lauantai-iltaa! :D

Kahotaan saahaanko ketjua aikaan, vai onko se taas monologin paikka :D

29.9.2012
riu
riu

Oi vitsi vai pääsi Jii ulos syömään.. mä tahtoisin kans.

Harmi ettei tipihiille oo löytynynnä kaveria rillutteleen :( ja sralla se todellakin on kiva jutella joskus ihmisen kanssa, joka tietää sun menneisyydenki, nauraa vanhoille jutuille ja niin poispäin :)

Täällä alkos just nyt ropiseen kunnoll, täytyy varmaan tsekata ikkunat kiinni.

Mä sain ku sainki tehtyä raporttia mut en vielä ihan loppuun asti, huomiselle jää viimeistely ja jäsentely.

29.9.2012
Mummy83
Mummy83

Yh, glögiä. Hyi. :E Mutta yllätin itteni, sanoin ukolle että jouluksi teen sellasen hyytelörahkahässäkkä kakun mihin tulee piparipohja, jotain namnam juttua väliin ja glögistä geeli päälle. Se maistuu mun suuhun ihan sika hyvälle, siis ajatus! :D Enää puuttuu irtopohjavuoka ja joulu.

marjaana, blogi? Mitäs blogia pidät? :)

Mäki haluaisin laittaa vähä jotain tohon tuvan ympärille. Melkein ostin eileen Halpa-Hallista niitä jotain syysrehuja mitkä kestää vissiin talven yli. Ja ruukun, ison. Olisin etupihalle sen lykänny. Mut pyörällä paha kuljettaa sellasta helevetin isoa saavia.. :D Mut lyhtyjä pitää kyllä ostaa ja pakottaa iskä kehittämään jotain kiinnitysmekanismeja tonne ulos. :)

Ugh. Meillä oli viime yönä yövieras. :D Isäntä oli tuonu ystävänsä meille nukkumaan kun raukka parka oli saanu vähä iskua ja hukannu siinä rytäkässä avaimensa (koti, auto, firma) ja puhelin oli sen näkönen et sen yli on ajettu autolla. Niin ja avopuoliso ei ollu kotona niin paha mennä oven taa.. Niin ukko sit sen tosiaan meille toi uinumaan. Onneks avaimet löyty hotellin respasta eikä se emäntäkään niin kiukus ollu. :D
Mä hain tänään varastosta tuos illansuus kaikki kirpparirojut kun tajusin että ens viikon pe alkaa taas viikko. Pitäis vissiin keksiä jotaki hintojaki noille rojuille.. :o Onneks kirppari on nyt tosi lähellä, varmaan max. puoli kilsaa matkaa. :) Ekaa kertaa vien tolle kirpparille, mut odotukset on korkeella, se on nyt saanu taas vähä asiakkaita takasin. Yhteen väliin sielä ei oikein käyny kukaan.. :o

29.9.2012
RJ89
RJ89

jiille ja miehelle hauskaa iltaa :D

tänään onkin ollunna näemmä muillaki virtaa touhuilla vaikka mitä :)

hmmm,nyt rupes tekeen mieli lanttulootaa tai voisin mie syyä porkkanalaatikkooki,nam....onneks kohta on joulu ni saapi nuitaki herkkuja taasen :)

29.9.2012
lenkkari
lenkkari

iltaaq rakkahat mammat:)

meilläon  nyt penturikas aika menossa. viikkositten syntyi hauvavauvoja, tänään rottavauvoja, ja kaikenlisäksi  näin  unta että  synnytin itse pojan:D

mie voisin ihan yhtyy tuohon mursumurun sipsi-iltaan:D mie kans toivon et nuo venkulat kohta nukahtas,tai ees rauhottus, ja voisin iute heittäytyy kanssa  potslojoo sohvalle karkkipussin, pinacoladon ja kirjan voimin,  sekä  khatoa housea:) enempi parempi!

