Selkäkipu..

Ai hemmetti, iski selkään ihan out of a blue niiin järkky kipu. Tai tarkemmin sanottuna oikean lavan alapuolelle, joka kerta ku liikauttaa kättä, se oikein viiltää. No, miehen parannuskeino oli iskeä kiehuvaan veteen kastettu pyyhe sen päälle ja painaa kädellä siitä samalla. Voi kertoo et pieni huuto pääsi ja manasin sen keskiaikaiset hoitokeinot huitsin nevadaan, nyt on selässä varmaan ensimmäisen asteen palovamma, ainaki se on ihan punainen ja samantuntuinen ku auringos poltettu iho. Eikä se kipu mihinkää edes lähteny. Pitäiskö käyttää kylmää kuumaa vai irvistää itsensä vaan venyttämään sitä?

30.9.2012
Mummy83
Mummy83

Ei sun ole tarvinnut mitään tehdä, että kipeytyy. Oikeastaan just päinvastoin. Jos oot kuormittanu toispuoleisesti ni voi hyvinki lyödä jumiin ihan ykskaks just sen vastakkaisen. Riittää et sulla ei ole ollut riittävästi liikettä hartioissa ni jumittaa mukavasti.

1.10.2012
misukka
misukka

Kiitos ninnup, Täytyy huomen töis kokeilla tuota roikkumista, meil on siellä puolapuut vai miksikä niitä kutsutaan ihan just sen takia et istumatyöläiset voi käydä välillä roikkumassa :) en oo ite vielä testannu, mä luulen et mun käsivoimat onaika surkeet siihen ku joskus tytön seuraks puistossa kokeilin.. :)

Ja jack oli kerinny kans kommentoimaan, kiitos pumppausvinkistä ;) eikös tulehdus kait tule silleen pitkäkestoisemmin? Tai kuvittelisin et se olis silleen et olis särkeny jonkin aikaa jo? Koitin miettiä mitä ihmettä mä oon eilen touhunnu ja vielä oikealla kädellä ku oon vasuri, mut en keksi.

Eli nyt sit uimahallissa saunaa ja kylmäallasta vuoron perään :)

1.10.2012
Mummy83
Mummy83

Kiitos misukka, se on varmaan just toi lihas, googlasin ja kipu tuntuu just silleen ku tuo lihas menee. Mutu tuntumalla venyttelin eilen just noin, se itse venytys ei silleen sattunu, tuntus oikeestaan vaan paremmalta, mut siihen asentoon pääsy ja ku irrotti ni sattus aika tavalla. On se nyt parempi, ei viiltävää kipua enää vaan enemmän vihlovaa. No, mennään uimaan ni pääsee saunaan. :)

1.10.2012
Mummy83
Mummy83

Mulla ko iskee tuommoinen, ni isäntä painaa yhtä tiettyä kohtaa siinä lapaluun kupeessa. Se on siinä lapaluun alareunan korkeudella, vähän selkärankaan päin. Auttaa myös jos ihan kohtuu voimalla hieroo sitä lapaluun reunaa myöten kaaren ylä ja alapuolella. Tulee ihan vahingossa osuttua tuohon pisteeseenkin. Ja sit toki venyttelyä, et saas en lukon pois. Ota sillä kipeän puolen kädellä vastakkaisesta jalkapohjasta kiinni ja venytä oikein reippaasti. Se tekee kipiää mut auttaa myös. Ton hieronnan ohella.

Se lihas on nimeltään epäkäslihas. Kannattaa kuukkeloida ni näät millanen se on.

30.9.2012
misukka
misukka

Hitto ku oliski sauna.. ja hani ei kyllä pääse lähellekkää enää tänään ton pyyhe-episodin jälkeen.. :) no, ehkä se tulee kerään mut tosta lattialta jos en pääse enäö ylös/pois venytysasennosta..

30.9.2012
Mummy83
Mummy83

..

30.9.2012
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...