Miltä miehesi näyttää?

Siinäpä se. Me tiedetään jo miltä mammat näyttää, mutta ne ukot! Ah ne ukot.

28.9.2012
RJ89
RJ89

Pitikö se tossun kokokin mainita. No kanoottihan se. Monosta riippuen 45-47. Ja valitettavasti laspet tulleet isäänsä tuossa monoasiassa. Kuopus sentään vähän hillitymmin ku esikko.

30.9.2012
misukka
misukka

Voehan

No miun ukko on 180cm pitkä, tukeva/roteva, hieman ylipainoakin on mutta ei häiritsevässä määrin. Hiukset on maantienharmaat ja mies tykkää pitää ne lyhyehkönä, noin 5 sentin pituudessa ympäri pään. Silmät on samanlaiset sekametelisopat ku mullaki eli lähinnä harmaata mut löytyy vivahdus myös ruskeaa ja vihreää. Töissä kulkee farkuissa ja kauluspaidassa, kotona heittää jalkaan verkkarit ja teepparin.

Mun ukkoni on karvainen, ihan jokapuolelta. Lyhyt parta löytyy suun alapuolelta, ei viiksia ja posket yrittää pitää silosena. Melkonen urakka ku parta kasvaa selkeälle sängelle alle vuorokaudessa. Pulisongeistaan tykkää, mä oon tainnu tottua niihin vaikka alkuun vähän ihmettelin niitä.

30.9.2012
misukka
misukka

alli huumorilla kirjotin :)

29.9.2012
mustikka88
mustikka88

mun mies on tatuoitu, hieman alle 180cm, 100 kilonen, hieman mahaa kerryttänyt mutta eikös se tilastollisestikin mene niin että moni alkaa pitkässä suhteessa lihomaan ;D mies oli jotain 80kg kun tavattiin mutta eipä tuo mua kiinnosta kummemmin kunhan kans terveenä pysyis :D ja ja.... ihan vaaleet hiukset ja nyt on tänä vuonna halunnu parran niin semmonenkin löytyy.. harmaat silmät (?) ja semmonen hopparityyli mutta myöhemmin en tiedä miten toi tyyli muuttuu kun tuskin 40v asti löysiä vaatteita käyttää x) muttei hän koskaan ole niin pukeutunut että mummot kuiskii vaan harvinaisen siististi kumminkin lökäpöksyksi :D mekin aika huvittavia kuulemma ollaan kun oon tosi lyhyt niin onneksi mies ei tuon pidempi ole vaikka kaikkien rinnalla kyllä hölmöltä näytän x) ja olen (ainakin ennen synnytystä:D) tosi hoikka ja siro niin ollaan kuin yö ja pv :D mutta onnellisesti yhdessä ja se on pääasia =) 3

29.9.2012
AMP91
AMP91

pitkä, hoikka, tatuoitu ja vittumaisen näkönen:D

ja tämän "vittumaisen näköinen" hää on itsekkin allekirjottanut x))

29.9.2012
Blanco
Blanco

AHAHHHA mä repesin tolle piipan "jos ei olis päätä niin tunnistaisin karvoista"! :DDD Kiitos siitä! :D

Olipa kiva näin aamutuimaan (?? noott..) lueskella teidän ukkeleiden ulkonäköjä, mä en uskonu et tähän juuri kukaan vastaisi. :o Hih. :)

Sen verta vielä tosta omasta että sillä on ainakin neljä rintakarvaa mitkä ajaa säännöllisin väliajoin. :D Ja noi naamakarvat on hyvinkin samanlaiset kun Peter Franzenilla on, vaaleemmat vain.

29.9.2012
RJ89
RJ89

177cm/68kg/43, kevyt ruumiinrakenne, mut silti hartiat ja vähän keskivartaloaki kertyny :) et ei se näytä yhtään ruipelolta vaikka painonsa puolesta semmoinen onki.

Ihonväriltään ruskea, silmät on mustanruskeet ja tukka luonnostaan musta ja kihara mut nyt rastoina. Molemmis käsivarsis tatuoinnit. Sanasta viikset mulle tulee aina mieleen Tom Selleck mut miehellä semmoiset chris brown tyyliset :)

Vaatetus on yleisimmin farkut, tennarit, pikee paidat,pelipaidat, kauluspaita+/neule,tai huppari.

