jos mie huudan OIKEIN kovaa..

..niin saataisko tänne vähän meteliä aikaiseksi:)?

7.10.2012
Blanco
Blanco

joo siis kyllä mie puolenkymmentä sivua helposti kirjotan tuosta aiheesta enkä ees pintaa syvemmälle pääse, mutta miten hitossa sen elävöittäs? :D Mieitin että jos ne istuttas luokkahuoneeseen samaan malliin ku jossakii oikeudessa ollaan... En tiiä vielä :D

Jesta että nuo lapset syö ihan valtavasti! Mie tein uuniriisipuuroo niin että litra maitoo siihen meni, sitten pari litraa mansikkakiisselii. Yli puolet on mennyt, kevyesti. Mihin mahaan nuo syö???

7.10.2012
riu
riu

Heh riu, ei käy kateeks yhtään sua :) kyl ne kakrut kohta pehkuihin painuu..

Ja haastetta on tuossa tehtävässäki, tai ei niinkään kirjoittamises varmaan mut siinä et muut pysyy hereillä ;)

7.10.2012
Mummy83
Mummy83

riu,miulle ei riittäisi puolenkaan tunnin mittainen selvennys suomen oikeuslaitoksesta:D voisi olla välillä paikallaanmyös selventää siellä työskenteleville,jotta mitä siellä oikein kuuluisi puuhata;)

meillä'on ollut autorikas viikonloppu. miehet  on leikkineet  nyt  1,5vrk putkeen uusimmalla lelulla, prätkänkoneen sisältävällä  micralla,  sitten vani saatiin VIHDOIN virallisesti myyntiinja ladan korjausoperaatio tyssäsi hitsivehkeitten pimenemiseen.

 

niin. joo, sain miekin jotain  tehtyä:D 2jätesäkillistä + 18 muovikassillista lähti vaatteita UFFin laatikkoon.

7.10.2012
Blanco
Blanco

Bööö.. ei irtoo yhtään parempaa nyt :) me käytiin päivällä siellä leffassa ja takas tulles miettisin et tänään meen lenkille. Ja %&&$t :) mies oli tehny " prison food" en edes tiedä mitä se oli mut ihan hemmetin pahaa mössöä. Jauhelihaa ja couscousia ja jotain. Yäk. Vähän käy kateeks jonnan pizzaa.. *kuolaa*

Sit koitin ottaa päikkyjä, mut vuorotellen mies ja tyttö hyppi päällä ja piti vetää kilarit, et ne anto mun nukkua ... kolme tuntii ;) varmaan menkat tulossa ku kiristää pollaa sen verran kaikki pienetki jutut.

Se siitä lukemisesta sitten, vajaan tunnin ehdin lukee ku systeri soitti ja pölötettii puoli tuntii. Nyt täs toisel silmäl tytön kans katotaan tansseja :)

7.10.2012
Mummy83
Mummy83

MITÄÄÄÄHHH! EI OIKEIN KUULU! XD

Siis tää ilta on ollu melkolailla kamala, niin ku koko päiväkii. Kyllä äitiys on nyt ihan urakalla palkinnut X) Ollut semmonen vähän sateinen keli joten ulkona ei olla oltu just ollenkaan, kakarat ei oo ollu varmaan minuuttiakaan riehumatta, tappelematta tahi huutamatta. Isimies on kertaamassa ja miun pinna kiristyy kiristymistään, koulutehtävät on tekemättä ja stressiä kertyy. Kyllä on rennot sunnuntait kaukana :D Noh, kohta tää päivä on käsitelty :)

Hirveen paljon ois apua jos joku keksis miun puolesta että miten mie pien 10 minuutin "opastuksen" aiheesta suomen oikeuslaitos, niin että se ois jopa mielenkiintoinen :D

7.10.2012
riu
riu

riu,eli kovaa huutaminen ei riitä,pitää joko  käyttää järkeään, tai sitten vain  huutaa kovemmin kuin kakaras.

arvaas kumman valitsen:)

RIIIIUUUU!!

7.10.2012
Blanco
Blanco

jos sie huudat oikein kovaa, niin mie en siltikään kuule sinnuu noitten kakaroitten metelin yli X)

7.10.2012
riu
riu

up

7.10.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...