Päiväntönttää!

Sori mie nyt innostuin näihin ketjujen alotuksiin ku yrittää saaha porukkaa hereille :p Mie sain haettua vaatelaatikot tuohon keskelle lattiaa ja tiskari just valmistu yhen satsin kanssa. Kohtsillään pitäis lähtä noutaa jälkikasvu kotia. Isäntä tullee kotia johonki aikaan. Pitäisköhän mun vielä riehaantua sen verran että repis vaatteet pois noista laatikoista vai olisko vana tylsä ja siirtäis ne pois tosta keskeltä lattiaa. Sitte ko pienempi nuo hokasee ni ne on entiset laatikot, meinaan. Ihme termiitti muuten tuommosesta puolitoista vuotiaasta sukeutuukin. Siis voi herranjestas sentään että saisi olla silmät seinilläkin että näkis mihin se aina vilistää. Ja ku se ei ees kävele ni mietn se ehtiikin?!?

25.9.2012
misukka
misukka

ninnup, se on ihan oikein kun isäntäkin saa välillä sarattaa. Meillä ukko ei edes syö ipanan kans samaan aikaan, mä syön. Tai yritän. Useimmitenhan siinä käy niin että mun ruoka on kylmää lopulta.. :D Toissapäivänä ukko oikeen tarjos apua että syö sä vaan, mä annan poitsulle ruuan! JOO ANNA VAAN KIITOS! :D

Alexsandra, aika jännä! :o Kai sitten riippuu lääkäreistä, ja allergian vakavuudesta? Mulla on niin paha siitepöly (lue: kaikki mikä kukkii ja levittää pölyjä) allergia että mä olisin kuollu jos en olis lääkkeitä napsinu. :o Mut imettäessä en sit enää saanu ottaa, onneks muksu synty niin loppukesästä ettei se oikeestaan enää sit haitannutkaan. :)

25.9.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Mulle neuvolassa sanottii et tuulix-merkkinen allergialääke sopii imetysaikana.

25.9.2012
Vauva2011
Vauva2011

Rj ihanko totta riippuuko tuokin sitten lääkäreistä. Mä kysyin asiaa esikon aikana neuvolalääkäriltä ja hän sanoi että oli raskaus tai imetysaikana sallittua käyttää mitään allergialääkkeitä. Nyt tarkistin neuvolalääkäriltä joka oli eri kun viimeksi niin sama vastaus ei ole yhtään raskaus tai imetysaikana turvallista allergialääkettä.

25.9.2012
alexsandra
alexsandra
1 year, 6-month-old toddler

Oon misukka sun kans ihan samaa mieltä!

25.9.2012
Vauva2011
Vauva2011

Banaanikärpäset! Miksei meillä oo? Tai kenties onneksi meillä ei oo!? :D Meillä on sillon harvoin kun kukaan ei oo vieny roskista apaut kuukauteen tai jos toi kissa on terrorisoinu mun kukat kuoliaiksi ja ne hautaantuu tohon tiskivuoreen.. :D Hyvä tilanne? Jjep! 8)

alexsandra, sain mä käyttää kaikkia kolmia allergialääkityksiä raskausaikana? :o Mitä lääkettä et saa syödä? Mulla oli listalla Histec, Nasonex (vai mikä lie) ja Lomudal. Varmistin vielä kolmelta lääkäriltä saanko niitä käyttää.. :o Mä kans kävin joskus sillon kun mä oon ollu ihan alkumetreillä raskauteni kanssa ja isosiskon muksu oli jotain jotain apaut 6kk niin MLL jossain "kerhossa" missä kuulemma käy ihan tajuttomasti väkeä. Noh, sielä oli yks muksu hoidossa ja se yks MLL täti sit vaan oli sen lapsen kanssa. Sanoi vaan että siinä on jotain lehtiä ja tuola on vessa. Kiva. Sen jälkeen ei olla käyty. :D

Niin ja Metalli, meillä toi pieni mies saa riuhdottua uunin auki, pari vuotta vanha vekotin missä on myös se lapsilukko.. Ei tartte ku pari kertaa riuhtasta niin se aukiaa! :E

 

Meillä on ollut ihan perusperus päivä. Tai ei ihan, ukko on saikulla eli kotona ja ihan vielä koko viikon! :o Tein tänään tuolta Karppi.Infon sivulta Jytky nimistä ruokaa, mikä siis on pekoniin käärästy lihamureke. HYI HELVETTI! Siis mä yritin nyt sydä sitä toiseen kertaan ja aivan oksennus meinas lentää. :D YYYYHH sellasta löysäks jäänyttä pekonia ja nähtävästi oon syöny liikaa punajuuria ja porkkanaakin kun nekään ei menny alas. Söin siis päivälliseksi sämpylän ja Turkin jugua vadelmilla, miten ravinnerikasta.

