Rattaissa koisiminen

Mulla tuli tossa mieleen että kuinka teillä muilla reilu 1v nukkuu pihalla? Vai nukkuuko ollenkaan? Ajattelin lähinnä sitä kun toi meidän tyyppi on lähes aina nukkunu pihalla paljon paremmin kun sisällä, että josko alkaisin taas ilman viilettyä nukuttamaan sen pihalle? Ikää siis se 1v 2kk, rattaita ei saa aivan täysin makuuasentoon, mut ei se muistaakseni keväälläkään haitannu tahtia.

7.10.2012
RJ89
RJ89

Kyllä noi nappulat nukkuu paremmin ulkoilmassa. Jos mä sisälle nukutan tuon meiän 1,5v:n ni ikkunaa raolleen et tulee raitista ilmaa. Nukkuu paljon paremmin. Rattaissa maistuu uni kans oikein mainiosti. Nyt ei ole hetkeen tottunu nukkuu vaunuissa vaan sisällä pimeässä ni piti vähän harsoa laittaa ettei nää niin hyvin ulos. Jos heittää vaikka takin siihen aukon eteen ni on ihan hetki vaan ja tyyppi umpiunessa.

8.10.2012
misukka
misukka

Joo. Ehkä mä kokeilen tossa n. viikon päästä nakata tyypin pihalle. Muuten nakkaisin jo heti huomenna, mut se on ny ollu vähä mukamas flunssanen. Niin pelataan nyt varman päälle ja katotaan tätä asiaa sit taas loppuviikosta. :) Tossa vaan on yks kerrostalotyömaa naapurissa että voipi vähän aiheuttaa meluhaittaa.. :o

7.10.2012
RJ89
RJ89

No haloo, miksei tää tuu etusivulle?

7.10.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...