Mitä tapahtuu lasten nukahdettua?

Tuli mieleen tosta nukkumaanmenoaika kallupista, että mistä sitten tapahtuu kun ne ipanat saadaan Nukku-Matin matkaan?

9.10.2012
RJ89
RJ89

siivoskelua, koneella istumista, suihkussa lojumista, syömistä, sohvalla pötköömistä, lukemista ja telkkaria.

niin, ja sohvalle sammuminen ennen illan leffan loppua x))

10.10.2012
Blanco
Blanco

mä syön päivän ekan aterian ja nostelen vauvalle tuttia telkan katselun lomassa. sit hetki koneella ja nukkumaan :)

10.10.2012
majezki
majezki
2 years, 11-month-old toddler

Kyllä se meillä menee siiihen, että lösähtää sohvalle tuijottamaan töösää lasittunein silmin. Suurella todennäköisyydellä mä sippaan siihen sohvalle ennen kello kymmentä. Sit isäntä huhuilee mua siirtymään punkan puolelle joskus yhentoista pintaan.

Parisuhdeaika olis kauheen kiva juttu mutta ku ei ole virtaa. Ja aamulla tuo lähtee viiden jälkeen heti ni ei siinäkään kauheesti parisuhteilla. Tänä aamuna heräsin ukon kännykkään ni kaappasin sen haliin.

10.10.2012
misukka
misukka

Yleensä tv:tä katellaan yhdessä miehen kans sohvalla. Kaikki hommat yritän tehdä aina iltaan mennessä valmiiksi, että sit saa vaan olla kun poika sammuu..

10.10.2012
p1rpana86
p1rpana86

Omat iltapesut ja nukkumaan meno. Ennen tätä raskautta saatoin katsella puolisen tuntia tv:tä  mutten enää mielummin menen nukkumaan. Kaikki kotityöt hoidan pojan kanssa päivällä tai päikkäriaikaan. Koneella istuu mies mutten mä siinä istuisi vaikka se vapaana olisi.

10.10.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 6-month-old toddler

Oon yleensä niin väsyny ku saan vauvelin nukkumaan, että tuijotan hetken töllöö ja teen käsitöitä, sitte pehkuihin..joskus saattaa jopa lakanat heilua ;)

Toisinaan siivoon keittiötä iltapalan jäljiltä, ajastan pyykinpesukoneen tai silitän :)

9.10.2012
marjaana
marjaana

Niin, ja loppuviikosta kun miesvahvistus on kotona niin hommat menee aika hyvin samalla kaavalla, mut toki ukko saattaa käydä rakin kanssa jos oikeen nätisti pyytää. :D Ja sit on tietty vähä parisuhdeaikaa. ;b

9.10.2012
RJ89
RJ89

Meillä kun oon ma-to "yksin" kotona niin mä hoidan kaikki "omat hommat" sitten kun ipana on sammutettu. Ekana avaan koneen ja heitän soffan käsinojalle lataukseen, istun tovin ja käyn laittamas narisevan makkarin oven kiinni. Sit koira pihalle, iltapala ja suihkuun. Sit jumitun koneelle, kirjotan ruokapäikyn, käyn täälä, hoidan miljoona asiaa muualla netissä. Koneelta nostan perseeni seuraavan kerran tunnin, kahden päästä ja käytän vielä koiran ettei oo ylläreitä aamulla odottamassa ja sit yritän päästä sänkyyn. Yleensä keksin vielä jotain puuhaa, kuten kissan hiekkalaatikon siivouksen mihin saa yllättävän paljon aikaa kulumaan.. Pyykitkin pitää kattoa aina illalla valmiiksi ja aamulla ensimmäisenä koneeseen niin kerkee pyörimään ennen tyypin päikkäreitä.

9.10.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...