Ukko uhkaa laittaa auton kuntoon nyt täs että sais perjantaina kilvet siihen takasin. Ollaan siis oltu ilman autoa keväästä asti kun joku idiootti ei oo voinut maksaa veroja ja käydä katsastamassa. :E Tossa naureskelinkin ukolle että sit kun on auto kunnossa ja kilvissä niin sit on varmaan tankki aina tyhjä. :D

25.9.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Tuo on kyl kurjaa ko viime hetkillä perutaan tulo ja on niin paljo oottanu et näkis uusia naamoja välillä :/

Mä en ihan jaksa ymmärtää ihmisiä joille esim. 30 kilsaa on liian pitkä matka kulkea AUTOlla. Eihän me päästäs mihinkään jos tuommonen matka olis liikaa. Mulle 50 kilsaa on melkein naapurissa.

25.9.2012
misukka
misukka

Emäntä, kirjotuksesi sai kans miettimään. Tuli ihan itku kun mietin että niinhän se on jokaikinen päivä samanlainen. Tänäänki piti tulla vieraita käymään illasta, mutta peruivat. -Tuli tosi p*ska fiilis, ku oli oikein oottanut kyläilijöitä (mitä meillä harvemmin käy -asutaan muka kaukana). En tiiä, tässä nyt itku kurkussa koitan jotain saada kirjotettua (hormoonit varmaan VÄHÄN hyrrää). Nautin kyllä kotona olostani ja että on ylipäätään vielä mahdollista olla kotona lapsen kanssa, mutta olishan se kiva joskus jotain muutakin, edes niitä vieraita, että vois puhua aikuistenkin kanssa. Mies on kyllä, mutta töistä ku pääsee painelee ulos pihatöihi, mikä hyvä juttu ni saa senki joskus valmiiks, mut ei siitäkää oikee juttukaveriks oo.. Ja ku tällä helekutin kylällä ei oo mitää muskareita ym. mihin vois pienen kans mennä :/ Itellä päivän tai viikon kohokohta on ku pääsee isolle kirkolle markettiin ruokaostoksille (ei hitto, en ois pari vuotta taaksepäi uskonu että näin olis, mutta näin on). HUOH! Kyllä helepotti. Anteeks, tuli pieni purkautuminen.

25.9.2012
Vauva2011
Vauva2011

mäki jäin miettii et kummallehan lapselle sie sitä puuroo keitit :D

Beibi, eipä noita meilläkään ihan tyhjästä ilmestyny :) Autotallissa olleet jemmassa 5 vuotta. Ja kuhan nuo kuopukselta jää pieneksi ni sit ne menee korkeintaan  pieneksi hetkeksi takasi laatikoihin ko saa kaivaa taas esiin.

25.9.2012
misukka
misukka

Emäntä, mulla ei ole oikeestaan juuri mikään muuttunu sen jälkeen ku täytin sen 30v mut ku se rajapyykki on ohitettu ni kummasti se vaan helpottaa. Jotenki totee vaan et no siinä mekin sekin sitte. :)

25.9.2012
misukka
misukka

Ja juu. Eipä ole onnellista hetkeen näkynyt. Onkohan sillä kuinka kauheesti kiireitä sen firmansa kanssa ku ei ehi tänne tulla morjestamaan.

25.9.2012
misukka
misukka

Voi ei alexsandra, onpas teillä ollu kurja eka kokemus perhekahvilasta. Täälläpäin kahvimaksu on 2e ja iltakahvilassakin ruuasta otetaan 2 vai 3e per nenä. Aika kova hinta vetästä 12 euroa yhdeltä aikuiselta ja yheltä lapselta. Ja tuo tervetulotoivotuskaan ei ole kyllä ollut yhtään "oppien" mukainen. Tavoite kun on vähintään ohjaajien tulla juttelemaan uusien kävijöiden kanssa ja kertoa vähän meiningeistä. Lähinnä siis tavote se, että uusi tulija tuntee itsensä tervetulleeksi heti alkumetreillä. Ja samalla selviää talon tavat.

