Lahjat aikuisille

Tuli tuosta jouluketjusta mieleen,kun moni sanoi ettei aikuisille osteta mitään,niin oonko ainut joka on sitä mieltä että myös aikuiset lahjotaan=) Meillä on lahjavuori kaikille=)

10.10.2012
huiskutin
huiskutin
2-year-old toddler

Meidän lahjat on aina joko koko perheelle tai kaikille omat, myös siis aikuisille. :) Kummit saa varmasti tänä jouluna jotain pientä ekstraa. :)

10.10.2012
RJ89
RJ89

Kaikille lahjoja, lasten kummeja muistetaan aina, yleensä jotain lasten kanssa yhdessä tehtyä.

Ja käsityö-ihmisenä teen äidilleni ja äidinäidille aina lahjat. 

Voisin kans vetästä herneet nenään jos ukko laittais paistinpannun tai vastaavan, toki tietääkin tämän.. yleensä äiti laittaa joka toinen vuosi paistinpannun ja joka toinen kattilan (tai teflonkasari paremminkin). Ja siis ihan ite niitä pyydän kun tulevat tarpeeseen.

10.10.2012
marjaana
marjaana

Itselle on lahjojen ostamisessa tärkeintä se että lahja on tarpeellinen edes jollain tasossa..eli ei mitään turhaa krääsää kellekkään vain sen takia että pakko ostaa jotain,koskee siis sekä lapsia ja aikuisia.aika paljon tykkään aineettomista lahjoista esim.erillaiset lahjakortit,teatteriliput,leffaliput yms..ja anoppi kerää iittalaa niin sitä sille.Itse toivon lahjaksi kaikkea ihan käyttötavaraa pyyhkeistä paistinpannuun jos joku sukulaisista toiveita kysyy=) Mieheltä jos saisin paistinpannun niin sais pannusta päähän=D Se antaa koruja,hemmottelulahjakortteja,tuoksuja,laukkuja yms..sellaista luxusta mitä en raaski itselle ostaa=)

10.10.2012
huiskutin
huiskutin

Kyllä aikuisillekin annetaan lahjoja! Ihan yhtä kiva niitä on antaa aikuisille kuin lapsillekin... Myö lahjotaan kummitkii jotenkii pienesti :)

10.10.2012
riu
riu

kyllä aikuisille lahjoja on kiva antaa ja saadakin mutta vähän saa miettiä mitä antaa kun kaikilla on tavaraa jo ihan muille jakaa. kaikki leipomukset ja itsetehdyt jutut on olleet kova sana.

10.10.2012
TikTok
TikTok

kyllä meilläkin aikuiset lahjotaan:) aina.

10.10.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...