ärsyttävimmät mainokset top4

pesupulveriärsytyksestä innostuneena, onhan niitä muitakin:D! tässä omat top4  inhokkini; 1. pyykkipulverit. -"musta on niin ihanaa pestä nykyään pyykkiä kun  tällä  uudella oxy action christal white vanish blaablaalla meidän pikku-petterinkin  paskapuntit palaa valkoisena koneesta!" siis miksi  helvetissä niitten pulvereitten nimet pitää olla kilometrin mittaisia, ja äiteistä tehdään maanisia pipipäitä, jotka kokevat  orgasmin  kaltaista euforiaa pestessään pyykkiä? sitä paitti,ei mun valkosetpaidat vaan siltikään palaa valkoisena pyykistä, vaikka kuinka hinkkaisiniitä pirtun sanahirviöitä... 2. yleispuhdistimet  ja tökeröt dubbaukset. -"hei, olen james ja huuleni  liikkuvat eritahtiin  sanojeni kanssa. luotathan silti minuun ja ostat tätä bang-bang!-ainetta, joka poistaa pinttyneimmätkin tahrat?" jostain syystä tökerö dubbaus saa jamesin  upean  kaakelinkiillotustököttimen ostamatta.. 3. wc-paperihylsyt. -"siis apua..! taas kun  mä tuun vessaan,niin joku  on jättänyt vaan tyhjän hylsyn paperin paikalle. mitä mä tälle teen?? ai  sen voi heittää pönttöönkin ?  liukenee  ihan  itestään? voi vitsi, nyt mun  elämä pelastu!" mie en  jostain syystä  muista kertaakaan ihmetelleeni mitä mie teen tyhjille hylsyille, melkein  joka taloudessa on kuitenkin vessanpöntön  vieressä roskis tamppooneille  ja muille. ennemmin  mie panikoisin sitä, mistä saada siihen hetkeen uutta paperia  jos on jo housut kintuissa ja perse  paskassa! 4. kosmetiikkamainokset -" ostatämä uusi Lorealin  then-thousand-lashes-and-men-wants-​you  ripsiväri/hiusväri/ryppyvoide  jne  ja huomaa,miten yhdellä levittämisellä ripsesi ovat 100%  tuuheammat! ryppysi pakenevat ja huulesi turpoavat ja tukkasi kasvaa metrillä ja kainalokarvat katoavat ja hampaasi valkaistuvat ja... siis  kuinka 100% enemmän ripsiä tarkoittaa käytännössä? jos yksi  ripsi painaa gramman, ja siihen levittää saman verran tököttiä, niin lasketaanko se  100% enempi painon mukaan, vai saanko mie ripsarilla taiottua  kolmen  ripsen tilalle huikeat  6 ripseä vaiko  kahden millin mitasta  neljään milliin pituutta?? kertokaa helevetti! ei sillä  että uskoisin kuitenkaan...

2.10.2012
Blanco
Blanco

heräsi mieleen,että onko danone,  danio ja danonino samaa valmistajaa vaiko jotain tytärjugurtteja, kun niinsamanlaiset nimet,ja  kaikki on mukamas hyväksi lapsen luille:D?

musta on yhdentekevää onko niihin tungettu sadasosagramma  jotain terveellistä.  karmeaa ylihinnoiteltua sokeritököttiähän ne on, ja saman  luustopelastuksen lapsi saa ottamalla  hörpyn maidosta:D

ja joo, musta se tippuva  kurre  on kanssa ylireagointia  johonkin ruokamausteeseen:D mut en mie sen sonnin palleja oo huomannu:D

7.10.2012
Blanco
Blanco

Olikos se Becelin vai minkä, missä joku (ehkä jalkapallo)äijä kipittää jotai rappuja ym. ja hokee kaikille ehkä vähä huonolla suomella "pystyt parempaan". Ai että sai miut kiehumaan aina.

