Interval Server Error - Libero Moderator saa vastata

Nyt on kuukaa mun pinna täys! Jos jumalauta kestää yks vi*un ilta lukea yhtä vi*un ketjua, niin eikö jossain oo sillon vika!? Kysynpähän vain arvon kollegat!? Oon laittanut asiasta palautetta firmaan, ja mulle sanottiin että on voinut olla väliaikaisia ongelmia, paskan vi*ut sanon minä. Kyllä tätä on ollut ihan siitä asti kun Libero muuttui. Mä ihan tosissaan lopetan pian täälä käynnin, mulla kiehuu nyt jumalauta niin yli tää homma! Kiitos ja anteeksi.

26.9.2012
RJ89
RJ89

Kiitos palautteistanne. Ikävää ongelmaa selvitetään ja toivomme, että saamme sen korjattua mahdollisimman pian. Kiitos kärsivällisyydestänne.

Toistaiseksi keskustelupalstan näkymän muuttaminen on toivelistalla. Mutta kun sivua tulevaisuudessa kehitetään toivomme, että voimme muuttaa sivunäkymän käyttäjiltä saadun palautteen perusteella toimivammaksi.

Moderator

4.10.2012
Libero moderator

Hoi hoi! Mä laitoin palautetta sillon myös tosta että vois näkyä useampi viesti sivulla ja meinasivat sillekkin asialle tehdä jotain! :)

Ei ny heitetä kirvestä vielä kaivoon, mulla on ainakin nyt pelittäny ehkä kenties vähän mukamas paremmin? Ehkä? Kai?

3.10.2012
RJ89
RJ89

hahah ja samalla kun tehdään korjauksia niin pliis koko ketju näkymään kerralla eikä vaan kymmentä vastausta, ei tarviis ladata ja katsella sitä erroria ehkä niin usein..?

Mutta siis juu, samalla miulla on auki yleensä ainakii naamakirja, sähköposti, iltasanomat ja monesti myös paljon muita sivuja tehtäviä tehdessä, ja ainoona on libbe kun jumittaa, kaiki muut toimii ihan hyvin. Todella turhauttavaa, eikä ihmekään kun sivusto on hiljentynyt.

3.10.2012
riu
riu

Ah, KIITOS !

28.9.2012
RJ89
RJ89

”Kiitos palautteistanne koskien sivustomme ongelmia. Olemme laittaneet asian eteenpäin tekniseen tukeemme selvitettäväksi. Toivomme todella, että saamme nämä kiusalliset ongelmat sivustollamme korjaantumaan mahdollisimman pian.

 

Ystävällisin terveisin Libero”

28.9.2012
Libero moderator

Mä yritin yhtä aloitusta eilen laittaa ja 7 erroria kunnes luovutin. Sit 3 erroria ku yritti etusivulle päästä ja paiskasin koneen kiinni. Tuntia myöhemmin pääs taas. Hiukka ketuttaa tämmönen meininki.

Mutta joo, kyllä noita erroreita pukkaa kepeesti monta KYMMENTÄ päivässä.

28.9.2012
misukka
misukka

Haha, mä en edes jaksa laskea mun erroreita. :D Miljuuna?

28.9.2012
RJ89
RJ89

PuhOuu tiivistikin kaiken aika hyvin pakettiin. Nyt vain odotetaan mitä se kaikkitietävä Libero Moderator meille vastaa.

27.9.2012
RJ89
RJ89

Kirjoitan alle kaiken mitä edelliset on sanoneet! Ongelma on liberon ei nettiliitymästä johtuvaa. Koska kaikki muut sivut pyörii ilman ongelmia paitsi libero. Mulla on joskus kaksi välilehteä auki yhtäaikaa että on lukea jotakin samalla kun liberolla kestää. Tuolla onko auki vain libero vai joku muukin ei ole vaikutusta liberon toimiseen. Ongelmat on tosiaan olleet jatkuvia ja päivittäisiä liberon uudistumisesta lähtien joten kyse ei ole enää mistään väliaikaisesta. Kaikkien sivujen lataaminen kestää pitkään, samoin kun sisään kirjautuminen ja ketjun aloittaminen ja ketjuihin vastaaminen. Sitten se heittää tuota Interval Server Erroria koko ajan usemman kerran päivässä. Mutta tulee myös Site ofline tai vastaava teksti vähintään kerran päivässä. Sitten on vielä joku kolmaskin mutten muista mitä siinä lukee.

Tuosta kirjautumista vielä en mäkään koskaan kirjaudu ulos mutta libero heittää mut pihalle aina välillä päivän mittaan ja vähintään aina kun sammutan netin.

27.9.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 4-month-old toddler

Yhtyy kuoroon. Ihan joka päivä erroriterroria ja jopa useita kertoja saman ketjun kohdalla, ei saa omaa kommenttia läpi ku aina pukkaa erroria. Ja ku rinnalle avaa jonku iltasanomat joka on kuitenki kohtuullisen raskas sivusto ni menee alle sekunti ku on auki.

26.9.2012
misukka
misukka

Jonna, totta turiset. Ja kumma juttu että kun sivut uusiutuu niin "palvelu" heikkenee..

26.9.2012
RJ89
RJ89

Mä oon oppinu ton kirjautumisjutun jo kantapään kautta ja tää kirjaa mut suoraan sisään. Mut voi luoja sitä aikaa mikä menee siihen et pääsee keskusteluihin ja sit että saa ne auki ja että saa kirjotettua jotain + jos joutuu sivua vaihtamaan.

Mulla oikeesti kilahti nyt tähän hommaan ihan täysin kun ei jumalauta mikään toimi.

Mä ymmärtäisin jos tää ongelma olis KAIKKIEN sivujen kanssa, sit soittaisin Soneralle ja sanoisin niille pari valittua sanaa, mutkun tää on tasan Libero. Kaikki muu toimii paremmin kun täydellisesti.

26.9.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...