Palautukset + ulosotto?

Kuinkas se ny menikään, vanha ei muista enää. :D Siis menikö palautukset automatik ulosotolle vai olikos siinä jotain porsaanreikiä? Olis siis tiedossa melkein toimintatonni joulukuun alussa, mut mietin et meneekö se hyväntekeväisyyteen. Saan sen verran vähä tukia että jos se lasketaan siihen päälle "palkkana" niin saisin sen melkein kokonaan käyttööni, jos siinä siis noudatetaan sitä rajaa mikä pitää jäädä käteen ottojen jälkeen. Jos nyt ymmärrätte mitä tarkotan?

2.10.2012
RJ89
RJ89

Mistä ihmeestä te ton sossun tähän kiskoitte? :) Ei todellakaan saada siltä(kään) luukulta yhtikäs mitään.

Ja joo itse asiaan. Soitin tänään tolle mun mammalle ulosotossa (joka on muuten onneksi tosi mukava ja "ymmärtää" miksi tilanne on mikä on) ja se sano jottei siinä nyt auta itkut markkinoolla, että ne menee ulosottoon kun en ole varaton. Enkä voi olla varaton kun saan tota kotihoidontukea. Kysyin myös velkatilanteeni ja olen kovin onnellinen, jos hommat menee niinkun mä haluan ja syödään ens vuonnakin näkkäriä niin saan ens vuoden aikana kaiken maksettua pois. 8)

3.10.2012
RJ89
RJ89

kyllä mie sain palautukseni pitää useampana vuonna ihan itse, se ulosotto aina välillä oli ajankohtainen, sitten miut merkattiin varattomaksi ja se tavallaan "meni hetkeksi pois" jolloin sain pitää palautukset. Sitten se parin vuoden päästä oli taas ajakohtainen ja palautukset meni. Nyt on kuitenkii niin hyvä olla kun ulosotot on maksettu, ne aiheuttaneen sulhasen nimi on unohdettu ja kaikki palautukset saan pittää ilman sen suurempaa tuskaa :D

3.10.2012
riu
riu

Mulla on sellanen kutina että se ulosotto vie ne sun rahat :( Mutta muistelisin erään ystäväni joskus valittaneen kun oli sossun asiakas että nekin vei palautukset... en tiiä oliko tosi?

3.10.2012
Etana81
Etana81

Joo lyhentäis lyhentäis, mut mä haluan myös ruokaa pöytään jne. En mä huvikseni sen toimintatonnin perään kysele. Mä kerkiän kyllä niitä velkoja lyhentelemään, tähän konkurssiin toi tonni on hyvin tarpeellinen.

3.10.2012
RJ89
RJ89

Ja hei, mikäs toi varattomuusmerkintä on? Mä en tajua tätä pukumieskieltä, löysin siis kuukkelilla jotain, mut en tajua. :D Help!

"Varattomuusmerkintä on yksi luottotietoihin rekisteröitävästä maksuhäiriömerkinnästä. Jos ulosottoperinnässä ei löydy ulosmittauskelpoista tuloa eikä omaisuutta, ulosottomies toteaa velallisen varattomaksi. Ulosoton toteamasta varattomuudesta seuraa maksuhäiriömerkintä luottotietorekisteriin.

Ulosotto palauttaa asian velkojalle tai velkojan puolesta velkaa perivälle perintäyhtiölle. Ne voivat jatkaa velan vapaaehtoista perintää maksuvaatimuskirjeillä ja lähettää velan myöhemmin uudelleen ulosottoon."

Mullahan on siis ulosmittauskelpoista tuloa vain lasten kotihoidon tuki, mutta saan sitä hurjat 288e käteen, eli aika runsaasti sen alle mitä yhden huollettavan kanssa pitäis (sais) jäädä. Oonko mä siis varaton? :D Semisti?

2.10.2012
RJ89
RJ89

Joo siis en maksa, kun ei jää edes ruokaan rahaa niin helvettiäkös mä niitä makselisin?

Pitääpäs kaivaa tuolta joku lippulappunen ja kilauttaa huomenna sille tyypille joka noita mun asioita hoitelee, eiköhän se osaa vastata. :) Jos mä oikeen valitan ja ruinaan ja ITKEN sille ja hei kamoon, oon joka tapauksessa menossa tammikuussa (toivottavasti) töihin niin sithän mä sitä oikeen urakalla makselen. Eikä sitä sielä edes paljon (niin vissiin) ole.. :D

2.10.2012
RJ89
RJ89

Mun mielestä kaverilta vievät aina noi veronpalautukset kokonaan kunnes velka on maksettu. Ja makselee ihan säännöllisesti palkastaanki niitä velkoja poies.

2.10.2012
misukka
misukka

Mulla ei ollut mitään sopimuksia,ja kyllä ne sen joka vuosi vei,enkä saanut

palautusta,vaikka olin minimituloilla.En tiiä mistä sen selville saa,että saako vai ei=)

2.10.2012
huiskutin
huiskutin

no maksatkos sie koko ajan sitä ulosoottoa pois? Jos sie et sitä säännöllisesti maksa niin ne ei sitä joka vuosi vie, vaan muutaman vuoden välein kun ne ottaa sen ulosoton taas esiin. Että riippuu vähän mistä roikkuu, éi ne sitä välttämättä ota :)

2.10.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...