Iltaa jo! :D

Nukuin päikkärit niin nyt sitä sitten taas jaksaa :D Mitä mammojen iltaan? :)

25.9.2012
riu
riu

Iltojen iltaa vain!

Täälä on ipanapa jo unten mailla, mamma sai pienen itkukohtauksen kun ei homma menny niinkun piti.. :/ Meillä on nyt alettu harjottamaan tuota itsekseen nukahtamista ja nyt viime aikoina se menee siihen että kun sieltä pinniksen vierestä lähtee niin alkaa huuto viimeistään ovella, kun vielä viime viikolla se meni niin että ukko vaan nousi ja köllähti mahalleen ja simahti. Niin sitten siinä pienoiset itkut tihrustin kun en mä halua toista huudattaa.. :/ Toki toi huusi jopa 3min ennen kun sammu, mutta silti.. :D Ja sit, mä myönsin tänään ääneen itselleni ja ukolle että kärsin vauvakuumeesta, haluan toisen lapsen, mieluiten pian. 

Voi luoja, mäki haluaisin nukkua päikkärit! Nyt olis ukkokin kotona niin pääsis "koska vaan" unten maille. :o Mulla toi hb romahti tossa yhtäkkiä 152:sta 112:sta niin täs on vähä vätystelly viimeaikoina.. Tuplaraudoilla mennään eikä tunnu tehoavan.. :E

emäntä, aahhh, suklaamuffineita! Nam nam.. Voi vähänkö nyt tekis mieli kokkailla.. Nooh, ehkä mä jaksan vielä puoltoista viikkoa odottaa hiilaripäivää ja sit kyllä voisin oikeesti tehdä muffineita! 8)

Jonna, mä en ikinä jaksaisi kattella omiani (saatika ukon) porukoita koko vloppua.. :o Onneks asutaan siispä kaikki samalla raitilla niin ei tarttekkaan ja jos tarttee niin pääsee pakoon. ;D

Mäki haluan saunaan! Punaanen lonkero kouraan ja menoksi. 8) Ollaan asuttu tässä uudessa kodissa nyt joku 2kk ja meillä ei siis ole omaa saunaa. On pitäny jo pari kertaa kysyä isännältä että aletaanko ettimään uutta kotia, saunallista. :D

25.9.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Harmi jii että meni ohi se työ, mut toisaalta ei tarvi luopua kivasta nykyisestä paikasta :) syksy on varmaan sit kiireistä aikaa töissä :)

M oon ihastunu uimahallin höyrysaunaan, paljon kivempi ku tavis. Tytön kans tehdään silti aina niin et ensin höyrusaunaan ja sen jälkeen tavalliseen :)

25.9.2012
Mummy83
Mummy83

No ni Jonna, kiitti ku sait mut haaveileen kylmästä siideristä ja saunasta... etenki ku oon palellu puolet päivästä.

25.9.2012
Mummy83
Mummy83

Iltoja. Mä kävin tytön uimakoulun jälkeen jumittamassa Finnkinon kassan hetkeksi :) ostin töihin vähän leffalippuja :)

Hyvä ku riu otit uheeks toimintaterapian, meen tyttö sai kutsun sinne mut siinä oli ristiriitaista tietoo ni täytyy soittaa ja kysyä et koska se oikeesti on se aika :)

Ootsä Jii kuullut mitään siitä paikasta mihin hait? Onk noi näyttelyt jotain semmosii et asiakkaat voi tulla tutustuu tuotteisiin ja sen perusteella päättää mitä ottaa valikoimaan? Kuin usein semmoisia järjestetään? Kyselyikä ;)

Tytölle parempaa vointia 3 tuo on inhottavaa et iskee pahoinvointi noin rajuna :(

25.9.2012
Mummy83
Mummy83

hahah jii se vaan kiristää tahtia :D Huomisen tavoiteaika ois sitten tunti, eikö vaan? :D

Emännälle tarjoan virtuaalikofeiinia, ota tai jätä :D Siis teille on eläimiä vaikka miten hurjan paljon! Mitä kaikkee teillä siellä niin ku oikeesti on?

