mullon NIIIIIIIIN VÄSY! x(

tässä vielä hieman totuttelen "olotilaani"... mutta ajattelin kysäistä, onko joku tietoinen mistään poppakonsteista, millä sais tämän pahimman alkuväsyn loppumaan. Kolmen lapsen kanssa touhuaminen väsyttää jo normikuntoisenakin, mutta nyt tuntuu, että tämän viikon ajan on ollut ihan sairas väsy jatkuvasti. Tuntuu, että puhun lapsillekkin silmät ummessa ja tosi kärttyinen fiilis muutenkin, kun ei voi niitä päikkäreitäkään nukkua. Kieltämättä hieman ketutti, kun mies oli alkuillan muutossa apuna ja sitten painui tunneiksi unille ennen yövuoroa... ja nyt lähti töihin. Ja minä täälä sippi dippinä siemailen kahvia, tulitikut luomilla ja toivon, että nämä pienimmätkin nukahtais pian.

10.10.2012
Halitintti
Halitintti

Mummy83, joo... tämä on viä aika kovasti sitä totuttelua. Meille tulossa totaalinen yllätysvauva, ainakin kahden testin mukaan. Ilm. 4-5rv menossa, mitään varmuutta ei sen kummemmin ole mistään ennenkuin ultrassa pääsee käymään, kun mulla jäi kunnon kuukautiset täysin tulematta kuopuksen syntymän jälkeen. o.O Kolmen viikon kuumeilu osoittautuikin siis positiiviseksi tulokseksi raskaustestissä. (mies oli tosi kielteisellä kannalla, mutta musta itestä tuntuu kokoajan vaan enemmän siltä, että mitään keskeytyksiä en tee.)

 

Tarkoituksena on ostaa ainakin jotain vitamiinitabuja, kunhan eka ultra on alta pois ja asia on ns. varma. Enää onneksi kaksi yövuoroa, tämä ja huominen, ja sitten miehellä jokunen päivä vapaata. Luultavasti ihan se hoito-apukin jo vähän auttaa tähän.

10.10.2012
Halitintti
Halitintti

Whaaat, onko mulla menny jotain ihan ohi??

ONNEA!!!! :)

10.10.2012
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...