Minä kopioin ja liitän kyllä täällä ihan sujuvasti. Jos haluaa liittää ni pitää napauttaa se hiiri ihan vasempaan yläreunaan, joskus kahesti. Ni sit onnistuu. Tavallaan aktivoida toi kirjotusruutu ensin.

25.9.2012
misukka
misukka

No joo toi sisustushomma.. Heh he. On saanu kyl seinät uutta ilmettä ja järjestykset vaihtuu :D Uusia huonekaluja en sentäs hamua, mutta kaikenmaailman muita sisustus juttuja kyllä.. Mies meinaa olla aika kypsä ku joka päivä sais olla poraamassa mulle jos jonkun moista hyllyä paikallensa :D

25.9.2012
Vauva2011
Vauva2011

Mustikka, mä oon kans miettiny tota koulutus hommaa.. Siis ku jotku miespuoliset tutut on ihan hyvissäkin töissä ja ilman mitään koulutusta, jotkut jopa esimies hommissa :O En tiiä kuinka sitte noin työllistyvät..Kai siinäki sit ratkasee aikasempi työkokemus enempi ku koulutus tjn..?

Ja mä oon kans kuullu jostai tollasesta fairy-sekotuksesta mikä toimis noihi banskukärpäsiin..

25.9.2012
Vauva2011
Vauva2011

Satumamma hyvä että se jollakin toimii. Mä onnistuin kopioida tuon toisen lörppäni mutta mulle ei edes tule sitä liitä mahdollisuutta näkyviin. Ei ole koskaan aikaisemminkaan tullut.

25.9.2012
alexsandra
alexsandra
1 year, 6-month-old toddler

päivää. ite oon ihmetelly kun yksi kärpänen on varmaan viikon jo lennelly täällä. en tiiä onko sama mutta vain 1 niitä on :)

esikko hilluu taas alasti täällä kun ei voi vaippaa laittaa. ja vauvaa konttaa sen perässä jokapaikkaan.

ite yritän tässä selvitellä koulutusmahdollisuuksia ja miettiä miten ois taloudellisesti mahdollista jos muutetaan kauas opiskelujeni perässä ja oisko miehellä mahd. työllistyä muualla. tuokin ois vaan kouluni kestävä projeksi. on tää niin vaikeeta. miten ihmiset oikeesti saa töitä jos ei ole koulutusta kyseiseen hommaan? nykyään pitää olla joka paikkaan hullut koulutukset.

25.9.2012
mustikka88
mustikka88

Mä kirjotin niin pitkään omaa päivälörppä alotustani kun libero errorisoi koko ajan että misukka ehti ensin. Me käytiin ekaa kertaa siellä mll:n perhekahvilassa ja taisi olla myös vika kerta. Kukaan työntekijöistä ei missään vaiheessa puhunut mitään meille. Ennestään tutut äidit jutteli keskenään ja työntekijöiden kanssa. Kysyin muutaman lapsen ikää niin kukaan ei vastannu. Omia eväitä sinne ei saanu viedä mutta ei kyllä luonastakaan ostettu kaksi ruoka annosta ja kaksi lasia vettä yhteensä 12€. Käytiin sitten muualla syömässä 5€:lla.

Poitsu vetelee hirsiä ja mä en saa mitään aikaiseksi kun masensi tuo aamu. Sain myös allergisen reaktion vessan käsisaippuasta, mä en nykyään sais pestä saippualla kuin kotona. Allergialääkettäkään ei saa ottaa kun on raskaana.

Miksei täällä liberossa voi kopioida ja liittää joskus siitä olisi hyötyä.

25.9.2012
alexsandra
alexsandra
1 year, 6-month-old toddler

Kuis moni muu on muuten viime päivinä harrastanu banaanikärpästen imurointia? Meillä on imuri asustanu nyt 4 päivää tuossa keittiön nurkassa ku joka päivä saa ainaki pariin otteeseen imuroida yhdyskunnallisen noita otuksia jonnekin parempaan paikkaan.

Ihan mahotonta toi banskukäprästen sikiäminen.

25.9.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...