antakaapas ideoita että mitä mie voisin tehä muksujen kaa?

Jotenkii tuntuu nyt tympeeltä olla viikonloppu muksujen kaa keskenään X) Isimies on (taas) kertaamassa ja miun äiti ja siskokin on muualla. Sinne meni siis miun parhaat seuralaiset X) JOtenkii tuntuu että kaikki on tehty... Mutta siis mietin että jos käytäs ruokkimassa sorsia, jääkiekkopelin viimeseen erään ehkä vois mennä ja sitten jos tekis majan kunhan saahaan siivottua suunnilleen tämä mökki :) Mutta mitö muuta vois tehä yhessä? Muksut on siis kohta 9v, 5v ja 2v. *huokaus* Ehkä miun omakii asenne on huomenna parempi kun saa aamun lorvia rauhassa? :D Mutta siis hyvät idikset otan enemmän ku mielellään vastaan :)

5.10.2012
riu
riu

tipihii en mie siellä pelissä siitä pienimmästä oo huolissani, vaan keskimmäisestä :D Se on huomattavan aikaansaava poika... Mutta kyllä mie sen yhen erän verran oon ennenkii niitten kaa pärjänny vallan mainosti. Sitä kummasti oppii pärjäämään kun on pakko :D

5.10.2012
riu
riu

imppuliina missäs big cityssä sie luulet että myö asutaan? Täällä mitään hoploppia ole :D Ooookei no onhan se pikkuässä köyhän miehen vastaava ja sinne tosiaan vois mennä lauantaina taikka sunnuntaina :)

3mma se leipominen ei onnaa kun uuni on rikki, muuten ois varmaan tehty pitsaa tai jotakii... Eikä se miun äitikään ollut kotona että ois voinu käyvä uunia lainaamassa :D

Hih tää viikonloppu on tosissaan ehittävä ne uikkarit jos meinas parin viikon päästä lähtee kylpylään lomailemaan :D

Nyt mie oon valjastanut lapset siivoomaan, lupaus huomisesta majanrakennuksesta ja yöstä siellä majassa on saanut jo ihmeitä aikaan :D Että nyt on siivoukset menossa, saavat siivota just niin pitkään ku jaksavat tai kunnes tappelevat mahottomasti :D

5.10.2012
riu
riu

MÄ SANON HOP SÄ SANOT LOP! MULLA ON ILOINEN MIELI :D

5.10.2012
imppuliina
imppuliina

Jaa no maakuntajoukois varmaan pääseekin... Tai sotalesken näkökulmasta se ei varmaan ole pääsemistä.. 

Ei kun uikkareita etsimään! Ja "mukavastihan" se viikonloppu sujuu niitä etsiessä... Jos ei löydy niin sit mennään kun löytyy. Vaik kun seuraavan kerran isäntä lähtee kertaamaan!

5.10.2012
hookoo
hookoo

oikein hyvin tuntuu kertaamaankii pääsevän kun kuuluu maakuntajoukkoihin :D Se on siellä alvariinsa, viimeks joku 7 viikkoo sitten X)

Tuo uiminen vois olla semmonen varasuunnitelma... Vaan missähän on meijän perheen uikkarit? :D

5.10.2012
riu
riu

Siis hei, kuka vielä pääsee kertaamaan? Näinä aikoina kun määrärahat on kiven alla? Vähän hienoo! Mites uimahallireissu lasten kanssa?

5.10.2012
hookoo
hookoo

hiiop!

5.10.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...