Iltoo! :D

Justiinsa kotiuduin ja uuden vilkkaan libbeillan toiveissa avaan jo iltalörpät :D Mitäs mammojen keskiviikkoon? :)

26.9.2012
riu
riu

Hyvältä vaikuttaa taivaltajan tilanne. Kai tuota vois ihan vakavaksi harkinnaksi ainakin sanoa :)

Mut joo. Mulle tulee nyt nukkumatti. Hyviä öitä mammat.

26.9.2012
misukka
misukka

Voi luoja mä oon väsyksis. Käytiin tuos suihkussa äsken ja oho katos kun on unohtunu käyttää rakkiparka pihalla.. Uupps.. Se söi kuitenkin jo pari tuntia sitten.. Saattaa olla hätä? :D

Mä taidan tässä kaikessa vtutuksen multihuipentumassa tätä sivua kohtaan painua kohta unten maille. Ärsyttää.

26.9.2012
RJ89
RJ89

tuo nahkatulppaani oli tosiaan aika loistava veto :D

meillä ollu torppa jo tovin hiljanen kun muksut menny maate...ja nyt jos jaksas viel tovin katella rauhassa telkkua :)

ihana tosiaan tuo tytön loma ja tuleepi varmasti tarpeeseen ja ansaitusti :)

26.9.2012
lenkkari
lenkkari

kiitos PuhOuu päivän vinkistä "miten treenata nieluviljelyn ottoa kotona"..XDDD

26.9.2012
memmu
memmu

Ka, en osaa kirjottaa. PÄIVÄN siis.. :D

Tiedättekö muuten sen tunteen kun oot kaupassa, tai jossain muussa julkisessa tilassa ja oot ihan varma et sua seurataan? :D Mulla oli tänään kaupassa sellanen tunne. Ja sit aina kun vilkuilin ympärilleni että mitä helvettoa, niin yks sama tuore isämies sielä hyvä jottei vilkutellu mulle. Sit se iski ittensä vielä mun perään kassallekkin. Olihan se komia. :D

26.9.2012
RJ89
RJ89

TÄMÄ SAATANA ON TÄÄLÄ TAAS VAAN ERRORISOINU KOKO PÄIN! Joten ehtoota. 8)

tyttö, voi että! Ottaa varmasti pattiin tosi lujaa toi sormuksen katoaminen.. :/ Toivotaan että sielä päin olis joku ihana ihminen joka sen löytäis ja veis infoon tms. :) Ja aika ihanaa kun pääset tommoselle pikkulomalle! Sivusta seuranneena voin sanoa että oot sen ansainnut! :)

Mummy, kyllä on hyviäkin navikaattoreita. Mut ne maksaa. :D Ukko osti joku vuosi sitten kaupan kalleimman, vaan 500e. Aha kiva, mitä me syödään loppu kuu? :D

riu, voimahalirutistus sinne!

Mitäs ne ukot nyt niin on ottanu päähän? Mulla oli ehkä eka päivä vuoteen kun ei ottanu! :DDD Mä olin melkein 100% varma et tänään kun ukko meni ruuvaamaan sitä Ooppelia, et ku soitan sille ku ipana herää päikkäreiltä niin sielä se makaa jossain koneella eikä oo kattonukkaan koko helevetin autoon päin. Mut ei, sieltä se tuli jo niinkin aikasin ku 17:00 kotia! Jestas. Kyllä olin ylypiä. Ja oli jopa saanu kaikki hommatki tehtyä! :D Enää odotellaan sellasta airbäkivalonnollaajaa saapuvaksi, sit vois yrittää kilpiä......

PuhOuu ! MÄ NIIN REPESIN NAHKATULPPAANILLE !! :DDDD Ahahahhahhah, parhaat naurut tälle ehtoolle! Khihihi :

Plah, mä oon ihan poikki. En oo mitään kylläkään tehny, mutta oon silti ihan poikki. Halki ja katki. Sänkyyn kiitos. :D Ehkä mä tovin vielä jaksan. Pitäis yks rasittava ruokapäikky käydä täyttämäs taas tälle illalle ja ja ja ja ja.. Mä en vaan jassa. Nyt on ihan naatti. Ei mulla muuta. :D

26.9.2012
RJ89
RJ89

meillä tuo sauna on ollu täysin miehen "oma juttu" niin mä en oo puuttunu siihen mitenkää niin enkai mä voi sitte tunnustaa nauttivani ees siitä ku vuojen kohta tupissu siitä..=) meillä on tuo ukko tehny ite alusta asti tuonne pihalle tuommosen hirsisaunan johon tulee sitte sellanen kesä asuttava huone ja kiva pikku terassi mutta voi jee ku se on vieny aikaa!!

