Ketkä kaikki on saaneet viime aikoina uusia "perheenjäseniä"

Ei siis perinteisesti nahkakantisia väikkäreitä kuten muuan ex-työkaveri tuossa eilen asian ilmaisi, vaan karvaisia tahi karvattomia jalallisia tahi jalattomia, eläviä tai ei niin eläviä talontäydennyksiä. Meille on nyt kesän jälkeen löytänyt tiensä yksi säiliöpakastin ja kuluneen kuukauden aikana pesukone ja kuivausrumpu. Ehkä näillä pärjää hetken aikaa.

25.9.2012
misukka
misukka

misukka, joo, niin varmaan täytyy tehdä. Jo ihan senkin takia että niitä on punasia, mustanruskeita ja valkosia, niistähän tulis jotain sekasikiöitä.. o_O

Itse, minä, hyvinkin itse minä siis.

25.9.2012
RJ89
RJ89

Meille muutti tossa reilu kuukausi sitten asuntovaunu ja uus auto. Auto tuli  minun käyttöön joten haikeiden hyvästien aika oli kun luovutin entisen autoni herra iputtimen käyttöön. Vielä on kyllä välillä pakko käydä ottaan volvolla kyydit ettei ihan minua unohda :D No sitten tuo styroksikoppi, se on aika vaativa, sitä pitää ulkoiluttaa. Nytkin viikonloppuna lähdetään reissuun. Syyslomalla lähdetään koko viikoksi, sitten saa koppi huilata talven. Koskaan en olisi uskonut että minusta karavaanaria saa ja varsinkin kun kesälomareissu appivanhempien asuntoautolla oli katastrofi. Mutta nyt kun vaunun saanut sisustettua omilla tavaroilla omalle mukavuustasolle niin kelpaa reissata :)

25.9.2012
iputin
iputin

RJ. Teidän täytyy erottaa ne hyllyt toisistaan ettei ne rupea sikiämään ku kanit. Tai jos saisitte vaikka esteltyy ees vähän.

Ookko sie ny ihan varma et ihan ITSE?

25.9.2012
misukka
misukka

Meille ilmestyi tossa kesän lopulla tehosekotin. Ihan itse sain sen ostaa itselleni synttärilahjaksi itse niin, itse. Kukaan ei sitä ostanut niin itse jouduin. Itse. Tuliko selväksi? :D

Ja sit noita Ikean Lack-hyllyjä sikiää meille koko ajan jostain lisää ja lisää.. Mä en käsitä.

25.9.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...