29.9.2012
Blanco
Blanco

iltoja :)

kylläpä rupes väsyttää nyt kun hetkeksi kerkes istahtaa...mut kyllä oon ahkeroinnukki tänään taasen ihan urakalla ;D

pesin nuo takapihan ikkunat kun keli oli tosiaan niin mahottoman hieno täälläki koko päivän...tosin nyt siellä alko sitte se sade mikä kestää ilmeisesti huomisenki ainaki... :( sitte siivosin nuo pihakalusteet tuolta takapihalta talvisäilöön ja haravoin pihan,nyt joutaa vaikka lumet tulemaan ;D ... ei vaa,ei ehken ihan vielä tarttis kuitenkaan :) sit menin ja pesin vielä saunan ja pesuhuoneen,huh...nyt kelpaa mennä kohta saunaan :)

huomenna saapi sitte melkolailla vaan olla kun kaikki isot siivoilut on tälle viikkoo tehtynnä :D

29.9.2012
lenkkari
lenkkari

mursumurulla on siis lähtenyt ihan kivasti vauva-arki sujumaan? Voi että nuo alkuaikojen vauvanuuhkuttamiset, ne on vaan niin parhaita... Ihan haikeus kohta iskee :) (ja kateus :D)

29.9.2012
riu
riu

huh kyllä on napa killallaan, meillä oli karjalanpaistia ja sienisalaattia sekä piimää kyytipojaksi... vielä jos ois ollu lanttulaatíkkoo niin se ois varmaan ollut liian paljon onnea yhteen ruokaan :D Oli siis hyvää tosi pitkästä aikaa :)

Mitäs blogia se marjaana kirjottaa? Miunkii oli pakko ihan erikseen sitä kysyä :D

Mummy ei ne rapsat mihinkään karkaa, välillä kun pittää tuommosen kivan päivän niin taas kummasti jaksaa ne kirjottamisetkii tehä. Tuo siun päivä nimittäin kuulostaa nimittäin niin kivalta että voisin itekkii pittää yhen semmosen :D

Pakko se on sen verran liikahtaa että sytyttelee nyt ne kynttilät kaikkialle :)

29.9.2012
riu
riu

Iltoja! Me lähdettii siivouksen ja ruoan jälkeen kummitytön luo, tytöt leikkis vuorotelken sisällä ja pihalla ja äidit nauro juttuja vedet silmisdä ja kyljet kipeinä. Oli kyllä niin mahtavan hauska päivä :)

Pitäisköhän munki laittaa partsia syyskuntoon ja lyhtyjä sinne. Kuullostaa riun kuvailmat niin kivoilta :) mä tein daimia illan iloksi ku jotain hyvää pakko saada. Kun tehokkaaksi aiottu raporttipäivä meni mönkään, ni täytyiskö käyttää ilta siihen nyt sit.. ei kovin houkuttele mut jos rykäisee valmiiksi niin olis yks homma vähemmä ja vois täysillä keskittyä toiseen rapoon.

Mitäs blogia se marjaana kehittelee? :)

29.9.2012
Mummy83
Mummy83

Oi. glögiä...mullakin olis tuolla yks purkki, pitäisköhän korkata..

Blogin kimpussa oon tämän päivän kuluttanu... muu väki meni saunaan ja mä meen kunhan tissitakiainen mut sinne päästää.

isäntä lupas tehdä lämpösiä leipiä iltapalaks. namskis!

29.9.2012
marjaana
marjaana

Tännään oli aivan ihana ilma! Myö oltiin päivällä ihan huolella ulkona, sillä ne päikkäritkii maistui niin uskomattoman hyvin :D Mie viritin takapihan puolelle katokseen kynttilälyhdyt, viimeinkin. Käyn ihan just laittamassa niihin kynttilät tulille :) KOhta syyvään iltaruokaa ja iltapalski aattelin että herkutellaan glögillä ja pipareilla :D Mutta kun on jotenkii jo niin jouluinen olo ;D Isimies on iltavuorossa niin miulla onkii vapaus huseerata ihan mitä huvittaa :D

Mitäs mammojen päivään on kuulunut? :)

29.9.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...