26.9.2012
memmu
memmu

huh,huh...nyt olis tälle iltaa taas lasten jumpat käytynnä ja kohta saunaan :)

pikkasen meinaa jo väsyttääoli taasen sen verta haipakkaa tän illan menemiset...mutta nyt on kauppa reissu tehtynnä ja hain sitte sieltä lidlistä kuitennii ne kurahousut nuille muksuille,nuo oli kyllä semmoset tavalliset ei siis vuorelliset mutta nätin näköset ja tosiaan ihan laadukkailta vaikuttivat ja kun hintakin oli halpa ni hyvä niin :) harmi et joutu ottaa kyl toiset siniset (siis poikien "mallia"...)kun ei ollu kokoa tyttöjen mallissa...mutta ne kuulemma kelpaa hyvin tuolle toiselle lyylille :D

on se vaan hyvä välillä avautua nuille miehille tietyistä jutuista ;D

voi se eka ultra on tosiaan aina yhtä jännää :D

26.9.2012
lenkkari
lenkkari

voi sinttu mä pystyn niiiiin samaistuun suhun!! meillä ukko lähti su iltana töihin, mä jäin kahen pipin mukulan kans kotiin ja herra tuli  eilen illalla kotia..lapset se nukutti ja sitte piru vie kehtas kortsun rikkoa mun sisään..XD tämän päivän se sentään oli lasten kans kotona mutta lähti samalla oven avauksella töihin ku mä tulin töistä..ja viikonloput se kans rakentaa saunaa..

miehet..............tänään ei oo hyvä päivä omistaa palleja..XD

26.9.2012
memmu
memmu

sanos jii muuta, miekii jouvuin ihan laskemaan tännään että onko muka jo niin kauan? Mutta siis juu kyllä on :D

Hahah mummy, ei passaa miehen ennää kommentoida siun ajamista :D Ja miten tuo kolme varttia kymmenen minuutin matkaan kuulostaa ihan tän kaupungin kesäiseltä meiningiltä??? :D

26.9.2012
riu
riu

Riulle voimahali.. mulla on aina tammikuussa useempi päivä ku käyn hautausmaalla ja se ikävä ei lopu koskaa..=(

26.9.2012
memmu
memmu

Tyttö, ihan loistavia uutisia! Oot kyllä niin lomasi ansainnut! :))))

Misukka restonommi miusta pitäs tulla, eli matkailualaa. Juu ei ravintola-hommia vaan ihan semmosta tuotteistamista ja venäjä-osaamista enemmän :) Oi että ja ultraan pääset... Oi ihanaa ♥

Kiitos ninnup, miunkii tekkee nyt mieli sipsiä ja dippiä :D

Jii anna palaa vaan, sie oot yleensä lauhkee ku lammas, että tuuleta pois kerrankii :D Aika jännä kyllä miten ei onnistu tuo töitten järkeistäminen tuon paremmin, onneks kohta pahin helpottaa, ettei aina tarvii kahtoo samaa touhua. Pitkää pinnaa siulle! :)

Marjaana aika urakalta kuulostaa tuo huoneenvaihto, en yhtään ihmettele vaikka oisitkii ihan poikki :)

Paranemisia memmun perheeseen, kurjaa tuommonen sairastelu :/

Just siskon kaa soiteltiin että lähetään viemään kynttilää iskän hauvalla. Tännään on 4 vuotta siitä ku iskä kuoli, että niin se aika vaan mennee. Illalla siis pieni vakavoitumisen hetki tiiossa, ja lämpimiä ajatuksia iskälle :)

26.9.2012
riu
riu

No on kyllä tyttö lomansa ansainnu! Nautit täysin rinnoin vaan hemmoteltavana olosta.

Voi höh Jiin miestä, mut onneks on ohimenevää. Mikäköhän siinä muuten oikeesti on et naiset on tehokkaampia? Mä en tunne yhään pariskuntaa mis vois sanoa et mies on organisointikykyisempi ku nainen..

Vai on misukalla jo ulrta huomenna, jännää :)

Ja marjaanaki on ollut ahkerana :) mun pitäis raivata taas pöytä, mut ei jaksa, siinä on nyt reseptejä kokoviikolle :)

Mies haki tytön hoidosta ku hälle oli noussu kuume, ovat sit huomisenki kotosalla ku mies menee vasta iltaan töihin. Sit heitin sen teoriakokeeseen ja voi %&** , taas tuli todistetyua et niistä fucking navigaattoreista oo mihinkää. Ajettii varmaan 20km ylimääräistä *murrr* ja kaikista ärsyttävintä et mä tiesin srn paikan muutenki, jos mies olis yhtään osannu sanoa misä päin.

No, se reppas tentin :D ei siinä mitään hauskaaoo, mut sen reaktios kylläkin. Enää ikinä ei voi sanoo et mä oon huono kuski ilman et muistutan sitä tuosta, mä pääsin aikoinani ekalla läpi. ;) sit jumituttii johonki ihme ruuhkasn, kesti kolme varttia päästä keskustan läpi ku normaalisti sen ajas ehkä 10min. Mä en ikinä muuta mihinkää mis on liikenneruuhkia tai ainakaan aja autolla siellä. :) hermot ei kestä.

Illan ohjelmas olis palapelejä tytön kans ja sit ku hää menee nukkuun, ni koulutehtäviä..

26.9.2012
Mummy83
Mummy83

Voi J. Mä voin kuvitella et ketuttaa ja juhlallisesti. Kyllä minnuuki ketuttais tuommonen. Ärsyttävä ko pitää oikein erikseen ruveta vielä ärsyttämään jos ei ole valmiiksi kiukkunen.

