maanantai-iltaaaahhh​h.... :D

Than god se on jo illassa :D Tää päivä on ollu pitkä ku nälkävuosi X) Mitäs mammoille? :)

1.10.2012
riu
riu

En mä kamalasta tiedä, mut yhteistyöhaluton niin ettei oo saatu otettua painoa eikä pituutta, tarkastettua näköä jne.

Mut ikä tuo tähänki muutoksen, mikä ei onnistunut 4 vuotiaana, onnistu 5-vuotiaana. 3-v hammastarkastukses tyttö ei avannu suutaan muutaku itkiessään, nyt 5v tarkastus meni niin hienosti.

Voi jonna, peiton alle ja unta kuulaan, huomiseksi parempaa päivää 3

1.10.2012
Mummy83
Mummy83

Aah että oli hyvää pannaria, nyt on seki himo taltutettu. Jätski olis vetäny överiks, lastattii vaan paaaaljon hilloo ja kermavaahtoo. ;)

Kohta tytsyn iltapuuhat ja siiten luvun luku loppuun.

Jonnalle mukavaa lenkkiä, päästele kunnolla ketutukset pois, toimii mulla joka kerta :)

Ja voi ei misukan selkää :( eikä 28viikkoa edes mee niin nopeesti. Toivotaan ettei koko aikaa pahasti kenkkuile.

Jiille mukavaa iltaa vanhempien kans, me just skypeteltiin mun mutsin kans. :)

1.10.2012
Mummy83
Mummy83

ei mee pitkin jii kun siekii pääset sinne etelään kellimään kavereiiten kaa, että koittaa nyt malttaa ja kuuntelee vaan ne pastillikiukuttelut ihan kiltisti :D JOs sinne lenkille sitten vaikka huomenna? :)

iitulle kivaa reissua! Kyllä se vaan kummasti piristää kun pääsee pois kotiympyröistä edes ihan hetkeksi :)

Marjaana joskus se on hyvä kun kotona on sähkömies/lähihoitaja :D Toivottavasti se tullee nopsaan kahtomaan, onhan tuo inhottavan kuulosta touhua.

Jonna onneks huomenna on jo tiistai niin ei VOI olla ihan yhtä kökkö päivä :D Tai sen varaan mie oon laskenu... :D Mikäs se tännään niin kovasti vastusti?

Misukka en oo kyllä ennen kuullukkaa mistään ruusukvittenistä. Googlettaisin jos vaan jaksaisin :D Tuo hillo/hyydyke kyllä kuulostaa aika herkulta :) Voi että miulle iskee niin masukateus kun luen noita juttuja... argh! Miten tää voikii olla näin pahana???

Meillä oli pojalla hirvee tuska saaha iltapalaa ja mie ihmettelin että mikä ihme siihen on menny... Mutta meillä olikii anopin tekemää banaanikakkua :D No en muuta sano kun aika nopsaan ne tuhos puolikkaan kakun :D Nyt voiskii mennä jo hampipesulle, saunassa kerettiinkii jo käymään :)

1.10.2012
riu
riu

Heh, ninnupille kävi samat ku mulla päivälörpän kanssa :D

1.10.2012
misukka
misukka

Täällä on lapset ravittu. Tein pojille tattarikaurapuuroa ja kyytipojaksi pari teelusikallista ruusukvitteni hyytelöä jonka keittelin eilen. Aikas mielenkiintoinen kasvis muten. Ne hetelmät on ihan loistavia ilmanraikastajia, tuoksuu monta päivää ja nyt ku tein hilloa ni siitä tuli tietty hyytelöä. Mut siis se maku. Sitä ei oikein osaa kuvailla. Semmonen hiukka hunajamainen ja esikko oli siitä tunnistavinaan omenaista. Sellaisenaan tosi tosi hapan. Eli reilusti sokrua ni tulee tommonen jänskä. Mut upposi tuohon pienempään ku häkä. Esikko vetkuaa taas tapansa mukaan.

Ihanaa, pikku-ukko rutajaa. Mitähän vaipantäytettä mahtaa olla odotettavissa kohtsillään ku ruvetaan iltapesuille suuntimaan. Onko pelkkää hajua vai mahtollisesti vähän lottopotin tynkää.

Pannuun piti tulet saada ni pikkuherra huuti suoraa huutoa. Eipä siinä muu auttanu ku laittaa ukko rattaisiin ja ottaa mukaan sytyttelemään tulia. Vähän fleecetakkia niskaan ettei kylmä tule. Lämpöpussin oon jo hirttänykki noihin kärreihin. Siis sen rattaiden mukana tulleen.

Kai se ukkokultakin kohta tullee, avustamaan noissa iltapesuissa.

Ainiin! Pitäähän mun jakaa teille ilouutinen. Mun selkäni aloitti vihottelun. JEE! Enää 28 viikkoa jäljellä. Vasenta kinttua kivistää ja alaselkä kipuilee. Se on se IHANA iskiashermo.

1.10.2012
misukka
misukka

Keskimmäiset laitettu pehkuihin, kuopus tässä tankkailee :) Esikoinen partiossa vielä.

Huoltomieskin kävi toteamas, että täytyy varmaan tilata sähkömies... ÄLÄ NY, saa nähdä kauanko noi jatkojohdot tuolla keittiössä joutuu lojumaan, lapset niihin kompastelee :(

Odotan jo innolla keskiviikkoa, pääsen silloin kaverille kylään heti aamupäivästä. Ihanaa!

1.10.2012
marjaana
marjaana

tänne oli muuten päivällä käytännön mahdottomuus päästä, erroria työnsi ihan koko ajan. Libresse on pahempi kun big brother piinaamaan riippuvaisia ihmisiä :D

1.10.2012
riu
riu

Mie olin tännää koulussa jokusen tunnin nauttimassa elämästäni. Lissää tehtäviä pukkasi, että oh happy days :D Nyt sitten mies on keskimmäisen kaa kiekkokoulussa ja mie kahen muun lapsineron kaa kotona. Sauna on tulilla ja kohta saan heilua taas alasti ;D Aika perusmaananti siis, tylsä, ankee harmaa ja ahdistava noin pääpiirteissään. Aamulla oli hilpeää sarkasmia kun kuunneltiin erittäin hyvin maanantaihin sopivaa laulua, kas tässä linkki :D

http://www.youtube.com/watch?v=h-LbvFckptY

Mutta että mitäs muille kuuluupi? :)

1.10.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...