Ja toi Finduksen mainos on kyllä kans jotain ihan surkeeta.

6.10.2012
huopis
huopis

jäipä mainitsematta "mmm.. polly,oikun hyvää! mm.. polly, oikun  hyvää! mmm.. polly,  oikun hyvää!"

siis mitä?! VIISI kertaa sama helekatin  rimpsu! ajetaanko tässä takaa "haukionkala-haukionkala-haukionkala" -metodia?

vuosia, mie olin ostamatta pollyjasen vuoksi, että se mainos vitutti aina  niin paljon, tänään sitten ostin pussinja maistoin. ja pyh. silkkaa kusetusta.  eihän se hyvää ees ollut:D

kenelle voin valittaa harhaanjohtavasta mainoksesta:D?

6.10.2012
Blanco
Blanco

Mua on alkanut ärsyttää tämän uusin lidlin mainos aluksi se oli hauska mutta nyt sitä on varmaan nähnyt jo liikaa. Toinen ärsyttävä mainos tai ehkä pikemminkin nolo on Hannu Karpo mainostamassa Findus "tuore" pakasteita. Mies kun oli vuosikymmeniä tunnettu siitä ettei suostu esiintymään mainoksissa. Onkohan herralla rahat vähissä?

4.10.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 6-month-old toddler

joo! ootteko muuten huomannut mitä yhteistä  on kaikilla ruoansulatusta edistäville jugurttimainoksilla?

kaikissa on typerä kuva ihmisen keskivartalosta,jossa  pallerot kulkevat nuorien mukana alaspäin xDD niin, ja sivuprofiili  kapenee puolella.

jostain syystä mie saan siitä vain  kuvan, että tätä tuotetta käyttämällä paska lentää niinpitkään pitkin  seiniä,  kunnes kuihdut!

joo, samoin kun  ne  laksatiivimainokset.  nuku rauhassa yösi yli ja pasko sitten  kintuilles aamulla. jepjep.

4.10.2012
Blanco
Blanco

-"hei, olen james ja huuleni  liikkuvat eritahtiin  sanojeni kanssa. luotathan silti minuun ja ostat tätä bang-bang!-ainetta, joka poistaa pinttyneimmätkin tahrat?"

- :DDDD Hiukan sai nauraa Blancon aloitukselle. :)

Ainakin tuo vanish-mainos ärsyttää. Sitten oon äärimmäisen kyllästyny siihen Zalandon mainokseen kun se mies kauhuissaan kiljuu sielä vaatekomerossa. Tulee joka kanavalta, sama mainos, ja vielä yhtäaikaa!

Ja se Polarin mainos missä Kiira korpi luistelee "TÄÄ ON HYVÄÄ". Ja samoin se ihmemaito-mainos missä edelleen Kiira Korpi; "TÄÄ ON HYVÄÄ" -tyyliin...

 

voi taivas!!!! Tää on mahtava ketju! :D

4.10.2012
Jeba72
Jeba72

yks mikä kanssa ärsyttää on tv-shopin sielunsisarmainokset.

oikeesti ne mainokset kestää jonkun puol tuntia,  ja  just kun luulet sen loppuneen että vihdoin alkaisi joku sarjakin, niin eikös  se  perkeleen akka alota "eikä tässä vielä kaikki!" ja sit sama saatanan rimpsu uudestaan... ja taas loppuhuipennokseksi tarjotaan imurin ostajalle  kaupantekijäiseksi t-paitaa ja hammaslankaa ja pulloharjaa ja paskapaperia ja  VAIN jos tilaat NYT, huolimatta että  sama mainos on  jo kolmatta vuotta telkkarissa samoilla tarjouksilla.

ja miksi ihmeessä niitten jokaisen tuotteen tulee mahtua sängyn alle??

satoja ja satoja sänkyjä vuodessa kääntäneenä vointodeta, etteikovinkaan  monen sängynalle mahdu  edes  hammasharjaa, saati sittenstepperiä ja vatsamakkaranpoistaketta ja silitysrautaa ja mitä kaikkia himpulan humpuketta.