26.9.2012
misukka
misukka

Huh olipa urakka kun vaihdettiin keskimmäisten huoneet päikseen..

Nyt sitten vauvan kylpy ja muu sakki saunaan, johan tässä saa nukkumattia alkaa odottelemaan, sopivasti repii suupieliä :)

26.9.2012
marjaana
marjaana

ihanaa Tyttö että pääset hemmoteltavaksi! =)

26.9.2012
memmu
memmu

iltaa!

ajattelin kohta laittaa pikkaset kaffit tulemaan, kuhan jaksas nostaa vaan peränsä penkistä. on muka ollu rankka päivä ku oon töissä käyny ku viikon verran oon kotona muksujen kans napoja tutkittu ku enhän se minäkää voi mitään tehä jos lapset sairastaa! =) mun laiskuudelle löytyy aina pätevä syy...XD mutta onneksi toi neiti alkaa jo paranee ku on toinen ab-kuuri viikon sisällä menossa..

nyt ne pikku ihmiset leikkii keskuspölynimurin letkulla ja huutaa "tuunataa!!!" tai "tämä on laiva, ja me seilataan k-arket kouluun!" whaaat?  mistä lie mielikuvituksesa periny.....=)

26.9.2012
memmu
memmu

Voi ihanaa tyttö! Kyllä sinä olet todellakin hemmottelusi ansainnut. Aivan mahtavaa!

Ihana tuommoinen ajatus ylipäätään.

26.9.2012
misukka
misukka

Vai sipsiä... nam

Pitäsköhän mun repästä ja huomenna käydä hakemassa sipsiä ja dippiä. Mun on tehny mieli jo monen monta viikkoa.

26.9.2012
misukka
misukka

Raahauduin puolipakolla tänään Jumboon ruoka-ostoksille ja autoon tullessani huomasin vihkisormuksen tippuneen ;( Kävin vakseille sanomassa ja Prisman infoon, mutta eiköhän sen jo joku pitkäsormi ole rahaksi vaihtanut ;( Mies lupas ostaa uuden, mutta ei sitä tunne-arvoa saa takas.

Sitten mulle tapahtui jotain uskomatonta. Sain puhelun pienimmän kuntoutusohjaajalta :"Kuule, me kaikki HUSsin kuntoutusohjaajat(eri yksiköistä) saadaan valita yksi äiti, joka lähetetään joulukuussa 3vrk täyshoitoon ihanien äitien virkistyspäiville pieneen kartanokylpylään.Ja minä olen keuhkolääkärin kanssa valinnut sinut" Tämä kartanokylpylä ja muita tahoja sponssaa sen reissun,ei mene veronmaksajien rahoista. Sinne tulee 14 äitiä (vain äitit pääsee) joilla on erityisen sairas/hoitoinen lapsi mm.syöpä, sydän,hengitys,allergia jne. Koitin kyllä sanoa, että on paljon äitejä ketkä ansaitsee tämän hemmottelun paremmin kuin minä, mutta pullikointi ei auttanut. Ja ajatushan on aivan ihana. Kyllä multa itku pääsi.

26.9.2012
tyttö
tyttö

Iltoja iltoja

Vai että melkein kiinnostuneita amislaisia :) Mistä lie olleet kiinnostuneita. Mitäs se riu ny opiskelikaan? Ko on ihan kato karannu meikkiksen vintistä tämmööttinen oleellinen tieto.

Minä oon jatkuvalla syötöllä käskyttäny tuota pienintä istumaan sohvalla ja nyt on kurkku kippeenä. Äskön tuo pikkanen jotenki onnistu horjahtaa alas ku oli ylös kiipeemässä ja kauhia itkuhan siitä tietty tuli.

Mies lähti taas naapuriin raksailuavuksi ni mie oon ihan keskenäni näihin nappuloitten kanssa vielä pari tuntia. Ja haukotuttaa niin rasakasti ettei tosikaan.

Mammapöksyt vaihoin tuossa iltapäivästä päälleni ku alko tosissaan haittaamaan omat pöksyt. Nyt on vähän helpompi olla. Huomenna aamusta olisi sitten ultra. Jännittää vähäsen. IIIIIKKS!

Täytyy vähän selvitellä, että mihinkä mun pitää huomenissa suunnistaa. ko Lohjalla on NIIN monta sisäänkäyntiä ja mutkaa. Muistan vaan että jonneki toiseen kerrokseen mun piti mennä ja käytävän päähän.

26.9.2012
misukka
misukka

Myö tosissaan ihan just tultiin kottiin, mie oli tän päivää lappeenrannassa edustamassa koulua lähes innokkaille amislaisille :D Mukava päivä kuitenkii, vaikka ahteri puutu paljosta autossa istumisesta ;D Nyt sitte jotakii ruokaa ja iltahömöttämistä... olis läksyjä ja sen sellasta pientä kivaa. Aion kyllä neuloa moooonta tuntia kunhan saahaan lapset ensin sänkyyn :D

Mitäs muille kuuluu, oliko muuallakin nätti syyspäivä? :)

26.9.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...