29.9.2012
Mummy83
Mummy83

juu noita rintakarvoja ei ole hiventäkään. ja kainaloissakin vaan pienesti. :D

29.9.2012
mustikka88
mustikka88

no mä sanon että teillä on painavia miehiä :D kun tuolla oli että ompa lyhyitä.

omani on sellainen rasvaprosentti varmaan 0, mutta lihakset on raknnusmiehen tavoin näkyvissä mallikkaasti. tosi riski pikku sisupussi. 170cm, n.62-63kg. ei mikään lauta vaikka painaakin vähän. tummanruskeet hiukset, viikset ja parta, vahvat tummat kulmakarvat ja ripsit, hiusten pituus vaihtelee 0,5cm-4cm, miten jaksetaan leikata sitä. vihreät silmät. yleensä farkut ja t-paita, huppari. tai sit jos on kotona niin verkkarit. kenkä 42. sopiva mies minulle (154cm) miehellä tatulointi kans toisen käden olkapää/käsivarsi. meilläkin miehellä menee ruokaa varmaan 3 ihmisen verran, mytta ihmekö tuo kun raskas ruummillinen työ, ja vapaalla liikkuu koko ajan.

semmonen suomalainen perusjuntti, elämän tehtävään tuoda leipä pöytään ja olla lasten kanssa, ja harrastaa perussuomalaisia harrastuksia, metsästystä, kalastusta, ja sit aina kun joutaa niin thai boxing ja salilla käyminen.

29.9.2012
mustikka88
mustikka88

Mun ukkokulta on n.175cm pitkä ja normaalivartaloinen (puntaria meiltä ei löydy). Tatuoitu puoli selkää ja toinen käsi. Hiustyyli millin sängestä pari milliseksi, ukolla luonnonkiharuuteen taipuva tukka joten ehkä näin parempi :)

Pukeutuu suoriin housuihin tai farkkuihin, usein kauluspaita töissä, kotosalla t-paita.

29.9.2012
marjaana
marjaana

163cm pitkä mua sentin pidempi. Painoa en tiedä pientä mahaa löytyy. Tummat lyhyet hiukset ja sini-vihreät silmät. Ei karvoja naamassa kulmakarvoja ja ripsiä lukuunottamatta. Vaatteet on pellavahousuja eli ns.suoria housuja, t-paitoja ja puuvilla pitkähihasia. Kenkät on kokoa 41 ja yleensä kävelykenkän näköisiä lenkkareita. Tarpeen mukaan pistää töihin kaulunpaidan, suorat housut ja siistit kävelykengät

29.9.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 6-month-old toddler

Okei mieki kerron.. Reilu 190cm pitkä ja yli sata kiloo, en painoo tarkkaan tällä hetkellä tiijä. Tosi tumman ruskeet hiukset, tarkotus ois olla suht lyhyet, mut nyt on kasvanu taas sellaseks ylipitkäks pystypöheiköks. Naamaki oli jääny ajamatta näköjään taas ku töihi illalla lähti. Silmät on vähä ouvon väriset, mut jotenki vihertävät kai. Jalka semmonen 46-47, joten miula ei oo kenkiä ku ukon kengät vie kaiken tilan... Suurimman osan ajasta sillä taitaa työvermeet olla niskassa eli suorat housut ja jonku sortin paita kauluksella ja joko nahkatakki tai sellanen musta "työ"takki. Kotona usein ohkaset ruudulliset pyjamahousut jalassa ja kylillä juoksee farkuissa ja hupparissa tai kauluspaidassa. Vissii tota on monesti luultu mustalaiseks ton työvaatetuksen takii ja siks ku on nii tumma.

28.9.2012
huopis
huopis

Oma ukko on tollanen 178cm paikkapaikoin huonoryhtinen kukkakeppi, painoa on vihdoin saanu ilmeisesti yli 70kg. Syö kun hevonen mutta missään se ei näy. Lihaksiaan on kasvattanu tässä nyt pari kk ja ihan kivasti ne sieltä alkaa näkymään. ;b Isännällä on myös toisessa käsivarressa koko matkalta tatuointi PERKELE ja korvissa 14mm venytykset. Tukka on päässyt kasvamaan jo korville ja ylikin kun on niin jumalattoman pitkä matka parturiin (tohon tien toiselle puolelle :D). Mutta ei se mua haittaa, tolla oli olalle hiukset kun me ollaan tavattu ja ai että kun kurnau! ;b Kelpaa siis mulle. Naamassa rehottaa karvaa ihan yhtä lailla kun päässäkin, pulisongeista jatkuu leualle asti ja viikset löytyy. Ihan vaaleet, mut olispa se kummallista jos sillä olis tummat naamakarvat kun on muutenkin vaalee.. :D Silmät on jotkut ihmeen väriset, olisko harmaavihreet? Vaatetta löytyy lähinnä farkkuja, pellavahousuja, ns. suoria housuja ja paitoina on vaarinpaitoja ja hiattomia huppareita sun muuta. Kauluspaitoja on sen verran että vois yhden armeijan niillä puettaa.

Olisko muuta? :D Kengän koko 42, naisellisen pieni. ;D

28.9.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...