3.10.2012
Blanco
Blanco

No voi ainakin mainoksentekijät onnitella itseään kun noin hyvin on mainokset jääny monelle mieleen...sehän se on just tarkotus, ei niitten tarvii olla hyviä vaan just ärsyttää esim ja jäädä mieleen. ite vissiin käännän aina kanavaa mainoksien ajaks kun en muista oikeestaan mitään mainoksia tai oikeestaan ohjelmat katonkin aina tietsikalta.

3.10.2012
Lintu4
Lintu4

se hammastahna mainos jossa mainostetaan vihlonnan ehkäisyä...en ikinä pure jäätelöä,enhän mä edesräjähtäny,lasillinen jää vettä...ja ne terveys side mainokset,saat olosi tuntumaan raikkaalta,joo ihan varmaan ku vuotaa seulanlailla,ei pal side saa oloo tuntumaan raikkaalta...sit viel se tempur patja mainos,ainoa tunne on tunne painottomuudesta :) että onhan noita vaikka kuinka ja paljon

3.10.2012
karpalo
karpalo

no just nuo blancon mainitsemat. ja ns. pro aktiv ja muut suolentyhjennys jugurtti mainokset :D

3.10.2012
mustikka88
mustikka88

Hiivasienimainos, se missä se piirretty akka hyppii ja pomppii kintut ristissä niin ja näin päin. canesten combiko se sit on. Äärh. Tuli tosta peräpukamavoiteesta mieleen.

3.10.2012
misukka
misukka

Ihana aloitus :) Kiitos Blanco nauruista. Just täydellistä.

Mä alkuun mietin, et enhän mä ole edes nähny yhtään mainosta viime aikoina. Tai lähinnä mikään oo jääny mieleen mut just valio plus.maito ja Polar-juustot on aika karseita. Voisko vähän luonnollisemmin esittää asiat, kiitos? Siis ihan hirvee se esitystapa. yöks.

Ylipäätään kaikki mainokset joissa on hirveesti ylisanoja, nyst saat sitä ja tätä kun kokeilet tämmöistä. Joo, ihan varmaan.

Mua ei se hylsymainos ärsytä mut enempi häirittee sit noi muka tutkimukset et ne tukkii vessanpöntön? Siis miten hemmetissä vessapaperi voi tukkia vessanpöntön? Kysyn vaan. Mä oikeesti kokeilin ekan hylsyn jonka kohtasin. Otin sen hylsyn käteeni, hanan alle ja katoin ku se hajos siinä käsissä tyyliin muutamissa sekunneissa ihan muhjuksi. Eli ihmettelen kyllä, et miten sillä voi muka saada viemärin tukkoon.

3.10.2012
misukka
misukka

ja pakko mainita vielä että tuo huuhdottava wcpaperihylsy on valittu vuoden turhakkeeksi että juu :D:D

3.10.2012
AMP91
AMP91

ja nyt muistin! iha ykkösenä toi (valio??) laktoosittomien maitojen mainoksesta ne kaks poikaa kun se toinen sanoo ettei voi juoda maitoo kun se sitä pierettää hitto arvaa onko noloo kun olin just ympäripyöreitä vastannu ruokapöydässä appiukolle kun kysy mun laktoosi-intoleranssi oireista kun en ruokapöydässä vittiny puhua kun ei hänellä ilmeisesti ollu mitään hajua niin arvatkaa oliko kiva miettiä ku alko noita mainoksia tuleen et kysyykö se kohta siitä mainoksesta et jaa pierettääkö sua maito tai jotain kun se tommosia voiski töksäytellä.. :D muutenkin kun mulla ei kyllä se oo se vaiva vaan maha älyttömän kipeenä maidosta ja ripuli ("kiitos tiedosta") mutta siis ei tommosia mainoksia tarvi tehä, mua ainakin ihan sikana nolottaa ite laktoosi intolerantikkona toi mainos kun en tosiaan oo mikään pierukone vaan maha kipeenä niin on kyllä ihana mainos ja muutenkin kyl ärsyttävä :D

