lämpöilyä :/

ollut jo varmaan kolme viikkoa lämmöt koholla, ensin olin viikon ihan kunnon kuumelenssutaudissa, sitten katos oireet, mutta pikkulämpö jatkui. Pikkulämpöilyn syykin saattoi löytyä, kun kaksi viivaa pärähti testiin. Olo on kauhistunut ja en tiedä miten päin olisin. Nyt hieman mietityttää, että voiko kuumeilu olla kuitenkin vielä jotain muuta, kun en aiemmin ole raskausaikanakaan ollut näin veltto ja väsynyt/paleleva?

9.10.2012
Halitintti
Halitintti

meillä on tähänkin asti jo ollut aika keplottelua rahan kanssa, kun on omakotitalolainaa, ja asumiskustannukset, elämiskustannukset yms.... ja varsinkin, kun en oo onnistunu töitä saamaan, vaikka oon kovasti hakemuksia lähetellyt. Toisaalta, eipä oo töitä ollut nyt mitenkään jonoksi asti, joten ei sinällään haittaa kotonakaan olla sitä ylimääräistä vuotta. Kovasti mietittävää, toivottavasti tässä selkenee ajatukset jossain vaiheessa. Tosin mun voimakas äidinvaistoni ei tässä oikein auta päättämisen kanssa.

9.10.2012
Halitintti
Halitintti

varmaan enimmäkseen se rahatilanne huolettaa sitä... niinkuin muakin. Ja toisaalta talo uhkaa jäädä pieneksi 8s Juu,u... ajateltiin, että neljäs saa vielä tulla, mutta vasta 2-3 vuoden päästä, Nyt oli tarkoitus yrittää töihin ja antaa näiden kolmen lapsosen vähän kasvaa. :/ clearblue näytti rv +3:a... itähän se käytännös ottaen n. 4rv menossako? Nyt olis ultra, mutta sitten en tiä... oon aina ollut niin viimeiseen asti aborttia vastaan. :(

9.10.2012
Halitintti
Halitintti

meillä nuorin 1v2kk ja tämän lisäksi 2 muuta alle 5veetä. Täällä aika moni varmasti meikäläisenkin tuntee, vähintään nimimerkistä, mutta pakko jonnekkin päin tästäkin asiasta puhella, että pää poksahda. :) Ei ollut nelonen nyt suunnitelmissa... odottelin yksiä kunnon menkkoja jonka jälkeen olisin varanut kierukan laittoon ajan, mutta toki nyt sitten heräs epäilys raskaudesta, kun lämpö heijas ees taas ja oon ollut todella väsynyt (eikä niitä yksiäkään kunnon kuukautisia kuulunut). Kaikki raskauden keskeyttämisajatukset saa mun olon ihan kirjaimellisesti pahoinvoivaksi, mutta mies on ihan järkyttynyt ja hänen mielestään nelosen aika ei ole nyt. :/ En mäkään tätä suunnitellut, mutta kaikki keskeyttämisaatokset kuulostaa niin brutaaleilta... huokaus.

9.10.2012
Halitintti
Halitintti

äh, mulla on nyt pasmat ihan sekaisin, ja ainoastaan kaipaisin vähä jonkinnäköistä "virtuaalitukea". asiasta en kuitenkaan voi minnekkään muulle taholle tällä hetkellä puhua. Eli vaikka nyt ette millään tavalla haluaisikaan/jaksaisikkaan kommentoida tuota lämpöilyä, niin haluaisin vain puhella muiden raskautuneiden tms. kanssa. Varsinkin jos on jo niitä lapsia siunaantunut, eikä odotettava ole se ensimmäinen. Tilanne kuitenkin meillä sen verran tulenarka, etten pysty käsittelemään asiaa.

Sen verran kauan olen kuitenkin täällä viettänyt aikaa (vaikkakin viime aikoina, ja varsinkin foorumin uudistuksen jälkeen, vain taka-alalla), että tiedän teidän kommentoivan jatkuvasti "vähäpätöisempiäkin" lörpöttely-aiheita... ei siis pahalla ketään kohtaan, mulla on siis vain tavallista rankempi päivä.

9.10.2012
Halitintti
Halitintti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...