entäs se iltalörppä? :)

Eikö ois jo korkee aika sille? :D

3.10.2012
riu
riu

Olipa taas ilta...

Vauveli päätti kylvyn jälkeen oksentaa kaaressa kaiken maidon pihalle.. kuinka noin pieneen vauvaan voi mahtua sellanen määrä maitoa? Tai ehkä se ei mahtunutkaan ja just siks oksensi... Onneks oli sauna päällä niin pääsin minäkin pikasesti pesemään oksennuksen päältäni.. sitten alotettiin illan tankkaukset uudelleen, saas nähdä nukkuuko nyt kuinka pitkään, melkein kaks tuntia söi yhtä soittoa :)

Olisko äiti ansainnu yhtään jäätelöä? En taida kysellä vaan meen pakkaselle koluamaan :)

3.10.2012
marjaana
marjaana

No siis periaattees se uimakoulu ei oo kallis, 25e. Mut siihen päälle tulee uimamaksut, mikä on 10x kortilla toiset 25e. Joskin kun ite saa sillä samalla maksulla käydä uimas niin ei se sit oo. Ku aikuisen 10x kortti makso muistaakseni 60e. Pelkkä kertamaksu on 7,50e.

Tuolla uimahallissa, ku on just rempattu ja se on melkein pieni kylpylä :)

Ai että ku tuli hyviä korvapuusteja :d tiestittek muuten et lokakuun 4.pvä on korvapuustin päivä? Täö olis voinu mennä sinne turhaa tietoa ketjuun.

Ai jonna on ollut ahkerana taas lukemisen suhteen. Mul on kaks lukua ja kertausta ennen tiistain tenttiä.

Niin hurjan nopsaan ne mursu kasvaa. Mun siskonpoikaki on niiiin iso,vaikka vasta vajaa 4kk :)

3.10.2012
Mummy83
Mummy83

hahah jii eikö se ollu että great minds think alike??? :D Mikäs teillä on sitte seuraava sesonki, kesäkö? Ei oo kyllä tullu yhtään aateltuu... Joulu on nyt itsestäänselvyys, mutta muuten ei oo kyllä tullu mietittyy :) Mie oon täällä taas ihmetelly että miten jokin noin pieni voi tehä noin valtavasti sotkuu??? Ei kerkee taas siihen tahtiin siivoomaan kun mitä tehään tihuja. Äh olkoon, ens viikolla pittää alottaa siivoomaan synttäreitä varten jo :D

Nea mie taas nostan hattuu kaikille jotka jaksaa siivota :D Kyllä mie vielä koulun hoidan, ruuat teen ja pyykit pesen, mutta siihen siivoomiseen ei oikein taho jäähä aikaa... Tai se on se miun virallinen selitys X) Vaan pakko myöntää että tehtävien määrä on valtaisa ja oon ottanut kaiken avun vastaan mitä oon vaan saanu :)

Jonna pitkäänkö se toimintaterapeutin koulutus kestää? Meillä kaksi isointa lasta kävi tännään kumpikii toimintaterapiassa. Tyttö käy melkein joka viikko ja pojalla oli vaan arviontikäynnit. Täälläkii taitas olla käyttöö useemmallekin toimintaterapeutille, mutta etenkin puheterapeutin tarve on ollut jo vaikka kuinka kauan :)

3.10.2012
riu
riu

No mutta maarutsella, kiva nähä pitkästä aikaa! Ees pikaisesti... :D Kivaa viikkoa siullekkii :)

Nea onko sillä miehellä koko käsi paketissa? Voi jee, ei kyllä käy kateeksi sinnuu, että paljon pitkää pinnaa ja toivotaan että isovanhemmat kerkee ja jaksaa auttaa teitä.

Mummy se on se syysväsymys kun päivät lyhenee ja samalla tavalla pitäs saaha aikaan ku enemmälläkin päivänvalolla.. Jotenkii ne energiatasot pikkasen laskee näin syksyllä, vaikka miten siitä tykkäiskii. Ja joo, ei vissiin oo menny tuo uimakouluilmottautuminen ihan kaikkien taiteen sääntöjen mukaan, mie luulen... Aika tyyris se kuitenkii on?

Onko jii koulutukset nyt kuitenkii vähälle aikaa pietty? Siulla on kyllä ollu varmasti ihan tosissaan rankka päivä, se on aika kuluttavaa olla esillä tuolla tavalla koko päivän noin äkkiseltään, vaikka ei sitä esiintymistä jännitäkkään. Annat miehelle hoitovastuun ja otat lasin viinä, rentoudut ja käyt saunassa :)

Taivaltajalla on ollu ihan vauhtiajot :D Varmasti on ollu hauskaa, miekii tykkäisin! Vaan en tunne kettää kellä ois mokoma laite, niin että... :D

3.10.2012
riu
riu

Väsynyttä iltaa. Jotenki väsyttävä työpäivä taas tai sit se johtuu siitä, että vetasin töissä lenkkikuteet niskaan ja juoksin työpaikan ja päiväkodin välin, kolmisen kilsaa vaan mut reppu seläs vähän inhottavaa.

Mut ei kyl käy kateeks jiin työpäivää, uskon et väsyttää.

Sit käytii tytön kans matkalla kaupas ostaapullatarvikkeet ja meinattii korvapuusteja tehdä. Ja kirjastoautossa käydä. Ja ruokaaki pitäis kait tehdä.

Nii ja ärsytyksen ärsytys, 12.00 alko ilmoittautuminen uimakoulun jatkokurssille ja 12.02 ku sain lähetä nappia painettua kaikki paikat (10) ja varapaikat (10) oli muka menny! Uskomatonta..

Vähän eilen silti surffailin et jos kevääksi pistäis oikeen uimaseuran uimakouluun, on samanhintaista muuten, mut kerran viikkoon vaan ja koko kevät ku tuo on 5+5 viikkoo samanhintainen (n.100e) mut täytyypi miettiä.

Ai riu on löytäny tehokkaan uhkailukeinon :)

3.10.2012
Mummy83
Mummy83

Mie oon tässä tuassiisa ruuvan teossa, surffaan netissä ja komennan kakaroita samalla. Tytöllä on kaveri käymässä ja äsken meinas mennä vähän pikkuveljien kiusaamiseksi. Se loppu kuitenkii aika lyhyeen kun uhkasin että kaverin on muuten lähettävä X) Ei kai tässä muuten ihmeitä... KOhta sauna tulille ja kouluhommia se ois aina vaan jaksettava tehä.

Mitäs mammojen iltaan? :)

3.10.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...