3.10.2012
AMP91
AMP91

ja siis valiohan on kiira korven sponsori että usein kai noi julkkismainokset liittyy myös sponsorisopimuksiin että siitä tämä ammattitaito :D

3.10.2012
AMP91
AMP91

no toi hölläillään on kyl kauhee !!!xD

toinen on toi paula vanukas mainos jossa ne lapset räppää hyiiii xD "vanilijasuklaa-suklaavanilija" :S

sit kolmas (keksisin kyl tuhat) varmaan se ac3 peräaukon kutinalääke mainos xD jotenkin kamala...

 

Vihaan kyl oikeesti niitäkin mainoksia joissa mainostetaan tyyliin hammasharjaa ja sit siinä pomppii joku puolialaston nainen tai jotain siis ei nyt ihan tollasta varmaan oo mut sillon kun tunnen itteni rumaks pulleroks ja nuorena kun olin masentunu nii en jaksais yhtään kun joka mainoksessa on joku hemmetin malli alasti mainostamassa tuotetta joka ei liity edes tähän planeettaan niin miksi ei sitä voi mainostaa vaikka kaunis nainen mekossa tms arghhh :D tai sit vähä sama sellaset mm. kun oli just se joku farkkumainos jossa nainen keikistelee ilman paitaa niin mitä helvettiä eikö ollu varaa pukee mallille myös yläosaa ettei tissit vilku vaik vähä käsi onki eessä et eikö se nyt oo pääasia et naiset ostaa niitä farkkuja eikä se että miehet tuijottaa sitä naista naisen farkkumainoksessa ?? :D

 

parhaita on kyl saunalahden mainokset x) "lamanator" x) ja oliks ne kans saunalahden ne treffi ilmotukset "haluan ihanan naisen , niin kuin äitini..." tuli ihan yks kaveri mieleen niistä :D

3.10.2012
AMP91
AMP91

Valio plus-maito ja polar mainokset on järkyttäviä. En voi käsittää miks pitää ottaa jotai hiivatin julkkiksia mainoksiin, jos ne ei osaa puhuu eikä näytellä. "Tää uus valio plus maito..." siis ARGH! Suomessa ois koulutettuja näyttelijöitäki palkata niihin mainoksiin, osaisivat varmaan ees puhuu luonnollisesti.

Mie ostan tota vessapaperii just sen takii, et voi ne hylsyt nakata pönttöön :D Inhoon vessan roskiksen tyhjentämistä ja sitä et se on aina täynnä!

2.10.2012
huopis
huopis

1. Hölläily! MITEN JOKU KEHTAA MENNÄ SELLASEEN MAINOKSEEN HÖLLÄILEMÄÄN? :DD

2. Se käsienpesuaine mikä toimii ilman kosketusta. Bakteerit eivät leviä ympäristöön. Mä oon käsittäny että kun pesee kädet, painaa sitä pumppua, niin sen jälkeen ne kädet pestään? MIHIN HELVETTIIN NE BAKTEERIT VOIS LEVITÄ? :D

3. Hylsymainos, ei kukaan tuki sitä hylsyä oikeesti pönttöön. Haloo. Jokasella on roskis vessassa.

4. Noi kosmetiikkamainokset.

2.10.2012
RJ89
RJ89

Kaikki lääkemainokset

Dubatut vitamiini yms mainokset, esim. Vitaepro tai mikä ny onkaan

Mainokset, jossa joku renkutus esim. Pullava, ja se yksi-kaksi-sulle-tuli-faksi

2.10.2012
marjaana
marjaana

mitkä on teidän inhokkinne?

2.10.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...