Päivälörpöniä... Jos Libero sallii

Kokeillaan, antaako libbe mun alotella uutta ketjua. Tuonne yliluonnollisiin ei meinannu antaa lisätä vastusta millään. Kepeesti yli puolituntia erilaisia erroreita pukkasi. Tjooh. Mie kävin lääkärineukkulassa ja kaikki kuosissa. Ultralla katteltiin kun pikkutyyppi vähänä oikoi jalkojaan ja käsiään. Ei mitään suurta myllerrystä. Mut on se volttejakin heitellyt, on meinaan sellasta meininkiä ollut jo huomattavissa. Viikonloppunakin ihan selkeää. Kohta laitan broilerin kintut uuniin ja pannuun pitää käydä laittamassa tulet. Omppupuiden välistä pitää käydä purkamasa verkkoviritykset pois. Ei niistä mitään iloa ollut, mut onpahan nyt testattu. Aamulla ihmettelin ku tarhalle ajoin, et kuinkas se portti kovasti punasena hehkuu mutta se on menopelin simmu punanen. Varaosaliikkeestä sanoivat jotta se onpi ksenoni hajjoomassa. Ja hinta uudelle 108 euroa ja hiluja päälle. Tosi jees. Totesin, jotta palataan asiaan ensi viikolla. Ei mulla nyt tähän hätään ole saturaista heittää tiskiin. Toivottavasti toinen puoli nyt kestäis hetken aikaa ettei ihan heti tarttis sitäkii ruveta vaihtaa. Mitäpä muiden päivään kuuluu?

8.10.2012
misukka
misukka

juu, on mulla ceridalia tuolla hyllyn päällä. Ei tunnu olevan siitäkään apua. Kuopuksen aikaan hölväsin sitä ihan huolella ja sillon jeesasi.

8.10.2012
misukka
misukka

Voi janecco, kovasti paljon voimia 3

8.10.2012
Mummy83
Mummy83

Voimia janeccolle ja päivä kerrallaan surun kanssa sopua tehden. Otan osaa.

Hyvä, että marjaanan päivä on saanut edes vähän piristystä :)

Ipulla on sitten hirrrrrmunen himotus. Pistähän vähän jakaen tännekin päin. Meillä olla peittoja heiluteltu kai pariin kuukauteen ku on noi limakalvot niin tuhottoman arat. Tänäänki lääkärille sanoin et ole hellä kun on limakalvot ku saharan autiomaa eikä niihin auta MIKÄÄN. Eilenki oli pakko huitasta Bepanthenia haaroväliin ku alushousut teki kipiää :/ Ei tee mielikään ajatella että sinne jottain tankoa työntäisi.

8.10.2012
misukka
misukka

Päiviä. Hitto et tuli kauhee hedari vaan koulupäivästä. Ja ihan rehellisiä jos ollaan, niin täysin turha päivä. No, oli se kiva koulukavereita nähdä ja sai tosi hyvää herkkusienikeittoo et jotain hyvääki :)

Nyt täytyis ilta pyhittää tenttiin kertaukseen.

Ihan pikkuriikkkisen haikeana mäki noita pyllistysuutisia lueskelin, tai lähinnä et ne on tuottanu muutaki ku hetken mielihyvää ;)

Toivotaan et ninnup pääsee pian pukkasmaan tulokkaan ulos ja nauttimaan vauva-arjesta :)

8.10.2012
Mummy83
Mummy83

Päivää :)

Ja ipulle kops :D

Mie tulin kottiin ja heti ois käytävä ruuan tekoon, keskimmäinen geeniperimä pittää viiä kiekkokouluun tännään ja sitä ennen ois kiva syyä :) Muuten ei mittää ihmeitä, miekii stressaan koulun kanssa, tai lähinnä sen ruotisn kun mie oon siinä hävettävän huono X) Tenttejä ja tehtäviä pukkaa, mutta kai niistä selviää (paitsi siitä ruotsista X)) ja pienimmän synttärit ois viikonloppuna. Ei ollenkaan vapaa-ajan ongelmia :D Samalla mie sitten ehkä hiukan kadehdin teitä pyllistäneitä... ei ku siis raskautuneita :D

Ipu mie en yli puolet ajasta tiiä ollenkaan missä pienin on, saati että mitä se tekis :D Että samalla tavalla tavoittelen tässä vuoden äiti 2012-palkintoa :D

Joko marjaanalla on nyt hilpeempi mieli?

Janeccoa kieltämättä on kiva nähä pitkästä aikaa, mitä siulle kuuluu? :)

PM nää sivut on tainnu jumittaa päivällä ihan kunnolla?

8.10.2012
riu
riu

Mitä, pittääkö mun tulla tännekin sekottaan pakkaa jos meinaa tylsää olla :D Meillä neiti lähti savityöpiiriin ja jätkä rymyää lattialla. Mä YRITÄN keittiössä hommailla, mutta toi hiivatin biisi saa mun ajatukset ihan muuhun ja p*netus vaan kasvaa. Harmi kun ei oo lumihankea vielä niin vois käydä siellä istumassa. Mut aloin miettimään jotta eikai mulla nyt jo hormonit ala tekeen sitä että tästä h*motuksesta tulee jokapäiväistä. Vai onko se niin että sillä se lähtee millä on tullutkin... hmm..

Tjaa, marjaanalla on naisellisuuden peripäivät. Jos suklaa auttaa niin sitä ehdottomasti. Mulla ainakin on välillä noita möllistelypäiviä ja ne on vaan pakko sitkeesti möllistellä läpi, ei niihen auta mikään.

EI vaan pitäskö mun karata hakeen puita pesään kun tuo poika on niin rauhallisesti tossa lattialla, eiku kuulukin kolina neidin huoneesta heppahyllyltä :D Hyvä äiti taas kun ei tiedä missä nuorimmainen rymyää.

8.10.2012
iputin
iputin

No joo, isäntä lupas viedä mua kangaskauppaan niin saan vähä tekemistä tälle viikolle :) Ja jos kävis suklaata ihan vaan pikkusen hakemas ;)

8.10.2012
marjaana
marjaana

Jokos se marjaana on löytäny piristystä päivään? Tää ketju taitaa ny kuolla käsiin ku on toi ipu vauhdissa muualla :D

janeccolle ja muillekin sairastelijoille pikaista paranemista.

8.10.2012
misukka
misukka

Satumamma se hippuili, mä aattelin eka et ilmotan tänne kun on syntyny :D

8.10.2012
iputin
iputin

Joopa joo.. tänään ihan p***a fiilis.... mikään ei huvita :( Piristystä, kiitos!

8.10.2012
marjaana
marjaana

Tässäpä ihmettelin itekkin, mikä näissä sivuissa mättää, mutta sainpa onnittelut tuonne ketjuun, hitaasti, mutta varmasti.

Esikoinen tulee kohta koulusta, kaupassa käyty, ja ihan tavallista maanantaita.

Hienoa, että odotuksesi kulkee "raiteillaan".

8.10.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...