Talviodottajalle vaatevinkki

En ole jaksanut hankkia talveksi erikseen toppahousuja ja jo kahtena talvena ollut maha pystyssä kun lapsoset syntyneet huhtikuussa. Jos sinulla on tarrakiinnitteiset toppikset, voit tehdä itse jatkopalan ihan tavallisesta tarranauhasta. Itselläni on pari pitkähköä suikaletta mustaa tarraa ja toimii erinomaisesti. Vetoketjua saa isonkin mahan kanssa vedettyä kiinni hieman, että jää juuri vatsan alle ja sitten vaan tarroilla vatsan yli, tai ali, miten soveltuukin parhaiten. Henkselit on toki hyvä apu tässä jotta housut ei tipu niin herkästi. Itse joudun aina loppupuolella käymään isännän vaatekaapilla etsimässä takkia ja muutaman koon isompi takki on riittävän pitkä jotta suojaa hyvin myös sen alhaalta hieman paljaan vatsan.

26.9.2012
misukka
misukka

Kannattaa käydä vaikka kierrätyskeskuksessa kattomassa alkutalvesta jotain oikeasti isoa takkia. Sieltä voi löytyä halvalla ihan kelpo asuste. Mullakaan ole yleensä paljosta ollut kiinni että mahtuisi jopa omiin takkeihin. Pari senttiä jää vetoketjun puolten väliin mut se on just se 2 senttiä liikaa ku ei mee vetskari kiinni. Esikon aikaan kävelin helmi-maaliskuussa jopa toppis auki kylillä. Ku kaipas lämmikettä lähinnä käsivarsille ja selkään. Vauva on kyllä uskomaton lämpöpatteri.

26.9.2012
misukka
misukka

Mahtava vinkki toppiksiin täytyy jotakin kehitellä mutta takkiasiassa miehenvaatekaappi ei auta. Mies on sentin pitempi ja se takit on mulla melkein sopivia normaalitilassakin. Esikko synty kesäkuussa joten maha oli talvella vielä pienempi ja pärjäsin äitini vaatekaapin avulla. Mutta nyt on maaliskuussa on laskettu aika joten äidin vaatekaappikaan ei taida auttaa.

26.9.2012
alexsandra
alexsandra
1 year, 7-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...