pe-pe-pe-perjantaita :)

Voi raato mikä keli, vettä sataa ku esterin sieltä mihin ei aurinko paista. Mun niin pitäis saada tuo piha syyskuntoon. Viime viikonloppuna oltiin reissussa ja mieli tekis taas lähteä, mutta täytyy odotella syyslomaviikolle. Mietin et jos lähtis ostamaan sormivärit kun nuorimmainen herää niin alkais tekemään isänpäivälahjoja. Ei vitsit, mulla on niin levoton olo koko päivän ollu että en saa mitään aikaseksi kun pompin vaan hommasta toiseen... Mitäs toisten peppu-eiku perjantaihin?

5.10.2012
iputin
iputin

Iltoja. Mekin kotiuduttiin pienimmän kanssa osastolta tänään. Sillä on vaihteeksi keuhkokuume ja molemmat korvat tulehtuneet (tadaa, nro 40) ja toinen putki irti. Se olis kolmatta putkitusta vailla nyt. CRP oli vielä 174, mutta tänään enää vain lämpöä, joten eikähän se huomenissa ole jo laskemaan päin. Jospa selvittäs tälläkertaa ilman i.v antibioottia. Kaikki muutkin lapset kipeitä, limaa,räkää,yskää riittää ja kaikilla on ihan törkeät silmätulehdukset, ei mitään vastetta ekoille lääkkeille, nyt vaihdettiin sitten toisiin..ihan hirveätä teurastusta laittaa niitä 6x päivä, varsinkin noille 2 pienimmälle.

Olo on kuin katujyrän alle jääneellä..silti on porskuteltava etiäpäin. Ihanaa sadeviikonloppua kaikille!

5.10.2012
tyttö
tyttö

Pitäis sinne kauppaan suunnata, tekis mieli irtokarkkeja.... pitäisköhän ostaa... :)

Jos illalla viettäis laatuaikaa isännän kans, kunhan saa teinin nukkumaan ;) tehokas ehkäsykeino on kyllä teini talossa, kun ei koskaan pääse harrastelemaan :)

5.10.2012
marjaana
marjaana

Täällä, mä kävin laittaan rasvat muhimaan niin on illalla luistot kohdillaan XD XD XD

5.10.2012
iputin
iputin

Jep marjaana, perjantainahan tahtoo aina mopo karata käsistä... Mut tänään on jotenkin ihan huippupäivä...

5.10.2012
iputin
iputin

Ipulla taitaa olla todellinen perjantaifiilis ;)

5.10.2012
marjaana
marjaana

Riulla känkkis :D Ettei sulla oliski seksin eiku suklaan puute eiku ;D

Eiks voi satumamma todeta että jii ku vetäsee noi bisset niin voi todeta miehelleen terkkuja meiltä :D

5.10.2012
iputin
iputin

perperper*ele perjantai X) Joku ihmeen kestoketutus päällä, en jummarra? Ehkä se tästä kun saa vähän karkkia koneeseen :D Jii saa miunkii bissen juua, miun ei tee kyllä yhtään alkoholia mieli :D Vähän aikaa meinaan vaan olla tekeättä mitään (juu oikeesti!) ja käyn sitte hakemassa pojat. Se ois sunnuntaihin asti sotaleskeyttä vaihteeksi, plääh.

Joo mie meen vetämään vähän karkkia naamaan ja tuun sitten takaisin ku oon paremmalla päällä. Nähhään toivon mukaan kohta!

5.10.2012
riu
riu

Haha Marjaana, mulla on kans käyny tuota että oon jo ihan hiilenä ollu täällä kotona että mihin tyttö on jääny kuppaamaan kun ei tuu koulusta. Sitten oon hoksinu että sillä on kerho :D

Lähet lanteita ketkuttaan ja jätät vauvan isille. On ne nuo isimiehet siitä jänskiä että vaikkei ihan heti usko niin pärjäävät lasten kans paremmin ku uskotaankaan :D

5.10.2012
iputin
iputin

On se kiva ku muillakin ollu saamattomuutta ;)

Isukki tulikin aikasin töistä tänään, pitäis kauppaan lähtee kunhan koululaiset tulee koulusta..  Mä oon vissiin vähä väsyny ja/tai stressaantunu ku rupesin yhden jälkeen oleen ihan hermona, että mihin se poika on taas jääny (koulu loppuu yhdeltä).. hyvä etten lähteny koulun pihalle huutelemaan sitä, kunnes muistin, et ai piru, sillähän on tänään kokkikerho!

Huomenna mennään koko perhe keilaamaan :) Siitä onkin jo aikaa kun viimeks kävin, ja suunniteltiin teinin kans, etä mentäis sunnuntaina zumbaan, jos likka vaikka siitä innostuis :) eikä se pahaa tee äidillekään.. ainut mikä hirvittää on se, että miten tuo vauva pärjää sen aikaa isukin kans kun ei suostu pulloa ottamaan :(

5.10.2012
marjaana
marjaana

Mä luin että ipulla on jättipuska... Meinasin jo alkaa sanoon takasin :D

Jii... ota munki puolesta... Saat useemman bissen kiskasta :D

5.10.2012
iputin
iputin

Mut muista, ei ne teinit oo sokerista :D Pikku vesisade menoa haittaa :D

Niin on, ihan laiska pastilli olo...

5.10.2012
iputin
iputin

Tsemppiä ninnupille. Miehet... Niiden kanssa on niin vaikeeta elää, mutta ku et ilmankaan osaa :D

Joko sä oot poksahtanu, onko mulla menny ohi? Niin vähän tullu enää täällä käytyä että ihan jääny uusimmista tapahtumista pihalle.

Satumamma, musta tuntuu että tänään saan kukkapuskan?!

5.10.2012
iputin
iputin

Huomennako ne oli? vai tänään? Jospa taivas ratkeais.

Mä arvasin että ainakin sä vainuat tämän alotuksen :D

Joo, tänään on ollu kyllä täälläkin sellanen päivä että kyllä kruunaa viikonlopun alkamaan :D

5.10.2012
iputin
iputin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...