Lähteekö läski?

Lähteekö ylimääränen läski mahan kohdalta niin että sais litteemmän vatsan, vaikka tosin raskaus pussukka ei taida mihkään lähtee, jos tekee jokapäivä vatasalihasliikkeitä? Tota ylimääräistä kun tossa mahan kohdalla ja jenkkakahvoissa on aikas paljon.. Haluaisin litteemmän vatsan että kehtaa ihmisten ilmoilla kulkee eikä tarvii aina laihistella ym... Elättelenkö turhii toiveita vai auttaako vatsalihas liikkeet tohon läskin lähtöön? Kokemuksii ? Ja onko tuottanut millaisii tuloksia ja missä ajassa?

27.9.2012
kaUnis
kaUnis

mulla ei se vauvapussi mihinkään lähde vaikka miten jumppais ja laihtuis:/ kaikkialta muualta kiinteytyy mutta tuo pussi edelleen vaan rumana tuossa roikkuu..

5.10.2012
piia88
piia88

no ei pelkät vatsalihas liikkeet auta, pitää tehä siitä ympäriltäkin, eli selkää ja jalkoja on treenattava myös. ja ruokavaliosta kannattaa jättää niitä turvottavia juttuja pois ja välttää ähkyksi syömistä. kyllähän se äiti maha jää jonkin verran ellei ole luonnostaan ihan lautalaiha. mutta kyllä ''äitimahastakin'' nätin saa kun jaksaa yrittää.

27.9.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...