanruskea ja musta. Keittiön pöytä musta ja tuolit valkoset. Vaihtelen usein verhoja ja liinoja sekä koristetyynyjä joilla saa muutettua ilmettä helposti :) Mattoja ei juuri oo ku olkkaris ja sekin on yllättäen musta-ruskea.

11.10.2012
marjaana
marjaana

maalaistollo-henkinen  torppa:))

punainen keittiö. punaset  kaapit ja välitilalaatotuksen  sijassa on viininpunasella taustalla samansävyiset julistetaulut. ja sit päällä halpispleksi. sisustustiiliseinä tosin lojuu osissa edelleen purun jäljiltä, mutta mullla on aikataulutus sille että jouluksi kuntoon. koska se oli olennainen osa tätä tupaa, mein hieno seinä:) siinä roikkui kyntteliköt, ah:)

makkari on murretun harmaan/vihreä,  olkkari on jotenkin kaattoninen yhdistelmä kaikkea epäsopivaa:D muttamein keittiö, ah:) ja maalaispojan vihreä toiletti,heh. iso suihku,  iso sauna. mutta edelleen, mie tykkään mein keittiöstä, ja haluisin joskus sen viininpunasen retrojääkaapinkin tänne:D

11.10.2012
Blanco
Blanco

niin onkii! Niissä on selkee ero :D

11.10.2012
riu
riu

Hahahah f:n sijaan piti olla g :D

11.10.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...