on se mukavaa ku haistatellaanki...:/

en jaksa koko juttua alusta asti kirjoottaa...mut loppu sanat oli "haista sinä paska" mies katto makkaris tv:tä ja minä syötin muksua olohuonees kattoen toista kanavaa,,no mies huutaa makkarista et tulee yks ohjelma mis tuttuja..no käänsin kanavaa..pian huutaa kattokko..sanoin et joo joo...sen jälkeen tuli jotta "haista sinä paska" on se mukavaa ku tuollaasia huudellaan..menin sanattomaksi..en vastannu sitte mitää...mitä tuohon olis voinu sanoo..ite en kuvitteliskaa et tollei sanoosin toiselle..ja jos vahingos sanoisinki niin pyytäisin anteeksi het perähä...onko muilla tullu tuollasta et haistatellaan toiselle...ei se kovin mukavan kuuloosta oo..meinaan kyl sohvalla nukkua yöni..ajatelkohot mies sängys mitä tahtoo...

8.10.2012
äippä2010
äippä2010

Minusta haistattelut tai uhkaukset erolla ei kuulu missään tapauksessa normaaliin parisuhteeseen. Kyllä noissa tilanteissa mennään jo pahasti metsään. Apua en osaa antaa mutta minusta tuo on vaan niin väärin.

Ylipäätään vittuilu ja pahantahtoinen tölväily ei ole mistään kotoisin. Ja ku meillä mies joskus vitsinä heittää jotain mikä kiehuttaa ni mä kysyn suoraan et tarviiko vittuilla. Yleensä se siinä vaiheessa tajuaa et nyt meni yli eikä emännän hermo kestänyt.

äippänä oisin varmaan menny sinne ovelle kysyy, et anteeksi mitä sä just sanoit? Kuulinko oikein? Karuskin tilanteessa ukko olis saanu ympäri korvia.

9.10.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...