Luota isin tyyliin

Joskus isien tyyli toimia näyttää kovin kummalliselle äitien silmiin. Voi miten paljon helpommin tuon vaipankin saisi vaihdettua! ja miten vaikea yhdistelmä muka on kantaa rääkyvää muksua ja samalla laittaa tutti suuhun? kaikesta huolimatta luottakaa miehiinne! Jotkut jutut sujuu paremmin siltä partaisemmalta vanhemmalta ja on ihana istahtaa hetkeksi sivuun katsomaan kuinka toinen hoitaa toisella tapaa :)

10.10.2012
Jiraikuy
Jiraikuy
3 years, 7-month-old toddler

Tää on niin totta, ja mä kuulun niihin äiteihin jotka valitettavasti ajatteLI että vain minun tapa on oikea tapa. Nykyään osaan höllätä ja antaa isin tehdä omalla tyylillään, mikä oikeasti on aika kummallinen paikka paikoin.. :D Mutta antaa isin hoitaa niinkuin isi hoitaa. :)

Ja meillä ukko ihan itse tekee itsestään avuttoman, muksu on 1v 2kk ja mä oon aina tehnyt ruuat, edelleen ukko kysyy välillä mitä annan ruuaksi? No varmaan sitä samaa kun viimeisen melkein vuoden ajan. ;b Oon kauhulla miettinyt että mitä jos oikeasti jäisin auton alle ja kuolisin? Tietääköhän toi isämies edes mitä toi sen oma lapsi EI saa syödä? Tottakai oon ne sata kertaa käyny läpi, mut se on toinen juttu onko mua kukaan koskaan kuunnellut? :D Mutta silti, meidän isi on paras isi, nyt kun äitikin sen on oikein oivaltanut. :)

10.10.2012
RJ89
RJ89

Se on hyvä, että luotat miehesi tapaan hoitaa lastanne omalla tavallaan.

Täällä on paljon keskusteltu nyt siitä, että tuoreet isät, ja useammankin lapsen isät ei vaan osaa olla pienen vauvansa tai pienen lapsensa kanssa.

10.10.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...