Esiteinin kiukuttelua

Aargh! Miten noi esiteinit voikin olla noin raivostuttavia?! Meillä likka siis 12v. ja ei oo oikeen tahtonu löytää harrastusta... kaikkea kokeiltu ja keväällä vihdoin se innostu partiosta.. no sinne sitten! Maksettiin jäsenmaksut, hankittiin kaikkea tarvikkeita ja oli tosi innoissaan leireillä yms. No kesän jälkeen kävi kerran siellä, viime viikolla halus lähteä viemään mun äitiä rautatieasemalle ja tänään lähti kavereiden kans ulos ja sanoi menevänsä siitä partioon.. Kotiin tullessa valehteli kirkkain silmin olleensa partiossa kunnes kärttämällä sain totuuden esiin.. oli sitten oltu kavereiden kans koko ilta..  Pakottaakko se sinne partioon nyt sitte pitäis vaan antaa periksi? Ei vaan oo varaa puolen vuoden välein alottaa jotain harrastusta ja hankkia sinne välineitä... Ja jos ei harrasta mitään, iskee se tylsistyminen ja sohvaperunailu... Tyttö on muutenkin isokokonen, joten todellakin tarvis muutakin tekemistä kuin hengailu kavereiden kans, siis jotain liikuntaa... Menee järki tähän! Eikä osaa sanoo mitään syytä miksei halua enää käydä partios...

1.10.2012
marjaana
marjaana

No en mä pakottais, mut koittaisin sit keksiä jonkun tarpeeks monipuolisen jutun.

Mä ite oon semmoinen et innostun kyl uusista liikuntalajeista, mut kaipaan vaihteluaki, en jaksa käydä vuotta tekemäs samaa juttua joka viikko.
Et sikäli kandeis tytölle löytää joku monipuolinen juttu tai sit ite käydä tai patistaa käymään kavereiden kans eri jutuissa. Jotku 10x kortit esimerkiksi uimahalliin, sulkkista/tennistä pelaan, jumppatunnit, luistelu, laskettelu, hiihto jne. Maailma on lajeja täynnä ja useimpiin saa ne välineet vuokrattua tai kentän hinnalla ja sit ku just hankkii sen 10x kortinvaikka ni tyttö tietää et käy sen 10x ja sit voi vaihtaa lajia.

Ei se loppuviimeks vaadi ku sisäpelikengät ja sisätreeniasun, ni niillä pääsee jo pitkälle.

1.10.2012
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...