Pyhäpäivän ratoksi lörppää :D

Mitäs mammat? Minnuu vilustaa kun hetken ajaksi torkahdin. Se on semmosta se päiväunille laittaminen nykyään :D

30.9.2012
riu
riu

Lasten liikunnan ihmemaa, niitä on ympäri Turkuu kait, mut siis sisätiloissa kaikkee kivas lapsille. Me käydään tos urheiluhallilla, ni siellä on pomppupatjaa, pallopelejä, hulavanteita, estejuoksua, semmoisia muovihyrriä, polkuautoja jne jne. Kovin suosittuja on, väkee oli ku pipoo ja oli kiva ku nähtiin kaks muutaki tuttua, miehen kavereita lapsineen ni tytöllä oli hurjan hauskaa.

Musta ei kyllä mitään opettajaa tuu, hitto et voi olla vaikeeta ja turhauttavaa opettaa toista pyöräileen. Ja sit ku se periaattees osaa, mut sit ku pyörä lähtee kaatuun, ji kirkuu vaan jalat liimattuna polkimille eikä niinku elettäkään itsesuojeluvaistosta et iskis sen jalan maahan.

Hitto ku puhutte vohveleista ja letuista, kun on jopari päivää tehny mieli pannaria. Ei vaan millään jaksais tehdä vaik se helppoo oliski ja nyt olis jauhojaki..

30.9.2012
Mummy83
Mummy83

nea miten se siun mies sen kätensä on oikein telonut? Kuulostaa aikas kippeeltä, joten toivotaan että ei menis pitkään parantumisessa. Oliko se teijän poika kovastikin ylpee kun suoriutui tuommosesta tehtävästä?

Mursumuru, taidat olla just eikä melkein noitten messujen kohderyhmää :D Ei sen puoleen, tuo kyllä kuulostaa ihan kivalta tavalta viettää päivää :)

Piglet huisin kivalta se siunkii viikonloppu kuulostaa, että elä yhtään vähättele! :D Tuossa on jo aika hiton monta hyvän viikonlopun tekijää :D Mitäs työ miehen kaa söitte?

Meilläkii ruoka-aika oli ja meni, tsiisus ku oli hyvvää :P Nyt sitte yritän saaha ees hetken rauhaa tuolta perheeltä ja yritän tehä tehtäviä. Hih pakko kyllä kehua tuota meijän isimiestä, se on taas niin elementissään kun se leikittää tuota meijän kauhukolmikkoa :D

30.9.2012
riu
riu

oli kyllä ihana se enkelikirkko...siis kyllä lapset on niin sulosia kun ne laulaa ja kun siellä on vielä omakin mukana laulamassa ni ei voinnu taasen minkään kun rupes yhen laulun kohalla kyyneleet valumaan silmistä ;D juu olin mie itekki sillon aikoinaan koulun kuorossa laulamassa ala ja jopa vielä yläasteellaki :)

kiva päivä täälläki tosiaan takana ja illasta oli ilmakin tosiaan nätti kun aurinko paisto :)

huh,huomisesta tulee sitte jännä kaikinpuolin ku mie meen töihin takas ja lapset menee hoitoon ja vanhin joutuu oleen sitte aamusta itekseen kotona ennen koulun alkua...

kohta saunaan :)

30.9.2012
lenkkari
lenkkari

Paranemisia huiskuttimen perheelle! Tosi inha tauti... hrrrr...

Kylläpäs kuulostaa kaikilla olleen tosi kiva päivä :) Niin paitsi huiskuttimella X) Mutta siis muuten juu :D Oikein sellasen rentouttavan kuulonen, ihan on melkein itelläkkii levänny olo kun on vaan lukenu nuo teijän jutut :D Tässä uotellessani tekaisin yhen kouluhomman valmiiksi, jee! Isimies oli sen aikaa poiken kaa pihalla. Sillä on varmaan tuhmat mielessä kun se on ollu nyt pari päivää oikein erityisen kiltti :DDDD Nyt sitten pitäs ruveta ruuan tekoon pikkuhiljaa. Oijoi kun kanttarellirisotto on ihan älyttömän hyvää pitkästä aikaa, mutta nyt sitte kävin miettimään että pitäskö sittenkii keittää potut ja tehä kastiketta? Voi valintoja, valintoja :D

