iltoo tuassiisa :D

Mites iltalörpät? :D

10.10.2012
riu
riu

Kiitos viesteistänne ja vilkkaasta keskustelusta. Haluaisimme Liberolta muistuttaa muutamista perusasioista sivustollamme. Tässä lainaus sivuston käyttöehdoista joihin kaikki käyttäjät ovat sitoutuneet:

 

Sitoudut lisäksi siihen, että et lähetä tai julkaise roskapostiksi tai mainospostiksi katsottavaa aineistoa, kuten kehotuksia ostaa tai myydä tuotteita tai palveluja, ilman SCA:n etukäteen kirjallisesti antamaa lupaa.

SCA pidättää itsellään oikeuden poistaa tai muuttaa viestejä oman harkintansa mukaan ilman selitystä, jos viestin katsotaan rikkovan sivuston sääntöjä.

Valvonta

Olet selvillä siitä ja hyväksyt sen, että SCA:n nimeämät henkilöt vastaavat Libero sivustosta ja hallitsevat sitä ja että heillä on oikeus oman harkintansa mukaan ja ilman ennakkovaroitusta valvoa, tarkastaa, muokata, siirtää ja poistaa sivustoon lähettämääsi aineistoa tai siellä julkaisemaasi aineistoa ja että he voivat kieltää sinua julkaisemasta aineistoa sivulla.

SCA pidättää lisäksi itsellään oikeuden ryhtyä toimenpiteisiin, jotka se katsoo tarpeellisiksi, jos käytät Libero sivustoa väärin tai et noudata näitä sääntöjä. SCA voi esimerkiksi estää sinulta sivuston joidenkin osien käytön tai rajoittaa oikeuttasi käyttää sivustoa tai estää sen käytön kokonaan.

 

Ystävällisin terveisin

Libero Moderator

11.10.2012
Libero moderator

Verkonvalvoja on poistanut kommentit. Lisätietoja on eettisissä ohjeissamme.

10.10.2012
riu
riu

Asukastoimikunnan kokouksesta selvitty ja katras laitettu maate. Isäntä tulikin jo kotiin, vähän meinaa flunssa kaataa miehen...

Jos söis iltapalaa ja painelis nukkumaan:)

10.10.2012
marjaana
marjaana

Iltoja kaikille! Isäni kävi ja päästiin autolla kauppaan. Toi myös meille pienen tv:tason niin saadaan makkariin vanha kuvaputki telkkari jota veljeni ei kehtaa enää kuulemma katsella nurkissaan. Toi vielä meille seinäkellon jota uusi vaimonsa ei heille kelpuuttanut ja laittoi ystävällisesti vielä kysymättä olkkarin seinällekin. Eihän siinä muuten mitään mutten minäkään tuota välttämättä olisi ottanut on meinaan aikas ruma. Nyt pyykkiä silittämään!

10.10.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 1-month-old toddler

Miun leukoja hirveesti reppii, kamalasti väsyttää... Ei ennää pitkään kunnes pääsee nukkumaan :D Tännää oli jotenkii pitkä päivä, viime yönä en nukkunu kovinkaan paljoo kun poika kusas meijän sänkyyn ja oli semmosia pesu-hommia aamuyöstä. Sitten koulupäivä ja vaimee siivousyritys kotona, ja mie oon ihan naatti... Kyllä on rankkaa :D

Mikäs meininki mammoilla?

10.10.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...