Mä en nyt käsitä. Nukutusjuttuja.

Siis. Me ollaan nyt alettu kokeilemaan tota itekseen nukahtamisjuttua, ja se toimi ihan hyvin vloppuun asti. Oltiin siis hetki pinniksen vieressä ja sit lähdettiin pois, pieni mies kyllä nousi aina ylös, mutta lösähti mahalleen ja nukahti heti ilman kitinöitä. Nykyään tää on ihan hirveetä. Huuta ku hyeena kun viedään sänkyyn päinkään, saati sitte ku sinne lasketaan! Auta armias sitä huutoa ja vastaan laittamista. Sit kun saa rauhotettua, joko syliin tai sänkyyn, niin sit kun lähdet, nousee totuttuun tapaan mut alkaakin huutamaan perään. ÄÄÄÄÄÄÄ MITÄ ME TEHDÄÄN VÄÄRIN!? Mä mietin että kun me ollaan nyt vaihdettu siihen Juniori3 maitoon, että voisko tää johtua siitä? Kun siis meillähän ei noi hapanmaitotuotteet eikä tavallinen maito oo vielä(kään) sopinu monista yrittämisistä huolimatta. Kun siinä on sitä heraproteiinia, että jos onkin maitoallergia? :o Mut kai se olis nyt tullu ilmi aikasemmin kun on kuitenkin litkiny NANia syntymästään asti? Tokihan me ollaan AlPolla käyty juurikin maidosta, mut lääkäri meinas ettei oo maitoallergiaa.. Mä en tajua.

25.9.2012
RJ89
RJ89

Marika, meillä on täysi mahdottomuus viikkosin toimia näin että sais isän huomiota tarpeeksi, se kun on meistä aika monen sadan kilometrin päässä ma-to. :/

Mutta siis tähän huomio asiaan on kiinnitetty huomiota jo aikaa sitten, sillon kun meillä ei nukuttu yöllä eikä päivällä. Sit sairaalassa ne sano että me ei voitaisi olla enempää läsnä ja antaa enempää huomiota kun me tehdään nyt, että me annetaan jo kaikkemme. Ja ihan samalla lailla me huomiota nykyäänkin annetaa, toki toi leikkii itekseen koko ajan enemmän ja enemmän, mutta on aina tullu toimeen itekseen. Mä joskus jossain ketjussa ihmettelinkin sitä että mitä on kun ei saa mitään tehdä, että aina on joku roikkumassa jaloissa. Et ei meillä sellasta oo.. Ja meillä on aina rauhotettu illasta se viimenen 30min ennen unille menoa, köllitään kaikki soffalla, luetaan iltasatu ja sellasta. Sillon ei tehdä mitään muuta, joskus on huutoa, joskus ei.

Mutta nukuttaminen, ukko tossa juuri nukutti pienen miehen ja vähän sielä huudettiin, mutta pääsi lähtemään ilman huutokonsettia. :) Toki nytkin annoin särkylääkkeen. Katotaan kuinka yö menee. :)

26.9.2012
RJ89
RJ89

En tiedä mitä on, nyt nukahti päikkäreille alta aikayksikön, nousi kyllä ylös kun mä lähdin mutta ei huutanu ja sit oli parissa min unten mailla. :o Mut annoin särkylääkkeen puol tuntia ennen unia.

Metalli, tosi kiva. :o :E

alexsandra, joo niinhän sitä väitetään että ne luovuttais, siis ihan muutamassa ehtoossa. :o Mut ei kaikki voi olla juuri samanlaisia tämän(kään) asian suhteen. :o Niinkun nyt ilmeisesti teillä ei olla luovuttajia. Mutta eikö se siitä, pian taas uus kokeilu kehiin. :)

26.9.2012
RJ89
RJ89

Meillä poika nukahti yksikseen viimeiset puolivuotta kun nukkui pinneksessä 1,5v-2v. 2v sai jatkettavan sängyn ja kaks kuukautta yritin opettaa ensin vähitellen nukahtamaan yksikseen lopulta unikoulun avulla. Kuukausi sitten luovutin. Nyt pojan sängyn vieressä istutaan ja pidetään kädestä kiinni kunnes nukahtaa. Nukuttaminen kestää 5-15min kun 1kk sitten unikoulun aikaan saatettiin palauttaa poikaa nukkumaan monta tuntia viikko tolkulla. Mä olen monesta paikasta lukenut ja monelta kuullut että kun vain jaksaa palauttaa ahkerasti niin lapsi luovuttaa. Meillä ei parissa viikossa tapahtunut mitään edistystä. Joten totesin ettei pojalle vaan oltu kerrottu että sen pitäisi luovuttaa ja luovutin itse.

26.9.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 1-month-old toddler

Muistaakseni me tehtiin nii, et tyttö nukkuun omaan sänkyyn, mut toinen jäi kuitenki samaan huoneeseen, sängylle "nukkumaan" kans :) tytölle tuli turvallisempi olo, ku ei tarvinnu yksikseen jäädä.

25.9.2012
Mummy83
Mummy83

Tiituli, näin tässä varmaan täytyypi tehdä. Eihän tää nyt oo mistään kotosin. Muutenkin mun mielestä toi ukko keksi aivan liian äkkiä että nyt just ton on pakko, nimenomaan pakko oppia nukahtamaan itekseen.. :/ Katotaan nyt sit kuinka lähtee rullaamaan.

25.9.2012
RJ89
RJ89

Ääh, tää on niin raastavaa. Se meni alkuun niin hyvin. Noh, eiköhän tää tästä. Tolle tyypille on myös tullu kaks poskihammasta parissa viikossa ja yläkulmurit on hernemaissipaprikapussin kokoset, että ehkäpä nämäkin aiheuttaa tälläistä pientä kiukkuilua..

25.9.2012
RJ89
RJ89

meillä piti pitää unikoulua moneen kertaan. eli kylmästi vain  antaa lapsen huutaa sängyssä kun palvelu oli loppunut:/ olihan se  inhaa..  mutta jokunen päivä  siihen aina meni, kunnes lapsi oppi  nukahtaan ite. sit aina joku valuvika alottaa jonkun uuden uniongelma joskus myöhemminja sit  unikoulutetaan taas:D

25.9.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...