vauvan siirto sisaren huoneeseen nukkumaan??

eli miten teillä onnistunut kun lapset on pienellä ikäerolla, vauvan siirto sisaren huoneeseen ja minkä ikäisenä ootte laittanu? ajattelin että rupeeko ne pelleilemään keskenään ja miten malttavat käydä unille? entä jos vauva herää yöllä huutamaan niin miten herkästi vanhempi lapsi herää sitten siihen? meillä tuo 11kuinen herää välillä yöllä ja välillä ei. niin mietin uskaltaisko jo laittaa isomman kanssa samaan huoneeseen. kerotkaa vinkkejä yöunille laittoon, laitatteko samaan aikaan, vai nukutatteko toisen ensin. kokemuksia muutenkin???

10.10.2012
mustikka88
mustikka88

Mellä tyypeillä ikäeroa 5 vuotta et ei ihan pieni ikäero ole mut samassa huoneessa nuo nukkuu. Pienempi heräilee satunnaisesti yöllä, viime aikoina on ollut semmoisia paniikkikonserttojakin ja isompi tiedä niistä mitään.

Siirrettiin vuosikkaana pienempi tuonne isomman huoneeseen just siksi kun säikyttiin sitä et tuo pienempi herättää isomman ja kumpikaan sit nuku. Turhaan pelättiin. Isompi ole tosiaan tietoinen noista pienemmän huuteluista ja karjumisista.

Alkuun noi pelleili tuolla huoneessaan mut sekin meni pian ohi ku sano vaan et nyt nukkumaan. Parina iltana annoin niihin melskata keskenään siellä ja oottelin et nukahtavat mut pian oppivat et herätys on aamulla karu jos leikkii illasta.

Nukkumaan menevät yhtäaikaa. Ei toi pienempi suostu nukahtaa ennen ku isompi on kans omassa sängyssään. On kokeiltu. yritetty laittaa pienempi puolisen tuntia ennen sänkyyn ni ei nuku. Kyllä se siellä hengailee ihan rauhassa mut ei nuku enenn ku kaveri on kans paikalla. Helpompi ku pojat laitetaan samoihin aikoihin iltapesulle ja nukkumaan. Meillä esikko menee hampaiden pesulle ja minä alan kylvettää kuopusta samaan aikaan. Sit vähän aikaa melskaavat ammeessa yhdessä. Tai no esikko ammeen ulkopuolella mut ihan yhtä märkä se melkein on ku kuopuskin. Esikko menee sit isänsä suihkutettavaksi ku kuopus kuivatellaan ja pestään sen hampaat. Sit unihalit vuoronperään ja nappulat sänkyihin. Yleensä vartin sisään ne siellä jo kuorsaa.

10.10.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...