Paranemisia mustikan perheeseen! Inhaa kun pikkuiset sairastaa, sitä on jotenkii niin avuton ite sillon. Ja tuo korvakuumemittari on kyllä tosi nppärä olla olemassa, lämpimästi suosittelen :) Meillä isäntä mittaa omankii kuumeen sillä :D

Jaahas, kohta se on miun aika taas olla tissit irti ja mennä saunaan. Sais nuo tenavat hyvissä ajoin nukkumaan se ois miun tän illan tavoita :)

25.9.2012
riu
riu

iltaa. aika monet on flunssasia. nyt tolle meiän ''vauvelille'' on tullu yskäkin tohon seuraksi, ja nenää saa pyyhkiä koko ajan, kuumetta en ole vielä mitannu. pitäs hankkia semmonen korvamittari niin ois vähän helpompi mitata.

huomenna esikko menee hoitoon ja me käydään vauvan kanssa viemässä taas lappuja päivähoitotoimistoon kun pitää miehen kesälomarahoista viedä dokumentti ja omista tuloista sellanen lappu, paljon saan päivässä kelan tukia. on se niin vaikeeta taas..

en tiiä jos sitä kerkeis huomenna myös halpa-halliin, oli mainoksessa yhet verhot mitkä vois hakea. oon ettiny niitä verhoja niin kauan niin nyt tais löytyä oikeen laiset :D

25.9.2012
mustikka88
mustikka88

voi että tyttö tuon pahoinvoinnin kaa, varmasti tosi inhaa :/ Paljonkos siulla siis on nyt viikkoja? Miulle tullee kyllä taas semmonen masukateus kun pysähyn miettimään... Pittää aatella synnytystä niin kyllä se siitä :D Toivotaan että tulehdus menisi nopsaan ohi!

Jonnalle taitaa olla kiva viikonloppu tulossa. Jos sitte saisit viimestään ne päikkäritkii otettuu :D Miepäs olin muuten ahkera ja lajittelin eilen kaikki (!) sukat ja alusvaatteet pois! Eikä menny ku joku pari tuntia :D Mie inhoon sitä hommaa ja lykkään aina niin pitkälle ettei kellään ole ennää ainuttakaan puhasta sukkapari kaapissa :D

Jii mites pitkään tännään meni noihin hommiin? :D

25.9.2012
riu
riu

Huoh. Voikohan tähän huonoon oloon ja väsymykseen kuolla? Paha-olo on muuttunut ihan törkeän pahaksi. Oksentelen vaikka ja kuinka monta kertaa päivässä..tänään, kun poikaa käytin lääkärissä (jolla 39 valuva korvatulehdus ja vinkuvat keuhkot), niin pyysin samalla itselleni sairaslomaa..ei puhettakaan, että kykenisin töihin nyt. Ei tunnu nyt yhtään lohduttavalta, että tämä loppuu joskus..sinne 19 viikkoon on niin pitkä aika. Meille on taatusti tolossa kaksoset! :D Tiesinhän minä mitä odottaa, mutta tämä yllätti silti.

Meillä oli vkl taloyhtiön pihalla roskalava, heitin (mies) ruokaryhmän sinne, nyt pitäs lähteä ettimään pikapuoliin uutta. Jostain pitäs tukeva pöytäsarja löytää, ei ihan hirveen kallista, kun sen elinikä haarukalla hakkaamisen suhteen ei oo hirveen pitkä. Maskussa taitaa joitakin olla alta 500€ nyt tarjouksessa.

Iloista iltaa silti muille:)

25.9.2012
tyttö
tyttö

Paljoo muuta järkevää en oo tännään tehnykkää :D Aamupäivän kuskasin muksuja toimintaterapioissa, tulin kottiin ennen puoltapäivää, tein vähän aikaa kouluhommia, neuloin tovin ja nukahin :D Mies herätteli hakemaan poikia tarhasta X) Hiukka noloa, mutta onpahan ainakii levännyt olo :D Jotenkii tää keli saa ihmisen väsyneeksi, tiiättekö jatkuva harmaus ja niin pois päin... Miljoona kynttilää taas illalla palamaan niin se hiukan ees helpottaa :)

Mutta tosiaan, mitäs muitten tirjantai pitää sisällään? :)

25.9.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...