Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

ehkäisy synnytyksen jälkeen

Mikä ehkäisy synnytyksen jälkeen? Mitään pitkä aikaista ehkäisyä en haluaisi koska harkinnassa olisi toinen vauva parin vuoden päästä. Mitä ehkäisyä olette käyttäneet ja osoittautuiko oikeaksi valinnaksi?

2.10.2012
Nea93
Nea93

tänään oli jälkitarkastus ja siellä antoivat reseptin yasmin pillereihin.. (en  siis imetä enään) ennen raskauttakin söin noita yasmineita, ainoa huonopuoli oli että unohdin välillä ottaa ne :D  täytyy varmaan pistää puhelimeen muistutus joka päivälle..

Kierukkaa tai sitä ihon alle laitettavaa kapselia en halua nimittäis joskus mulla oli tuo kapseli ja vuosin n.5kk putkeen ja muutenkin turhan pitkäaikaisia nuo.

3.10.2012
Nea93
Nea93

Mulla oli kuparikierukka (ei yhtään lisähormoneja tähän mammaan kiitos. :)) n. vuoden, mutta se otettiin just pari kk sitten pois. Tuntui seksin aikana, ei siis sovi mulle, jollekkin muulle voi sopia. Nyt on sit palattu siihen mikä oli ennen raskautumista, Yasminellet, tai itseasiassa niiden kopio eli Tasminetta. Toinen liuska menossa ja elämä on ihanaa. :D

3.10.2012
RJ89
RJ89
2 years, 6-month-old toddler

Mutta kortsuahan ne vissiin suosittelee käyttää ennen jälkitarkastutsta :D

3.10.2012
mango4
mango4

Jälkitarkastuksessa mulle ainkin suositeltiin minipillereitä jotka käy imettävälle äidille. Ja kierukkaakin ehdotti mutta en itsekkään vielä halua niin pitkä aikaista ehkäisyä :)

3.10.2012
mango4
mango4
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...