lörpöttelyä torstai-illan kunniaksi :)

Laitoin nyt selkosuomella että neakin ymmärtää :D

11.10.2012
riu
riu

no ompas kaikilla ollu tekemistä. ite tein tossa savuporojuusto/jauhelija pasteijoita, nammm oli hyviä. ja sain käsiteltyä saunan lauteet loppuun. huomenna sitten ois takapihan talviteloille laitto, on luvattu lumisadetta viikonlopuksi. eli grillin putsaus, kaasu varastoon ja lelut järjestykseen, ja lipposet veke :D

voi miten jännää ninnupilla.. toivottavasti ois päässy vauvan hakuun :D

11.10.2012
mustikka88
mustikka88

Kiitos kiitos! Ihan karataan kaksin, tai siis täytyy tuo vauveli ottaa mukaan.. Käydään sit syömäs ja muuten sitten normi arki taas palaa :) Kukaan ei tätä tiedä paitsi nyt te..oli pakko päästä kertomaan ;) Laitoin sukulaisille kortit postiin, jossa ilmoitus asiasta nätin runon kera :)

11.10.2012
marjaana
marjaana

Ihanaa marjaana! Onkos teillä isotki pirskeet vai kaksin karkuteillä vai jotain siltä väliltä?

11.10.2012
Mummy83
Mummy83

Meneepä hyvinkin :)

11.10.2012
marjaana
marjaana

:)

Käväsin tossa kassimarkkinoita kattomas, mutta tyhjyyttään huusi laarit... aamulla oli väkeä ja tavaraa vaikka kuinka, mutta olin vauvan kans kaksin liikentees niin en viittiny siihen tungokseen jäädä..

Tänään viimenen ilta susiparina :) Aivan meinaa jännittää :)

Jos rupeis setvimään lasten päitä, kun koulussa on todettu täitä.. toivottavasti meille ievät eksy! Yök! Vanhimmalla likalla on takapuolen päälle saakka hiukset ja todella vahvat, niihin jos tuholaisia pesii niin siinä onkin urakka :(

11.10.2012
marjaana
marjaana

lörpönlöö:)

simmut meinaa mennä kiinni jo nyt, kun ei pikapäikkyjä saanut otettua eikä enää viitti..  pitäs ruokaa  alkaa väkertään mut EI JAKSA! ei kukaan mammoista tahtois tulla kokkaileen:)?

mut meillä  kuulkaas ootellaan into  piukeena  mein uutta autoa:)!! vani lähtee vaihtoon viikonloppuna ja saadaan farkku-omega tilalle. jes!  ai että  mie ootan ihan  täpinöissäni että saadaan  vihdoin kunnon kauppakassi meille:D pösö kun vetee viimesiään  eikä vanilla ole ollut varaa ajaa moneen kuukauteen:D

oispa jo lauantai!

11.10.2012
Blanco
Blanco

Ruuvat tulilla ja siivoukset hissukseen aloteltu... Aika urakka eessä, tai no ei nyt niin valtava ku vaan ois reipas ja noheva :D Jokseenkin turha koulupäivä takana, mutta projektia nykästiin taas hiukan eteenpäin mikä on aina hyvä asia.

2 vuotta sitten tähän aikaan makasin keskussairaalassa käyrillä ja supisteli säännöllisesti... Ennää suunnilleen 14 tuntia kun poika syntyi ja miut vietiin nukutukseen X)

Mitäs mammojen iltaan kuuluu? :)

11.10.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...