Mummy niin mihin pyörällä? Joo ite otin vaan ihan pienet tirsat enkä oo pitäny kiirettä minkään asian kanssa  ja on kyllä ihan levollinen olo :)

Haha mursumuru siellä olikii koira haudattuna :DDDD Nooh, mutta antaa poikein leikkiä, vai kuinka? :D

Imppuliinankii päivä kuulostaa kivalta ja tuo poikien juoksukilpailu suorastaan hilpeeltä :D Hahhah mie uskon että on naurua piisannu :DDD

Oijoi marjaana, pistähän maistiaiset! Ihan jonku verran tekisi mieli just jotakii tuommosta herkkua... :P

30.9.2012
riu
riu

Joo tuli han nätti ilma, mä aion pistää tytön pyöräileen sen nelisen kilsaa ihmemashan ja toiset takas ni saa ite vähän liikuntaa kans :) ja kun kerran on nätti ilma.

Vai on mammoilla useammallaki ollut leivontapäivä tänään, mulla oli vasn ajatustasolla, olis huvittanu tehdä salmiakki-tiikerinkakkuu mut se vaatis turkinpippureit joita ei oo.

Me otettii tytön kans tunnin nokoset, ku iski tänttäränttä pihalla ja päikkyjen jälkeen pelailtu pelejä.
Ihan kiva sunnuntai siis.

Huiskuttimen perheelle pikaista paranemista! Ja lenkkari ihanaa, vaikken kirkkomusasta välut, niin kuoroja on kiva kuunnella kirkossa ja etenki jos on joku läheinen laulamassa :) mä oon itekki ollu kirkkokuorossa pienempänä, vaikka laulaa en osaakkaa XD

30.9.2012
Mummy83
Mummy83

ensin mursulle onnea pojasta :)

ja nyt pitää sanoa että mulla on ollu kiva päivä :) käytiin esikoisen kanssa tuolla isollakylällä kisoissa juoksentelemassa ja kyllä meillä oli  kivaa kun oli kaverikin matkassa oman poikansa kanssa ja sitten tein joulupukinkonttiin löytöjä :) ihana päivä :) nyt tuossa on ruoka jo tulossa ja omppupiiras oottaa uunivuoroa :) kiva päivä kaikenkaikkiaan!!!

huiskun perheelle parannuksia!

30.9.2012
imppuliina
imppuliina

Leivottiin lasten kanssa ku tultiin paloasemalta ja kaupasta. Poika toi kokkikerhosta ohjeen pannukakkuun (joka ihan erilainen ku mihin oon tottunu) ja täytyhän sitä kokeilla, tehtiin sitten vielä mokkamuffinsseja.

Kohta sais taas ruveta ruokaa suunnittelemaan..

30.9.2012
marjaana
marjaana

Mäkin katoin koulujuttuja,mutta ei ei ei..ei jaksa=DKatotaan joku toinen päivä paremmalla motivaatiolla=)Ruokaa ei oo paljon tarvinnu laitella,kun porukka ollu vatsataudissa=(

30.9.2012
huiskutin
huiskutin

päivää :)

niin piti sataa täälläki koko päivän ja aamusta&yöllä kyllä satoki,mutta nyt valehtelematta meinaa ruveta ihan aurinko paistamaan :)

täällä olis ruoka kohta valmista jotenka ruuan syöntiin pitäs alkaa...kaks pienintä vetelee päikkäreitä vielä :)

vanhin tyttö menee tänään laulamaan enkelikirkkoon viideltä jotenka sinne siis pitäs lähtee kattomaan..ei ookkaan kirkossa tullu käytyä sitten viime kesän ku oltiin yksissä häissä :) noh,ompahan jotaki tekemistä sentää...mies jääpi nuitten 2 pienimmän kanssa kyllä kotio ni mie meen sitte 2 isomman kanssa vaan :D

30.9.2012
lenkkari
lenkkari

Meillä isimies tuli just töistä kottiin, ja tässä nyt arvotaan että käyväänkö kaupassa vai ei. Valintoja, valintoja :D KOulutehtäviä tässä aattelin päkertää ja potkasen nuo isommat muksut pihalle vähäksi aikaa. Poissa silmistä, poissa mielestä. Ei tarvii ihan koko aikaa olla erotuomarina kun ne ei oo tässä jaloissa :D

Täällä piti ennusteen mukaan sataa vettä koko päivän, kyllä harmittaa kun ei sada X)

30.9.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...