sänky ;))

Mein tarttis hakee uus sänky, mutta mimmonen ois hyvä? mun tekis mieli moottorisänkyä, mutta onko se loppuviimein turhake?? sais olla vähän kovempi sänky tai ainakin petari! mimmosia sänkyjä teillä on? mimmosen sängyn haluisit? helppiä kiitos :))

7.10.2012
surkelo
surkelo

Joo mä oon kans sitä mieltä et siihen kannattaa satsata ja panostaa kaikella tavalla. Ei kannata vaan mennä ja hakea sänkyä, vaan niis kannattaa oikeesti makoilla ihan hyvä tovi kaikilla mahdollisilla tavoilla. Kyllähän ne ihmiset päälle kattoo, mut niin se sänky vaan kuuluu ostaa, tiedoksi niille jotka vahtaa päälle. :D Ite makoilin aikanaan tossa sängyssä sielä Sotkassa n. 30min.

7.10.2012
RJ89
RJ89

Jahuu, meillä on muutaman vuoden vanha jenkki Sotkasta. Kävin sen suutuspäissäni kerran hakemassa.. :D Suutuin äitille kun mulla oli siihen aikaan parvisänky enkä tarvinnut sitä enää kun oli tilaa tavallisellekkin sängylle, kotoa kun olin jo pois muuttanu. Äitin kans sitten asiasta juttelin ja äiti vaan sano ettet varmana käy hakemas melkein tonnin sänkyä että sulla on muutakin käyttöä niille rahoille. Kun äiti oli lähteny niin soitin kaverin käyttämään Sotkassa ja ostin sängyn kotiinkuljetuksella.. :D Sit elinkin näkkärillä loppukuun.

Mutta itse sänky, se on puolikova jenkki, 160cm. En mä oikeen muuta siitä osaa sanoakkaan. :D Mutta mä haluaisin Hästenssin 180cm täysin meille kustomoidun jenkin, joskus tutkin tätä asiaa ja sellanen maksais vaan 50 000e.. Ei paha, sängystä. :D Siitä on toki jo joku vuosi aikaa, et en tiedä saako sellasta sieltä edes enää?
Mä niin rakastan meidän sänkyä!

7.10.2012
RJ89
RJ89

noku mä katoin semmosta moottorisänkyä, mikä ois 180levee, siis yhtenäinen, ei jäis sit sitä koloa... :p ..hmmm.. kamalan vaikeeta.. ku saiski sängys pariksi viikkoa kotiin kokeiltavaks ;)
niih, ja meil on kyl makkaris töllö, mutta nyt tuo 4kk ikänen pimu nukkuu keskellä, joten kovin usein ei tuu töllöä makkaris kateltua.. niih ja sit mietiin, et voiskohan toi olla vaik vaavillekkin kätevä, ku jos on nuhanen, ni sais sit päätyä ylös yms.. mut en tiiä.. tuumitaan :))

kiitos teille vastauksista :)

7.10.2012
surkelo
surkelo

Meil on 160cm runkopatjatsydeemi :/ ihan jees, oltaisko joskus sotkasta ostettu ja ei oo neljässä vuodessa menny miksikään, mut jos ihan minkä vaan sais, niin ostaisin yhden ihanan sängyn rungon Ikeasta ja siihen kunnon patjat.

Se runko on semmoinen et on leveä pääty ja molemmis päädyis on vielä pari hyllyä eli sais tarpeelliset tavarat, ei tarttis erillisiä yöpöytiä. Sit siinä on vetolaatikot alla, ni sais varapetivaatteet sinne alle :) se ite runo ei maksanu muistaakseni ku alta 300e mut ne patjat siihen kallein investointi onki.

Just työkaverin kans juteltiin sängyistä, ku heil on moottorisängyt, ni sano et on ehkä kolme kertaa käyttäny, yleensä tukee tyynyillä jne kunnes muistaa et olis se moottoriki ;) ja sit viitti enää ku löytys hyvä asento muutenki :) mut sit taas puolisonsa käyttää sitä kyllä ahkerasti.

riippuu varmaan mitä muuta makkaris tekee, lukeeko, kattoko telkkaria jne. Mä harvoin luen sängyssä, yleens sohvalla ja makkari meillä on askeettinen, ei oo muutaku sänky ja yöpöydät eikä telkkaria tuu ikinä sinne ;)


7.10.2012
Mummy83
Mummy83

meillä on paraikaa jenkkisänky. huonoksi muovaantunut.  jahka joskus uusia sänkyjä ostellaan, niin metallirunkosia,  ihan vaan suomen lutikkainvaasion vuoksi:D eivät pääse pesimään metallirunkoon, joten sellaisia mekin sitten  hommaillaan jos  joskus uusia sänkyjä pittää ajatella.  oon ehkäaika neuroottinenjo niitten vuoksi, mutta niin oisitte  työkin jos oisitte nähnyt samaa   kuin mie:D

7.10.2012
Blanco
Blanco

ja het nostelen :) ..ja lähen käymään anoppilas :) ..toivottavasti vastauksia on mieli määrin ja saan päätettyä, että mimmonen sänky meille tulee :) ..huomenna ois siis tarkotus hakee!!

7.10.2012
surkelo
surkelo
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...