Lauvvatailörppee :D

Eiköhän laiteta ihan samaan syssyyn päivä- ja iltalörpät, mitäpä näitä alotuksia mahottoman montaa tekemään :D

6.10.2012
riu
riu

Ikävä kuulla emmmma erosta :( ja tuo on varmasti rankkaa aikaa just nyt kun on niin tuore tilanne, toivotaan että kaikki sujuu kuitenki mahdollisimman hyvin 3

6.10.2012
Mummy83
Mummy83

iltoja :)

täällä saunan raikkaina...lapset kattoo ilta filmiä (näin lauantaisin saapi nuo 3 isompaa kattoo leffaa saunan jälkeen ja jos nukahtavat toho olkkariin ni kannetaan sitte omiin sänkyihin) :D syövät poppareita samalla :)

ihana ilma ollu ja sitä myötä ihana päivä muutenki...aamusella käytiin kirpparilla tekemässä pieniä löytöjä ja sit pienet nukku päikkärit jonka jälkeen lähettiin tuttujen kanssa kävellen paistaa makkaraa laavulle...jälkkäriksi sitte kuumaa kaakaota ja munkkia  ;) kyllä tuo eväs tuolla pihalla maistuu aina niin hyvälle että :D

huomenna pitäs sitte yhteen lastentapahtumaan mennä,jotenka kiva päivä tuleepi huomisestaki,josko ehtis johku väliin tekee siivouksenki ni hyvä olis :) mut jos ei ni ei onneks vielä mahottoman sotkusta oo,ni voipi vaikka siirtää aikaan parempaan ;D

6.10.2012
lenkkari
lenkkari

Ehtoota

Mie olin heti aamusta kirppistä pyörittelemässä ja sieltä ku yhen maissa pääs kotio ni mentiinkii pian ulos koko perhe. Kasvimaalta keräilin pinaatit talteen ja kasvihuoneesta tomaatit sisälle kypsymään. Sit kiskoin tomskut juurineen mäkeen mullista. Huomenna vois kiskoa porkkanat kedosta. Kattoo vähän et kuinka isoja niistä on tässä sukeutunut. ja huomasinpas että mun ruusukaalini on tekemässä pieniä keräsiä. Hiukka myöhässä. Tuskin ehtii kasvaa niin paljon että pääsis naatiskelemaan.

Pikku-ukko haisee ihan järkylle kun annoin sille teelusikallisen laktoositonta raejuustoo. Siis jos mitenkään mahdollista ni noi pierut on vielä kamalamman hajusia ku tavismaidolla.

Vähän oon väsy. Tuossa mä vähän pilkin sohvalla viiden ja kuuden välillä. Mut voipi olla et tulee nukkumatti ajoissa tänään. Kunhan sais noi nappulat nukkumaan kohtsillään.

6.10.2012
misukka
misukka

Meillä ois ens viikolle kanssa ilmaiset jääkiekkoliput ja mies houkutteli mukaan..kieltäydyin kunniasta..oon kerran käyny ja se riittäköön,mutta kyllä se menee jos siideriä killittää tarpeeksi väliajalla=)

6.10.2012
huiskutin
huiskutin

Pojat haluaa kattoa sen Niko 2 ja esikko menee samaan aikaan kattoo sen jonkun Japanilaisen piirretyn kun tykkää niistä,mies menee sinne Nikoon mukaan ja minä jään kuopuksen kanssa kotiin päikkäreille=)Se on vasta 2-vee eikä jaksa kattoo leffaa=)

6.10.2012
huiskutin
huiskutin

Mä voin tulla teille jonna siivoon jos sä taikaiskusta iskostat mun päähän sopimusoikeutta :) hitto, mitä lähemmäs tentti tulee sitä vähemmän kiinnostaa lukee. Tänäänki olis ollu aikaa ku tyttö vetäs kiukkupäikyt, mut sieltä tuli 3miestä ja baby :)

Huiskuttimel on samat suunnitelmat huomiselle, mitä leffaa meinasitte mennä kattoon?

Hienoo että marjaanan keilausreissu meni hyvin :) me ollaan tytön kans kerran käyty, mut hää ei oikein lämmenny lajille. Mäki innostun enemmän minicurlauksesta :)

Vai meinaa riu mennä lätkää kattoon, mä oon eläissäni kerran käyny, enkä oo toiste menossa ;) tai paree vielä olla sanomatta, mut onneks mieski tykkää futiksesta et jostyttö tai mahdolliset tulevat lapset haluaa joukkueurheilua harrastaa, ni ohjataan ennemmin siihen futikseen ;)

6.10.2012
Mummy83
Mummy83

Hohtokeilausta ja olin tosi yllättyny, että reissu meni todella hyvin, lapset jaksoi hyvin yrittää (olivat siis ensimmäistä kertaa keilaamassa) eikä tullu itku-potku-raivareita kertaakaan ja nuorin neiti nukkui puolet ajasta, muuten sitten kiersi sylistä syliin sen mukaan kenen vuoro oli :) Sitten ollaan löhöilty sohvilla :)

Pesuille ja saunaan illalla, huomenna olis tarkotus kaalikääryleitä vääntää..

Ostin vauvalle sellasen huivin/pienen ruokalapun ja totesin, että täytyy ite ommella niitä muutama, kätevä ku meidän neiti pulauttelee paljon ja aina menee body vaihtoon, tällä sais vähennettyä sitä, vois vaan aina vaihtaa sen huivin :)

6.10.2012
marjaana
marjaana

Meillä myös siivotaan=)ite istuin aamun koulussa ja ruoka haettiin mekin hesestä,ei jaksa kokata=)

Jos nyt vähän siivoilis ja kaksin mennään saunaan kun saadaan muksut nukkumaan.Hirveen kiirus viikko,ollaan puhki vanhemmat ja lapset.

Huomenna luvattiin viedä lapset leffaan,kun on lasten sunnuntai ja sitten harrastuksia iltasella.

Sadetta ja harmaata=)

6.10.2012
huiskutin
huiskutin

hahah lupasin nyt viiä lapset syöttämään sorsia ja jääkiekkopelin viimeseen erään, kunhan koti on siivottu. Rupes kuhina käymään :DDDD Pakko se on kai itekkii osallistuu :D

6.10.2012
riu
riu

hah en osannut ees otsikkoo kirjottaa ilman virhettä :D Noh, tekevälle sattuu :D

Mie oon pikkasen yrittänyt saaha siivouksia aikaan, vähän kehnolla menetyksellä :D Käytiin muksujen kaa subwayssä, ajelemassa uudessa liikenneympyrässä ja kaupassa. Mahottoman kiireinen päivä siis :D Ollaan lähinnä lorvittu ilman kiirettä, pikkuhiljaa mökkiä siivoten kun viikon päästä meillä juhlitaan 2 v synttäreitä :) Eli kaikkee matonpesua ja sen sellasta meillä :)

Mitäs mammojen päivään? Täällä on ollut ihan älyttömän ihana syyskeli, toivottavasti muutkii on saanu nauttia auringosta! :)

6.10.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...